Stiri Video

Duminica, 29 Ianuarie | TV: Curse auto

VIDEO: Cursă atipică: Lamborghini Urus se întrece cu BMW X7 M60i

Lamborghini Urus i-a aruncat mănușa noului BMW X7 M60i, pentru a-i demonstra că regele SUV-urilor nu s-a schimbat. Deși taurul italian este mai rapid, mamutul bavarez are de partea sa 7 locuri. Cine câștigă? Nu sunt mari surprize aici, dar BMW-ul s-a ținu
Vineri, 27 Ianuarie | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță cu toate modelele de performanță Skoda: Fabia, Octavia, Kodiaq și Enyaq

Cei de la Carwow au aliniat la start toate modelele de performanță produse de Skoda, de la Fabia RS până la electricul Enyaq RS. Află aici care este cel mai rapid model al cehilor.
Luni, 23 Ianuarie | TV: Comparative

VIDEO: Noua Honda Civic Type R întâlnește BMW M135i, Audi S3, Volkswagen Golf R și Mercedes-AMG A35 într-o cursă de accelerație

Urmărește o cursă de accelerație în care noua Honda Civic Type R se duelează cu BMW M135i, Audi S3, Volkswagen Golf R și Mercedes-AMG A35. Cine crezi că trece prima linia de sosire?
Joi, 19 Ianuarie | TV: Comparative

VIDEO: Mercedes-AMG SL 55 și Porsche 911 GTS, duel pentru titlul de cea mai bună decapotabilă

Urmărește un comparativ între Mercedes-AMG SL 55 și Porsche 911 GTS. Pe care dintre ele ți-ai cumpăra-o?
Joi, 19 Ianuarie | TV: Comparative

VIDEO: Un Nissan Skyline GT-R R34 de 1000 CP, la întrecere cu noul Corvette Z06 și Nissan GT-R Nismo

Cei de la Throttle House au aliniat la start un Nissan Skyline GT-R R34 de 1000 CP împotriva noului Corvette Z06 și a lui Nissan GT-R Nismo. Va reuși vechiul model să se impună în fața celor noi?
Miercuri, 18 Ianuarie | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță cu toate cele 3 generații Volkswagen Golf R

Urmărește o cursă de accelerație cu toate cele 3 generații Volkswagen Golf 3. Mașinile din acest clip nu sunt, însă, standard, ele primind atât modificări de ordin estetic cât și tehnic.
Luni, 16 Ianuarie | TV: Comparative

VIDEO: Vechiul Mercedes-AMG SL 55 versus noul Mercedes-AMG SL 55 într-o cursă de accelerație

Cei de la Carwow au aliniat la start două Mercedes-AMG SL 55 din generații diferite. Ambele ascund sub capotă un motor V8: unul supraalimentat, de 5.5 litri, iar celălalt un twin-turbo de 4.0 litri.
Duminica, 15 Ianuarie | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță cu toate generațiile lui Porsche Cayenne Turbo

Cei de la Carwow au aliniat la start cele trei generații ale lui Porsche Cayenne Turbo. Află în clipul alăturat care generație este cea mai rapidă.
Luni, 09 Ianuarie | TV: Crash-teste

VIDEO: A venit rândul noului Range Rover Sport să fie supus testului elanului. Greutatea l-a cam încurcat

Spaniolii de la km77.com au supus noul Range Rover Sport la testul elanului, după ce, recent, i-a vizitat varianta obișnuită a SUV-ului britanic. Chiar dacă s-a descurcat mai bine decât aceasta din urmă, Range Rover Sport are totuși un minus: greutatea.
Duminica, 08 Ianuarie | TV: Prezentari

VIDEO: Un tur de Nurburgring de la bordul electricei Kia EV6 GT

Urmărește un tur al legendarului circuit Nurburgring Nordschleife de la volanul unei Kia EV6 GT. Modelul cu zero emisii s-a descurcat admirabil, am putea spune.
Sambata, 07 Ianuarie | TV: Comparative

VIDEO: Ce putere oferă, de fapt, BMW M5, Mercedes-AMG E63, Audi RS6 și Porsche Panamera?

Este o practică des întâlnită ca producătorii de automobile să își subestimeze mașinile în ceea ce privește puterea dezvoltată de motor. Dar o măsurătoare pe un stand dinamometric ne poate arăta exact performanțele unei mașini. Așadar, hai să vedem ce pu
Vineri, 06 Ianuarie | TV: Comparative

VIDEO: Duelul electricelor se dă între BMW, Audi, Tesla și Kia

Urmărește o liniuță cu nu mai puțin de 5 mașini cu zero emisii. De la Audi RS e-tron, până la BMW ix și Kia EV6 GT. Cine crezi că trece prima linia de sosire?
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Ianuarie | TV: Comparative

VIDEO: Manuală versus automată într-o cursă de accelerație cu Porsche 911 GT3

Care transmisie este mai potrivită într-o cursă de aceelerație? Cea manuală? Cea automată? Află în clipul video de mai sus.
Joi, 05 Ianuarie | TV: Comparative

VIDEO: Duelul hot-hatch-urilor japoneze: Toyota GR Corolla Morizo Edition versus Honda Civic Type R

După luni de așteptare, a venit momentul adevărului. Noua generație Honda Civic Type R a fost aliniată la start alături de Toyota GR Corolla Morizo Edition. Cine va câștiga duelul hot-hatch-urilor japoneze?
Marti, 03 Ianuarie | TV: Comparative

VIDEO: Cum se descurcă noul Range Rover la testul elanului?

Spaniolii de la km77.com au supus noul Range Rover, în versiune PHEV, la testul elanului. Află cum s-a descurcat SUV-ul britanic din clipul video de mai sus.
Vineri, 30 Decembrie 2022 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță cu 3 dintre cele mai rapide SUV-uri din lume: Rivian R1S vs Aston Martin DBX 707 vs Porsche Cayenne Turbo GT

Americanii au aliniat la start 3 dintre cele mai rapide SUV-uri din lume. Dacă Aston Martin DBX 707 și Porsche Cayenne Turbo GT ascund sub capotă un motor termic, Rivian R1S este pur electric. Cine trece primul linia de sosire?
Joi, 29 Decembrie 2022 | TV: Teste

VIDEO: Nico Rosberg a condus, aproape la limită, noul Rimac Nevera pe serpentinele de lângă Monaco

Nico Rosberg, fostul campion mondial de Formula 1, este proaspătul proprietar al unui Rimac Nevera, hypercar-ul electric cu 1.940 CP. Rosberg a condus mașina inclusiv pe serpentinele de lângă Monaco și a fost impresionat de performanțele ei.
Miercuri, 28 Decembrie 2022 | TV: Teste

VIDEO: Cum s-a descurcat noul BMW X1 la testul elanului?

Noua generație BMW X1 a fost supusă testului elanului de către spaniolii de la km77. În clipul alăturat vei vedea cum s-a descurcat noua iterație a SUV-ului compact bavarez.
Marti, 27 Decembrie 2022 | TV: Comparative

VIDEO: Simfonie în 12 cilindri: Ferrari Enzo vs Maserati MC12 vs Ferrari F12 Berlinetta

Cei de la Petersen Automotive Museum au aliniat la start 3 supercar-uri cu motoare cu 12 cilindri: un Ferrari Enzo, un Maserati MC12 și un Ferrari F12 Berlinetta. Vei fi surprins de rezultatul final.
Luni, 26 Decembrie 2022 | TV: Diverse

VIDEO: McLaren vă urează sărbători fericite cu o simfonie de V8 și vioară

Cei de la McLaren nu au vrut să lase sezonul sărbătorilor să treacă fără a face o urare fanilor și clienților, în stilul lor specific.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru