Stiri Video

Vineri, 29 Mai 2020 | TV: Teste

VIDEO: Pick-up-ul electric Tesla Cybertruck, testat de Elon Musk și Jay Leno

Elon Musk l-a invitat pe Jay Leno, gazda emisiunii despr mașini "Jay Leno's Garage", să testeze viitorul pick-up electric Țesl Cybertruck, care va fi disponibil începând de la sfârșitul acestui an.
Vineri, 29 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație Mercedes-Benz Clasa S, spionată pe Nurburgring: vârful de gamă debutează în a doua parte a anului

Unul dintre prototipurile noii generații Mercedes-Benz Clasa S a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Modelul constructorului german va fi prezentat în a doua parte a anului. Varianta electrică EQS este programată pentru debu
Miercuri, 27 Mai 2020 | TV: Trailere

VIDEO: Teaser nou cu viitorul Opel Mokka: SUV-ul va avea versiune electrică și va fi prezentat în acest an

Opel a publicat un nou teaser video cu viitorul Mokka, însă și de această dată producătorul german a ales să ofere doar cadre cu un prototip complet camuflat. Noul SUV va fi prezentat în cursul acestui an și va avea și o versiune electrică.
Luni, 25 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului Mercedes-Maybach Clasa S, surprins pe Nurburgring: modelul ar urma să fie disponibil în continuare cu motorul V12

Prototipul viitorului Mercedes-Maybach Clasa S a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul ar putea fi prezentat spre finalul acestui an, iar voci apropiate companiei spun că nemții vor oferi în continuare motorul V12 de 6.0 litri.
Duminica, 24 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Imagini noi cu prototipul viitorului Kia Stinger facelift: modelul ar urma să fie prezentat în luna iulie

Prototipul viitorului Kia Stinger facelift a fost surprins încă o dată pe circuitul de la Nurburgring. Asiaticii pregătesc mici modificări estetice și o serie de îmbunătățiri pentru interior. Versiunea de top GT ar urma să ofere 385 CP (+15 CP).
Duminica, 24 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Cadre noi cu prototipul viitorului Mercedes-Benz EQS: modelul electric ar putea fi lansat până la finalul anului

Prototipul viitorului Mercedes-Benz EQS a fost surprins din nou în timpul unor teste care au avut loc pe drumurile publice din Germania. Modelul pregătit de nemți ar urma să aibă două motoare electrice și o autonomie de până la 700 de kilometri.
Sambata, 23 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Cadre noi cu viitorul Hyundai i20 N: Hot Hatch-ul a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring

Hyundai va lansa noul i20 N în cursul acestui an, iar unul dintre prototipurile de teste a fost surprins recent pe circuitul de la Nurburgring. Hot Hatch-ul ar urma să fie echipat cu motorul pe benzină de 1.6 litri și va oferi cel puțin 200 CP.
Joi, 21 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW Seria 5 facelift, surprins pe Nurburgring: modelul de clasă mare va fi prezentat în 27 mai

BMW testează prototipul viitorului Seria 5 facelift pe circuitul de la Nurburgring. Modelul producătorului bavarez va fi prezentat în 27 mai în cadrul unei conferințe online. Tot atunci, nemții vor lansa și Seria 6 Gran Turismo facelift.
Marti, 19 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Volkswagen Golf R, spionat pe Nurburgring: Hot Hatch-ul va fi lansat în cursul acestui an

Volkswagen pregătește o nouă generație Golf R, iar unul dintre prototipuri a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Conform zvonurilor, modelul va fi lansat în cursul anului și va fi echipat cu motorul de 2.0 litri TSI în versiune de 330 CP.
Luni, 18 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Volkswagen Arteon R, spionat pe Nurburgring: modelul constructorului german ar urma să ofere 330 CP

Volkswagen pregătește o versiune de performanță R pentru Arteon, iar unul dintre prototipuri a fost surprins pe Nurburgring. Arteon R va fi lansat până la finalul anului și, conform surselor, va miza pe motorul pe de 2.0 litri TSI în versiune de 330 CP.
Joi, 14 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Volkswagen Golf GTI TCR, spionat pe Nurburgring: mici modificări de design și motor pe benzină de 2.0 litri cu 300 CP

Viitorul Volkswagen Golf GTI TCR a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring. Conform surselor, motorul de 2.0 litri TSI va livra 300 CP și 400 Nm, iar resursele vor fi gestionate exclusiv de o transmisie DSG cu șapte trepte.
Miercuri, 13 Mai 2020 | TV: Prezentari

VIDEO: Prezentare în detaliu: noua versiune Skoda Kamiq Scoutline

Skoda a publicat un clip de prezentare dedicat noii versiuni Kamiq Scoutline. Nivelul de echipare propune elemente noi pentru caroserie, scaune îmbrăcate într-un material special, și va fi disponibil atât cu motorizări diesel, cât și cu unități pe benzină
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului Mercedes-Benz Clasa S, surprins pe Nurburgring: lansarea vârfului de gamă va avea loc în acest an

Mercedes continuă teste cu viitorul Clasa S. De această dată, unul dintre prototipuri a fost surprins în timpul unor teste pe Nurburgring. Viitorul Clasa S va fi prezentat în acest an și propune atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri la interior.
Duminica, 10 Mai 2020 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris despre Taycan: "Cel mai confortabil Porsche din istorie"

Chris Harris testează modelul electric Porsche Taycan Turbo S într-un material dedicat BBC Top Gear. Concluziile sale sunt cel puțin interesante.
Joi, 07 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului BMW M3, spionat din nou pe Nurburgring: sedanul de performanță va fi prezentat în acest an

Unul dintre prototipurile viitorului BMW M3 a fost surprins din nou pe circuitul de la Nurburgring. Sedanul de performanță va fi prezentat până la finalul anului curent și va fi disponibil în versiuni de 480 CP și 510 CP.
Joi, 07 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Cadre noi cu viitorul Mercedes-Benz EQE: sedanul electric va fi lansat până în 2022

Viitorul Mercedes EQE a fost surprins în timpul unor teste. Sedanul electric de clasă mare urmează să fie lansat până în 2022 și va fi disponibil într-o configurație cu două motoare electrice. Autonomia ar urma să ajungă până la 600 de kilometri.
Miercuri, 06 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M4, surprins pe Nurburgring: coupe-ul de performanță va avea versiune Competition cu 510 CP

Prototipul viitorului BMW M4 a fost spionat în timpul testelor de pe Nurburgring. Conform surselor, versiunea de performanță va fi lansată spre finalul anului, iar motorul de 3.0 litri pregătit de nemți va fi disponibil în versiuni de 480 CP și 510 CP.
Marti, 05 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Cadre noi cu viitorul SUV electric Mercedes-Benz EQA: modelul va fi prezentat în acest an

Viitorul Mercedes-Benz EQA a fost spionat în timpul unor teste desfășurate pe drumurile publice. SUV-ul electric va fi prezentat în acest an și va avea la bază conceptul expus în 2017. Acesta din urmă avea două motoare electrice capabile să ofere 272 CP.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa E Cabrio facelift, surprins în timpul testelor: modelul va fi lansat în cursul anului

Sedanul Mercedes Clasa E facelift a fost prezentat în luna martie. Acum, prototipul viitorului Clasa E Cabrio facelift a fost spionat în timpul unor teste desfășurate pe drumurile publice din Germania. Prezentarea ar urma să aibă loc în cursul anului.
Luni, 27 Aprilie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului Audi RS3 Sedan, spionat pe Nurburgring: modelul de performanță va fi echipat cu motorul de 2.5 litri cu cinci cilindri

Viitorul Audi RS3 Sedan a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring, modelul urmând să fie prezentat până la finalul anului. Noul RS3 Sedan va fi echipat cu motorul de 2.5 litri, iar zvonurile sugerează și o versiune Performance cu până la 450 CP
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru