Alfa Romeo MiTo

Vineri, 17 August 2018 | Modele noi

Alfa Romeo va elimina Mito din gamă în 2019: italienii îndrumă clienții spre Giulia și viitorul SUV de mici dimensiuni

Alfa Romeo a confirmat că va elimina din gamă hatchback-ul cu 3 uși Mito la începutul anului viitor și speră să atragă clienții spre Giulia și viitorul SUV de mici dimensiuni poziționat sub Stelvio.
Luni, 21 Mai 2018 | Industrie

Fiat pregătește restructurări majore în gama de modele: italienii ar putea elimina Punto și Tipo pentru a se concentra pe brandul Jeep

Fiat va elimina Punto și Tipo din gama de modele, iar uzinele din Italia vor produce doar modele premium pentru Maserati și Jeep, ca parte a unei strategii de restructurare care va fi anunțată în 1 iunie, potrivit unor surse neoficiale.
Vineri, 09 Martie 2018 | General

Adio uniformă de hatchback: viitoarea generație Alfa Romeo Mito ar putea deveni un SUV

Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat-Chrysler, este convins că viitorul Alfa Romeo Mito nu o să mai fie un hatchback. Zvonurile spun că micuțul model italian s-ar putea transforma într-un SUV.
Luni, 13 Martie 2017 | Modele noi

Mito și Giulietta nu vor avea urmași: "Următorul Alfa Romeo va fi, cel mai probabil, un SUV"

Alfa Romeo consideră că Giulia și Stelvio sunt modelele sale reprezentative și anunță că următorul pe listă este un nou SUV, în timp ce Mito și Giulietta nu vor primi înlocuitori.
Marti, 24 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Alfa Romeo MiTo Racer: ediţie specială inspirată de succesul în motorsport

Alfa Romeo va completa lista premierelor sale de la Geneva cu o ediţie specială a modelului MiTo. Ea se va numi Racer, va adopta elemente estetice sportive, însă nu va beneficia de resurse suplimentare sub capotă.
Vineri, 21 Martie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (5)

Revenim şi astăzi cu un episod plin de cai putere al rubricii 7 Zile de Tuning. Printre vedete se numără Tesla Model S, Volkswagen Golf, un Alfa MiTo cu aer bulgăresc şi diferite reinterpretări ale furiosului Mercedes A45 AMG.
Joi, 06 Martie 2014 | GENEVA 2014

Alfa Romeo MiTo şi Giulietta primesc tratamentul Quadrifoglio Verde

Alfa Romeo a adus la Geneva, pe lângă noul 4C Spider, şi versiunile Quadrifoglio Verde ale modelelor MiTo şi Giulietta. Ambele vin cu motoare mai puternice şi multe detalii estetice noi.
Luni, 17 Iunie 2013 | Modele noi

Alfa Romeo MiTo - retuşuri estetice şi un nou motor pe benzină

Alfa Romeo a modificat uşor actualul MiTo pentru a aduce un aer proaspăt în gamă. Modificările estetice apar şi la exterior şi la interior, însă principala noutate o reprezintă motorul pe benzină.
Luni, 29 Aprilie 2013 | Modele noi

Următoarea generaţie a lui Alfa Romeo MiTo va primi mai multe versiuni de caroserie

Alfa Romeo MiTo va primi un succesor în 2016, spun americanii de la Car&Driver. Potrivit primelor informații, modelul va fi oferit în mai multe versiuni de caroserie, inclusiv un crossover.
Vineri, 01 Februarie 2013 | Modele noi

Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde SBK Edition, cascadorie inedită la lansarea în Marea Britanie

Alfa Romeo a organizat o cascadorie inedită pe circuitul de la Silverstone cu ocazia lansării modelului MiTo Quadrifoglio Verde SBK în Regatul Unit.
Luni, 17 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Alfa Romeo MiTo SBK debutează la Paris

Alfa Romeo lansează la Paris două ediţiie speciale ale lui MiTo. Ambele poartă denumirea SBK şi celebrează sponsorizarea campionatului mondial de superbike.
Miercuri, 02 Mai 2012 | Modele noi

Alfa Romeo MiTo primeşte motorul Twin Air de 0.9 litri şi 85 CP

Alfa Romeo a anunţat debutul european al propulsorului TwinAir de 0.9 litri pe actualul MiTo. Unitatea pe benzină oferă 85 de cai putere şi 145 de Nm.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 Februarie 2012 | Modele noi

Fiat amână lansarea viitorului SUV compact de la Jeep în favoarea lui Sedici

Fiat a decis să amâne lansarea SUV-ului mic de la Jeep în favoarea unui înlocuitor al lui Sedici. Odată cu amânarea lui B-SUV, Fiat amână şi o investiţie de un miliard de euro într-o uzină din Italia.
Marti, 30 August 2011 | FRANKFURT 2011

Alfa Romeo MiTo primeşte un diesel ultra-economic: 3.5 litri/100 km

Alfa Romeo MiTo va primi în această toamnă două motoare care îi vor scădea preţul. 0.9 Twinair şi 1.3 JTDM promit prestaţii interesante, dieselul coborând consumul până la 3.5 litri/100 km în regim mediu mixt.
Vineri, 15 Iulie 2011 | General

Alfa Romeo MiTo reaprinde spiritul "flower power" la Londra

Pentru a marca debutul unei noi versiuni pe piaţa din Marea Britanie, Alfa Romeo a decis să dea naştere unui MiTo cu totul special, personalizat de artista Louise Dear.
Luni, 11 Aprilie 2011 | General

Marchionne amână încă o dată debutul Alfa Romeo pe piaţa din SUA

Debutul brandului Alfa Romeo pe piaţa din SUA, programat pentru finalul lui 2012, va fi amânat cu cel puţin şase luni. Sergio Marchionne este nemulţumit de designul viitorului sedan mediu Giulia.
Joi, 24 Martie 2011 | Modele noi

Fiat Punto Evo şi Alfa Romeo MiTo ar putea primi motorul 0.9 TwinAir

Unitatea pe benzină de 0.9 litri Twin Air, introdusă anul trecut pe Fiat 500, ar putea ajunge anul acesta şi pe modelele Punto Evo şi Alfa Romeo MiTo.
Marti, 15 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Alfa Romeo aduce MiTo generaţie 2011 şi MiTo Quadrifoglio la Geneva

Versiunea Quadrifoglio Verde a lui Alfa Romeo MiTo va debuta la Salonul Auto de la Geneva alături de un mic "facelift" care afectează doar interiorul şi gama de culori a modelului.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | General

Alfa Romeo cere daune 20 de milioane de euro televiziunii Rai Due

Alfa Romeo susţine că un test comparativ realizat de emisiunea italiană Annozero a fost măsuluit astfel încât MiTo să iasă pe ultimul loc. Daunele cerute sunt imense: 20 de milioane de euro.
Miercuri, 27 Octombrie 2010 | Industrie

OFICIAL: Alfa Romeo vrea să vândă 500.000 de maşini în 2014

Sergio Marchionne a declarat că Alfa Romeo trebuie să atingă o cifră anuală de vânzări de 500.000 de maşini în 2014. Pentru a reuşi performanţa, brandul italian se va lansa în 2012 pe piaţa din SUA.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Citroen, Fiat, Peugeot, Mini, Alfa Romeo, Dodge, Audi A1, Opel Astra
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru