Alfa Romeo MiTo

Marti, 29 Iunie 2010 | Modele noi

Abarth va modifica şi modele Alfa Romeo

Şeful mărcii Abarth a anunţat că marca pe care o conduce se va ocupa şi de modificarea modelelor Alfa Romeo. Un kit pentru MiTo a fost deja exclus din moment ce există deja o versiune mai performantă a acestuia.
Joi, 27 Mai 2010 | Modele noi

Viitorul Giulia este esenţial pentru viitorul mărcii Alfa Romeo

Deşi este la aproape 17 luni distanţă de lansarea pe piaţă, Alfa Romeo Giulia este un model esenţial pentru viitorul marcii din Milano. Acesta va fi rivalul direct al lui BMW Seria 3, cu performanţe comparabile şi spiritul latin caracteristic modelelor Alfa.
Marti, 25 Mai 2010 | General

Poliţiştii australieni atrag atenţia tinerilor cu un Alfa Romeo MiTo

Italienii de la Alfa Romeo îşi continuă colaborarea cu poliţia din Sydney, de data aceasta cu ajutorul lui MiTo. Poliţiştii au primit o maşină în custodie pentru a atrage atenţia tinerilor.
Miercuri, 17 Martie 2010 | Modele noi

Alfa Romeo MiTo inaugureaza noile motoare diesel Multijet II

Alfa Romeo MiTo debuteaza cu o noua motorizare diesel dezvoltata de Fiat Powertrain Tehnologies. Unitatea de 1.3 litri reprezinta primul membru al generatiei Multijet II si vine cu 95 de cai putere si 200 de Nm.
Marti, 23 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Alfa Romeo MiTo, reclama inspirata de jocul "Space Invaders"

Alfa Romeo a lansat o reclama noua pentru modelul MiTo, echipat cu noua tehnologie MultiAir. Hatchback-ul este eroul unui nivel din celebrul joc Space Invaders.
Joi, 18 Februarie 2010 | Premii auto

VOI ATI DECIS: Opel Astra este Masina Autovot 2010!

Dupa trei saptamani de vot, peste 7000 de utilizatori Automarket au decis: Opel Astra ia Marele Premiu Autovot 2010. Alfa Romeo MiTo a castigat categoria Design, iar Volkswagen Polo categoria Calitate/Pret.
Marti, 16 Februarie 2010 | Autoipoteze

Dodge pregateste un frate american pentru Fiat Punto Evo

O schita aparuta in cadrul Salonului Auto de la Chicago, la standul Dodge, a tradat intentiile brandului american de a dezvolta un model subcompact, care sa imprumute platforma si motorizarile lui Fiat Punto Evo.
Miercuri, 10 Februarie 2010 | Analiza Automarket

ANALIZA: Noul Audi A1 versus Mini, Citroen DS3 si MiTo

Automarket a realizat o comparatie intre noul Audi A1 si principalii adversari ai sai din segment. Am analizat dimensiunile, motorizarile de top, interioarele si performantele oferite de aceste modele de segment B.
Luni, 04 Ianuarie 2010 | Modele noi

Audi S1 va rivaliza Mini Cooper S

Primul model S de la Audi care va fi disponibil fara un sistem de tractiune integrala debuteaza in 2012 si va rivaliza versiunile de performanta ale lui Mini Cooper si Alfa Romeo MiTo.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Modele noi

BMW ar putea colabora cu Alfa Romeo

Bavarezii de la BMW ar putea colabora cu italienii de la Alfa Romeo pentru a dezvolta platforma viitorului Mini. Aceasta colaborare va exista concomitent cu parteneriatul semnat cu PSA.
Duminica, 15 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Play with gas - spot amuzant pentru noul Alfa Romeo MiTo GPL

Versiunea pe gaz a lui Alfa Romeo MiTo le-a dat ocazia italienilor sa nascoceasca un spot de promovare amuzant, cu mesaj in spiritul celui mai mic model Alfa.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Modele noi

Abarth Punto Evo primeste motorul MultiAir de 170 CP

Versiunea revizuita a modelului sportiv Abarth Grande Punto va primi sub capota motorul Turbo MultiAir de 170 de cai putere regasit pe MiTo dar si o cutie cu dublu ambreiaj.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Citroen, Fiat, Peugeot, Mini, Alfa Romeo, Dodge, Audi A1, Opel Astra
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru