Duel de zile mari astăzi în Autovot 2016: BMW i8 vs. Mercedes Clasa E

de Automarket.ro
Marti, 26.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Două dintre starurile auto ale ultimului an se întâlnesc astăzi într-un duel de vis la categoria Mașini Premium. Hibridul cu design futurist BMW i8 se luptă cu noua generație Mercedes Clasa E pentru supremație și calificare în turul urmâtor.

Ediția 2016 a competiției Autovot continuă astăzi cu o serie de dueluri foarte interesante atât în zona Mașinilor Premium, cât și la categoria Mașini Accesibile. 

AUTOVOT 2016: Tabloul complet al duelurilor

Competiția din acest an vă este prezentată de Golden Brau și Goodyear, sponsorii principali ai Autovot 2016.

Categoria Mașini Premium: BMW i8 vs. Mercedes Clasa E

Nu urca niciodată la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice! Nu întâmplător, limita legală a alcoolemiei unui șofer este de 0,0%. Când vrei să rămâi în control, alege Golden Brau 0.0% alcool.


Una dintre cele mai spectaculoase mașini lansate anul trecut în România este, fără îndoială, BMW i8. Hibridul sportiv care a păstrat o mare dintre liniile estetice ale conceptului din care este derivat este disponibil și în România începând cu toamna lui 2015 și este una dintre speranțele majore ale celor de la BMW la marele premiu în Autovot 2016, competiția popularității auto.
În turul al doilea al concursului, i8 va trebui să depășească însă o nucă tare: noul Mercedes-Benz Clasa E, unul dintre cele mai apreciate modele ale constructorului german, lansat la începutul lunii ianuarie într-o nouă generație. Rămâne de văzut dacă preferințele publicului merg spre liniile futuriste ale lui i8 sau spre eleganța clasică a lui Clasa E.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Premium.

Categoria Mașini Accesibile: Mitsubishi Outlander vs. Kia Venga 

Atunci când conduci, e bine să vorbeşti cât mai puţin la telefon – şi niciodată fără hands-free.

Golden Brau
Ghidul Bunelor Maniere la Volan
Asiaticii între ei. Așa se poate rezuma duelul de astăzi din categoria Mașini Accesibile. Asta pentru că japonezul Mitsubishi Outlander, lansat anul trecut în România sub forma unui facelift estetic care-l face mai atrăgător, se luptă pentru accederea în turul al treilea cu Kia Venga, un monovolum de segment B care a fost și el retușat la capitolul design în cursul anului trecut.
Evident, cele două modele reprezintă segmente complet diferite, însă farmecul Autovot este faptul că o competișie de popularitate nu ține cont de dimensiunile modelelor care se duelează, ci de cât de atrăgătoare sunt mașinile respective atunci când sunt puse în fața publicului care votează.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Accesibile.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru