BMW vs. Mercedes astăzi în Autovot: Seria 7 încearcă să elimine GLC în competiția popularității

de Mircea Meşter
Vineri, 29.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Categoria Premium a competiției anuale a popularității auto pune față în față astăzi două modele care fac parte din zone diferite ale pieței. Limuzina Seria 7 se bate cu polivalentul GLC pentru un loc în sferturile de finală Autovot 2016.

Ediția 2016 a competiției Autovot continuă astăzi cu o serie de dueluri foarte interesante atât în zona Mașinilor Premium, cât și la categoria Mașini Accesibile. 

AUTOVOT 2016: Tabloul complet al duelurilor

Competiția din acest an vă este prezentată de Golden Brau și Goodyear, sponsorii principali ai Autovot 2016.

Categoria Mașini Premium: BMW Seria 7 vs. Mercedes-Benz GLC

Nu urca niciodată la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice! Nu întâmplător, limita legală a alcoolemiei unui șofer este de 0,0%. Când vrei să rămâi în control, alege Golden Brau 0.0% alcool.


Categoria Mașinilor Premium aduce față în față două modele din segmente diferite, dar care reprezintă la vârf mărcile care le produc în lupta cu concurenții direcți. În colțul din stânga vorbim de noul BMW Seria 7, cel mai tehnologizat model produs vreodată de marca bavareză și cea mai nouă limuzină premium lansată pe piață. De cealaltă parte, noul Mercedes-Benz GLC are rolul de a-l face uitat pe vechiul GLK și oferă o adaptare la segmentul SUV-urilor medii a liniilor de design care fac istorie de câțiva ani pe întreaga gamă a mărcii germane. 

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Premium.

Categoria Mașini Accesibile: Ford S-Max vs.
Volkswagen Touran 

Politeţea faţă de pietoni şi biciclişti înseamnă să reduci viteza și să folosești claxonul doar atunci când e neapărat necesar.

Golden Brau
Ghidul Bunelor Maniere la Volan
Volkswagen Touran și Ford S-Max sunt destinate familiilor numeroase care pun accent pe spațiu și pe versatilitatea interiorului. Aceste două caracteristici fac parte din ADN-ul ambelor modele care astăzi se duelează la categoria Mașini Accesibile, acestea fiind preferate de clienții care fie au familii numeroase, fie se bazează pe spațiul de încărcare pentru ieșirile mai lungi în care compromisul nu trebuie să existe. Doar una dintre cele două mașini va merge mai departe în competiție pentru a se lupta cu Opel Astra, câștigător în duelul de ieri contra lui Mazda CX-3.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Accesibile.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru