Duelul zilei în Autovot 2016: Range Rover Evoque vs. Mercedes Clasa C Coupe

de Mircea Meşter
Sambata, 23.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Liniile senzuale ale noului Clasa C Coupe sau designul de concept al lui Range Rover Evoque în versiune facelift? Ce va alege publicul astăzi în concursul popularității?

Ediția 2016 a competiției Autovot continuă astăzi cu o serie de dueluri foarte interesante atât în zona Mașinilor Premium, cât și la categoria Mașini Accesibile. 

AUTOVOT 2016: Tabloul complet al duelurilor

Competiția din acest an vă este prezentată de Golden Brau și Goodyear, sponsorii principali ai Autovot 2016.

Categoria Mașini Premium: Range Rover Evoque facelift vs. Mercedes Clasa C Coupe

Nu urca niciodată la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice! Nu întâmplător, limita legală a alcoolemiei unui șofer este de 0,0%. Când vrei să rămâi în control, alege Golden Brau 0.0% alcool.


Deși concurează în segmente diferite ale pieței, modelele de astăzi sunt două dintre hiturile de design ale industriei auto actuale. Noul Mercedes Clasa C Coupe a fost lansat pe piață în cursul anului trecut și le oferă clienților linii senzuale și atrăgătoare, în timp ce Range Rover Evoque a primit în 2015 un facelift binemeritat care a păstrat însă ideea agresivă și dinamică a liniilor SUV-ului compact.
Doar unul dintre cele două modele se va califica astăzi în Autovot, iar decizia e în mâinile voastre.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Premium.

Categoria Mașini Accesibile: Toyota Avensis vs. Toyota RAV4 facelift

Ordinea corectă a gesturilor unui șofer responsabil este: asigurarea în oglinzile retrovizoare, semnalizarea, reasigurarea și apoi manevra.

Golden Brau
Ghidul Bunelor Maniere la Volan
Duel fratricid astăzi în categoria Mașini Accesibile. Asta pentru că tabloul de meciuri și desfășurarea duelurilor anterioare pun astăzi față în față două modele Toyota care fac parte din generația nouă de mașini ale japonezilor. Atât noul Toyota Avensis, cât și RAV4 facelift se prezintă la apel împreună cu noua filosofie de design a mărcii nipone, dar rămâne de văzut cine va câștiga în competiția popularității. SUV-ul sau sedanul?

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Accesibile.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru