Stiri Video

Miercuri, 24 Iulie | TV: Comparative

VIDEO: Care este cea mai rapidă dubă în linie dreaptă? Ford Transit vs Volkswagen Transporter vs Peugeot Expert

Cei de la Carwow ne-au pregătit o liniuță atipică, între 3 modele utilitare. Astfel, Ford Transit a fost aliniat la start împotriva lui Volkswagen Transporter și Peugeot Expert. Află care este cea mai rapidă dubă în linie dreaptă.
Luni, 22 Iulie | TV: Teste

VIDEO: Noul Volkswagen ID.7 la testul elanului: "Sistemele de asistență sunt imprecise"

Noul Volkswagen ID.7 a fost supus la testul elanului de către spaniolii de la km77. Jurnaliștii au remarcat că modelul se descurcă bine, însă reacțiile sunt imprecise din cauza sistemelor de asistență ale mașinii.
Duminica, 21 Iulie | TV: Comparative

VIDEO: Coupe V8 sau hot hatch electric? Liniuță între Mercedes-AMG GT și Hyundai Ioniq 5 N

Noul Mercedes-AMG GT a fost aliniat la start împotriva lui Hyundai Ioniq 5 N. Va reuși hot hatch-ul electric să fie mai rapid decât coupe-ul cu motor V8? Urmărește clipul de mai sus pentru a afla răspunsul.
Sambata, 20 Iulie | TV: Teste

VIDEO: Urmărește turul record al noului Porsche Panamera S E-Hybrid pe Nurburgring

Porsche Panamera a stabilit recent un nou record pe Nurburgring. Acum poți urmări clipul cu cea mai rapidă berlină premium cu motor termic și hibrid pe legendarul circuit german.
Luni, 15 Iulie | TV: Comparative

VIDEO: Duel 100% german între Mercedes-AMG C63 și Audi RS7 Performance

Cine câștigă o cursă de accelerație dintre Mercedes-AMG C63 T-Modell și Audi RS7 Performance? Dacă primul este echipat cu un motor de 2.0 litri electrificat, cel de-al doilea ascunde sub capotă un V8 de 4.0 litri.
Duminica, 14 Iulie | TV: Comparative

VIDEO: Audi S3 își întâlnește rivalii într-o cursă de accelerație. Cine trece primul linia de sosire?

Urmărește o cursă de accelerație între patru hot hatch-uri veritabile: Audi S, Volkswagen Golf R, BMW M135i și Mercedes-AMG A35. Care este mai rapid?
Joi, 11 Iulie | TV: Prezentari

VIDEO: Jay Leno prezintă "Bestia", limuzina președintelui Statelor Unite

Celebrul om de televiziune și pasionat de mașini Jay Leno a avut privilegiul să prezinte limuzina prezidențială a președintelui Statelor Unite. În acest clip vei afla lucruri noi despre mașină, dezvăluite în premieră.
Luni, 08 Iulie | Video

VIDEO: Primul trailer cu noul film F1, cu Brad Pitt. Premiera, în iunie 2025

A apărut primul trailer oficial cu F1, noul film care îl va avea în rolul principal pe Brad Pitt. Premiera filmului va avea loc în iunie 2025.
Duminica, 07 Iulie | TV: Curse auto

VIDEO: Noul Audi RS3: turul oficial pe circuitul Nurburgring

Cei de la canalul de YouTube oficial Nurburgring au luat noul Audi RS3 pentru un tur oficial cronometrat, al legendarului circuit. La final, Audi RS3 a scos un timp foarte bun de 7 minute și 33 de secunde.
Sambata, 06 Iulie | TV: Curse auto

VIDEO: V12 vs electric! Liniuță între Lamborghini Aventador SV și noul Hyundai IONIQ 5 N

Britanicii de la carwow au pus față în față puterea unui V12 aspirat natural de pe Lamborghini Aventador SV cu puterea electrică de pe noul Hyundai IONIQ 5 N. Aflați în acest video cine a câștigat cursa.
Joi, 04 Iulie | TV: Comparative

VIDEO: Mercedes-AMG A45 față în față cu frații mai mari C63 și E63

Urmărește o cursă de accelerație cu trei modele AMG. Este vorba despre mezinul A45 și frații săi mai mari C63 și E63. Cine crezi că trece primul linia de sosire?
Marti, 02 Iulie | TV: Teste

VIDEO: Noul Volkswagen Passat Variant la testul elanului: "Îi lipsește puțină agilitate la viteze mari"

Noul Volkswagen Passat Variant a fost supus la testul elanului. Spaniolii de la km77 remarcă faptul că mașina se comportă bine, însă îi lipsește din agilitate la viteze mari.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 30 Iunie | TV: Curse auto

VIDEO: Lupta generațiilor: liniuță între toate generațiile Audi R8

Cei de la canalul de YouTube carwow au pus la luptă toate generațiile Audi R8. Este vorba despre 6 versiuni, din 2006 până în 2024. Aflați în următorul video care este cea mai rapidă.
Sambata, 29 Iunie | TV: Comparative

VIDEO: Cum s-a descurcat noul Renault Scenic E-TECH la testul elanului?

Spaniolii de la km77 au pus la încercare noul Renault Scenic E-TECH la testul elanului. Vedeți în acest video cum s-a descurcat cel mai nou model electric al producătorului francez.
Duminica, 23 Iunie | TV: Curse auto

VIDEO: Războiul SUV-urilor cu motoare V8: liniuțe între BMW XM, Urus, Audi SQ8 și AMG G63

Britanicii de la carwow s-au decis să vadă care este cel mai puternic SUV cu motor V8. Datorită acestui lucru, au pus la încercare BMW XM, Lamborghini Urus, Audi SQ8 și Mercedes-Bnez AMG G63.
Sambata, 22 Iunie | TV: Comparative

VIDEO: Cum s-a descurcat noul Peugeot e-2008 la testul elanului?

Spaniolii de la km77 au pus la încercare noul Peugeot e-2008 la testul elanului. Vedeți în acest video cum s-a descurcat cel mai nou model electric al producătorului francez.
Miercuri, 19 Iunie | TV: Comparative

VIDEO: V8 sau 4 cilindri? Noul Mercedes-AMG C63 versus vechiul C63

Urmărește o cursă de accelerație între noul Mercedes-AMG C63, echipat cu un motor de 2.0 litri electrificat, și vechiul C63 cu al său V8. Care crezi că este mai rapid în linie dreaptă?
Luni, 17 Iunie | TV: Comparative

VIDEO: Opel Astra Sports Tourer electric, lăudat la testul elanului

Spaniolii de la km77 au lăudat Opel Astra Sports Tourer electric. Chiar dacă au realizat testul elanului la 71 km/h, aceștia au notat un comportament foarte sigur al mașinii.
Luni, 17 Iunie | TV: Comparative

VIDEO: Test de autonomie cu cele mai noi mașini electrice

Urmărește un test de autonomie, în condiții reale, cu cele mai noi mașini electrice. Care crezi că acoperă mai mulți kilometri cu un singur plin de baterie?
Duminica, 16 Iunie | TV: Comparative

VIDEO: Noul Mercedes-AMG GT 63, în duel cu Audi R8 GT și Porsche 911 Turbo

Noul Mercedes-AMG GT 63 a fost aliniat la start alături de Audi R8 GT și Porsche 911 Turbo. Care mașină este cea mai rapidă în linie dreaptă?
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru