Mercedes vs. BMW astăzi în Autovot 2016: GLC se luptă cu X1 pentru calificare

de Mircea Meşter
Miercuri, 20.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Luptă umăr la umăr în segmentul SUV-urilor compacte premium. Timp de 24 de ore, Mercedes GLC se va bate pentru voturile voastre cu BMW X1. Doar unul va merge mai departe în competiție.

Ediția 2016 a competiției Autovot continuă astăzi cu o serie de dueluri foarte interesante atât în zona Mașinilor Premium, cât și la categoria Mașini Accesibile. Cea mai tare luptă pentru calificare se dă între două SUV-uri compacte premium care se bat și în viața reală pentru supremație în același segment. Este vorba de Mercedes GLC și de BMW X1. În zona Mașini Accesibile, citadina Suzuki Celerio încearcă să scoată din competiție un familist convins: noul Ford S-Max.

AUTOVOT 2016: Tabloul complet al duelurilor

Competiția din acest an vă este prezentată de Golden Brau și Goodyear, sponsorii principali ai Autovot 2016.

Categoria Mașini Premium: Mercedes GLC vs. BMW X1

Nu urca niciodată la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice! Nu întâmplător, limita legală a alcoolemiei unui șofer este de 0,0%. Când vrei să rămâi în control, alege Golden Brau 0.0% alcool.


Pentru că natura unui tablou de competiție inspirat din competițiile eliminatorii este una arbitrară, se întâmplă rar în Autovot ca două modele importante care se luptă în același segment de piață să se întâlnească față în față încă din turul 1 al competiției.
Și totuși, se întâmplă astăzi: noul Mercedes GLC (fost GLK) încearcă să-l scoată de pe trasă spre BMW X1. Ambele modele au primit generații noi în cursul anului trecut, iar votul publicului ne va arăta care dintre aceste două modele va avea culoar spre turul al doilea al competiției.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Premium.

Categoria Mașini Accesibile: Suzuki Celerio vs. Ford S-Max

Ordinea corectă a gesturilor unui șofer responsabil este: asigurarea în oglinzile retrovizoare, semnalizarea, reasigurarea și apoi manevra.

Golden Brau
Ghidul Bunelor Maniere la Volan
În zona mașinilor accesibile, Autovot 2016 programează astăzi un duel care pare inegal la prima vedere. Asta pentru că cele două modele nu au nicio legătură între ele: Suzuki Celerio este cea mai nouă propunere a mărcii japoneze în zona modelelor de oraș, în timp ce Ford S-Max este unul dintre monovolumele de familie foarte bine văzute pe un segment al pieței aflat însă în scădere în ultimii ani.
În competiția popularității, însă, duelul de astpzi ne va arăta care dintre cele două modele va avea șanse mai mari spre marea finală.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Accesibile.

 

Comentarii (1)

  • parerea mea
    Cred ca ati vrut sa spuneti ca X3 este in acelasi segmnt cu GLC.
    Avem X1vs GLA, X3 vs. GLC si X5 vs. GLE.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru