Următoarea generaţie a lui Alfa Romeo MiTo va primi mai multe versiuni de caroserie

de Sebastian Toma
Luni, 29.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo MiTo va primi un succesor în 2016, spun americanii de la Car&Driver. Potrivit primelor informații, modelul va fi oferit în mai multe versiuni de caroserie, inclusiv un crossover.

Esential 2016 este anul în care va fi lansată noua generație a lui MiTo.
Alfa Romeo MiTo va primi un înlocuitor în 2016, anunță americanii de la Car&Driver. Potrivit publicației de peste ocean, subcompacta italiană va fi oferită în mai multe versiuni de caroserie, iar una dintre acestea va fi un crossover. Practic, Alfa Romeo vrea să-și crească dramatic vânzările cu noul MiTo, așa că va realiza mai multe versiuni ale acestuia în vederea atragerii unui public numeros. Secretul noului MiTo va fi platforma lui Fiat 500L, capabilă să suporte atât versiuni cu tracțiune față, cât și versiuni cu tracțiune integrală. Ulterior, aceeași platformă va fi utilizată pentru a dezvolta crossovere noi în gamele Fiat și Jeep.

Însă, există mai multe ipoteze care vizează noua generație a lui MiTo. Pe de o parte, este luată în considerare o evoluție a generației actuale, pe când alte voci anunță transformarea sa într-un crossover. Există și posibilitatea ca MiTo să devină o sub-gamă în toată regula, cu mai multe versiuni de caroserie. Concernul italian mai are timp de gândire până la lansarea noii generații a lui MiTo, dar cea mai dificilă sarcină din fața acestora va fi anticiparea condițiilor de piață pentru anul lansării și anii care succedă lansarea.

Urmareste Automarket
Potrivit surselor citate de publicația americană, MiTo va primi motorizări noi, mai economice și mai performante.
Alături de acestea, este zvonit și un sistem de propulsie hibrid, care nu a fost confirmat încă de reprezentanții mărcii italiene. Pentru a beneficia la maximum de noua investiție, cei de la Alfa Romeo ar putea să vândă noul MiTo și pe piața din Statele Unite ale Americii, pentru a obține vânzări suplimentare.

Via Car&Driver

Comentarii (7)

  • e buna multitudinea asta de modele e buna si concurenta dar parca nu e asa de buna aceasta prostitutie auto la care se dedau din ce in ce mai multi
    9 9
  • exista o problema
    Pana in 2016 cu ce vor sa-si creasca dramatic vanzarile, cu actuala Mito si Giulietta? La clasa medie cand mai lanseaza model nou? "Concernul italian mai are timp de gandire pana in 2016 "...are o gramada, sa stea linistiti, sa nu se grabeasca, prin 2018 asa sa lanseze modelul nou cand "conditiile pietei " vor fi altele.
    17 2
  • -Rolf-
    Poate pana in 2016 nu vor mai fi in concernul FIAT...Nu inteleg de ce dureaza atat de mult lansarile de modele la cei de la Alfa Romeo.
    14 3
  • dureaza mult fiindca in lansarea oricarui model complet nou se investeste aproximativ 1miliard de euro!!
    3 1
  • Dureaza mult si pt ca masinile italiene sunt atragatoare si dupa 10 ani de la aparitie. Au un stil unic, nu sunt masini pt toata lumea.
    6 1
  • dureaza asa de mult pt ca unele marci de masini care se respecta si respecta clientul CREAZA o masina noua! nu schimba 2 lucruri estetice pune 3 leduri si gata! noul model frate!
    6 1
  • Tine de alte lucruri prietene si se numeste cerere si oferta , forta financiara necesara investitei, amortizare cheltuieli, conditii de piata etc.

    Ori grupul Fiat are ceva probleme.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru