David versus Goliat astăzi în Autovot 2016: BMW Seria 1 și Mercedes GLE Coupe se bat în competiția popularității

de Automarket.ro
Marti, 12.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW și Mercedes se luptă astăzi la categoria Mașini Premium pentru calificarea în turul al doilea. Dacă Mercedes aruncă în luptă un model nou venit pe piață, GLE Coupe, BMW mizează pe tradiție și pe imaginea oferite de BMW Seria 1.

Ediția 2016 a competiției Autovot continuă astăzi cu o serie de dueluri foarte interesante atât în zona Mașinilor Premium, cât și la categoria Mașini Accesibile. Mercedes și BMW își dispută calificarea în turul următor prin două modele interesante, în timp ce în zona Mașini Accesibile avem o luptă între un new entry pe piața din România și un model citadin cu rădăcini în istoria auto mondială. 

AUTOVOT 2016: Tabloul complet al duelurilor

Competiția din acest an vă este prezentată de Golden Brau și Goodyear, sponsorii principali ai Autovot 2016.

Categoria Mașini Premium: Mercedes GLE Coupe vs BMW Seria 1

Nu urca niciodată la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice! Nu întâmplător, limita legală a alcoolemiei unui șofer este de 0,0%. Când vrei să rămâi în control, alege Golden Brau 0.0% alcool.


Cel mai interesant duel al zilei vine la catgoria Mașini Premiuml, acolo unde SUV-ul Mercedes GLE Coupe își dispută calificarea în turul următor împotriva lui BMW Seria 1. Duelul dintre cele două mărci este interesant și la nivel simbolic, pentru că GLE Coupe - versiunea cu plafon plonjat a lui GLE (fost ML) - este considerat unul dintre modelele apărute într-un segment inaugurat de BMW X6 acum 7 ani.
Impozantul model semnat Mercedes are însă de partea sa o parte frontală inspirată din gama recentă de succes a mărcii și speră să puncteze la nivel emoțional. De cealaltă parte, BMW Seria 1 aruncă în duelul de astăzi facelift-ul primit anul trecut și care ș-a transformat serios într-o compactă cu look foarte atrăgător. Deși lupta poate fi văzută la nivel de dimensiuni ca una între David și Goliat, Seria 1 aduce de partea sa istoria modelului și cifre de vânzări la care un model precum GLE Coupe poate doar visa.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Premium.

Categoria Mașini Accesibile: Great Wall Hover 6 vs. Honda Jazz 

Arta conversaţiei la volan presupune tonul potrivit și mesaje clare: nu claxona exagerat și folosește de fiecare dată luminile de semnalizare.

Golden Brau
Ghidul Bunelor Maniere la Volan
Dacă avem un David versus Goliat în zona Mașini Premium, de ce să nu vină și zona Mașinilor Accesibile cu un astfel de duel? Iar astăzi proporțiile sunt identice și în duelul de la această categorie.
Mai mult, și aici avem un SUV tocmai lansat pe piață, dar un model de oraș cu ștate vechi în zona auto. De o parte a ringului stă Great Wall Hover 6, un SUV care oferă ca avantaj un nivel de preț foarte bun raportat la dotări și dimensiuni, iar în colțul opus apare Honda Jazz, un model de tradiție care reprezintă cu destul de mult succes marca japoneză în zona citadinelor de volum.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Accesibile.

 

Comentarii (5)

  • e dea dreptul amuzant...
    - Avensis a fost preferat Superbului,
    - EcoSport ia fata lui Suzuki si
    - la momentul votarii GreatWall este dublu ca numar de voturi fata de Jazz

    "amuzant"
    3 1
  • nu merge sa votezi de pe mobil. toate voturile se duc catre greatwall....
    3 0
  • N-am vazut comparatie mai idioata.....

    Urmeaza X6 contra A classe.....
    2 1
  • scamel
    manarie ridicula prin programare sunt scosi din competitie concurenti importanti: rav4 vs avensis. asta putea fi finala.
    1 0
  • hazard
    se cheama marketing :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru