Stiri Video

Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa S, spionat în timpul testelor: modelul producătorului german va fi prezentat în 2020

Noul Mercedes-Benz Clasa S a fost surprins în timpul unor sesiuni de teste desfășurate pe drumurile publice. Modelul va fi prezentat anul viitor, iar nemții propun modificări estetice, tehnologii de conducere autonomă de nivel 3 și motorizări noi.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | TV: Diverse

VIDEO: Ford a pregătit un documentar despre cum a luat naștere noul Mustang Mach-E: 20 de minute în culisele producătorului american

În urmă cu câteva zile Ford a prezentat noul Mustang Mach-E. Primul SUV electric al companiei poate fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Acum, oficialii Ford au publicat un scurt documentar despre cum a luat naștere Mustang Mach-E.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | TV: Diverse

VIDEO: Climbkhana 2: Ken Block înfruntă drumul care șerpuiește către Poarta Raiului din Tianmen într-un mod spectaculos

Ken Block este cunoscut pentru seria Gymkhana. De această dată, cascadorul și pilotul american renunță la circuitele improvizate și "escaladează" într-un mod spectaculos cele 99 de viraje ale drumului care șerpuiește către Poarta Raiului din Tianmen, Chin
Luni, 18 Noiembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarele Mercedes-AMG E63 Sedan și AMG E63 T-Modell facelift, spionate la Nurburgring: versiunile de performanță debutează în 2020

Mercedes-AMG testează viitoarele AMG E63 Sedan și AMG E63 T-Modell facelift pe circuitul de la Nurburgring. Constructorul pregătește modificări minore de design și un interior cu elemente noi. Versiunile de performanță debutează la finalul anului 2020.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Porsche testează viitorul 911 Turbo S la Nurburgring: modelul nemților ar urma să ofere aproximativ 650 CP

În urmă cu doar câteva zile, Porsche a publicat câteva imagini cu prototipurile de teste lui 911 Turbo. Acum, fotografii spion au suprins la Nurburgring versiunea 911 Turbo S. Conform zvonurilor, noul 911 Turbo S va oferi aproximativ 650 de cai putere.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-AMG E63 facelift, surprins în timpul testelor: modelul de performanță va fi prezentat în 2020

Mercedes pregătește îmbunătățiri pentru actuala generație Clasa E. Conform surselor, Clasa E facelift va fi prezentat în prima parte a anului viitor, urmând ca varianta AMG E63 să debuteze către finalul anului 2020.
Luni, 11 Noiembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noul Mercedes-Benz Clasa S, spionat pe circuitul de la Nurburgring: vârful de gamă va fi prezentat în 2020

Viitorul Mercedes-Benz Clasa S a fost surprins în timpul unor teste desfășurate la Nurburgring. Vârful de gamă va fi prezentat în 2020, iar nemții propun modificări estetice, motorizări îmbunătățite și tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.
Duminica, 10 Noiembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi e-tron S, surprins în timpul testelor: SUV-ul electric ar putea oferi circa 500 CP

Audi testează viitorul e-tron S pe circuitul german de la Nurburgring. Conform vocilor apropiate companiei, modelul ar putea fi expus în premieră până la finalul anului, iar sistemul electric de propulsie va oferi circa 500 CP.
Sambata, 09 Noiembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Cupra Leon, spionat pe Nurburgring: Hot Hatch-ul iberic va fi lansat în 2020

Cupra va lansa anul viitor versiuni de performanță pentru noua generație Leon. Prototipul viitorului Cupra Leon a fost surprins în timpul unei sesiuni de teste desfășurată la Nurburgring. Hot Hatch-ul producătorului spaniol ar urma să fie oferit alături d
Joi, 07 Noiembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-AMG GLA 45, surprins în timpul testelor: SUV-ul de performanță va oferi până la 421 CP

Mercedes testează viitorul AMG GLA 45 la Nurburgring. Modelul va fi lansat în cursul anului viitor și va prelua motorizarea de 2.0 litri de pe Hot Hatch-ul compact Mercedes-AMG A45. Astfel, cea mai potentă variantă a SUV-ului va oferi 421 de cai putere.
Marti, 05 Noiembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Aston Martin DBX, surprins în timpul testelor: SUV-ul britanic cu motor V8 de 550 CP va debuta în decembrie

Aston Martin testează viitorul DBX pe circuitul german de la Nurburgring. Primul SUV dezvoltat de constructorul britanic va fi prezentat în luna decembrie și va fi echipat cu un motor V8 de 4.0 litri care oferă 550 de cai putere și 700 Nm.
Luni, 04 Noiembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Versiunea cu transmisie manuală a viitorului BMW M3, spionată pe Nurburgring: vârful de gamă va oferi 510 CP

Viitorul BMW M3 a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. De această dată, nemții au organizat o sesiune alături de varianta cu transmisie manuală. Modelul de performanță va fi echipat cu motorul de 3.0 litri în versiuni de 480 CP și 510 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 03 Noiembrie 2019 | TV: Comparative

VIDEO: Test comparativ inedit - primul BMW X5 versus actualul BMW X5

BMW X5 este unul dintre simbolurile zonei SUV, fiind un deschizător de drumuri din foarte multe puncte de vedere. Acest test comparativ inedit pune față în față primul X5 cu cea mai recentă generație a modelului german.
Joi, 31 Octombrie 2019 | TV: Comparative

Video: Sfert de milă între noul Porsche Taycan Turbo S și Tesla Model S Performance

Top Gear a organizat o cursă între noul Porsche Taycan Turbo S și Tesla Model S Performance. Modelul electric al nemților accelerează de la 0 la 100 km/h în 2.8 secunde, în timp ce Model S Performance se laudă cu 2.6 secunde pentru același sprint.
Marti, 29 Octombrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Cupra Leon ST, surprins pe circuit: break-ul de performanță va fi prezentat în 2020

Brand-ul Cupra va lansa în 2020 versiuni de performanță pentru noua generație Leon. Prototipul viitorului Cupra Leon ST a fost surprins într-un test realizat la Nurburgring. Break-ul de performanță va miza pe motorul pe benzină de 2.0 litri de 300 CP.
Luni, 28 Octombrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Hyundai Tucson, spionat pe Nurburgring: debutul noii generații ar urma să aibă loc la finalul anului 2020

Hyundai testează viitorul Tucson pe circuitul german de la Nurburgring. Producătorul asiatic pregătește atât modificări estetice consistente, cât și îmbunătățiri pentru interior. Prezentarea noului Tucson ar urma să aibă loc la finalul anului viitor.
Duminica, 27 Octombrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Porsche Taycan Cross Turismo, spionat în timpul testelor: modelul electric al nemților va fi lansat în 2020

Porsche testează viitorul Taycan Cross Turismo pe circuitul de la Nurburgring. Cel de-al doilea model electric dezvoltat de constructorul din Stuttgart va prelua motorizările lui Taycan și, conform reprezentanților Porsche, va fi lansat în 2020.
Sambata, 26 Octombrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Alpina XB7, surprins la Nurburgring: SUV-ul cu șapte locuri va oferi peste 600 CP

Alpina pregătește o versiune specială a SUV-ului BMW X7. Acesta va purta numele de XB7, iar unul dintre prototipurile de teste a fost surprins la Nuburgring. Modelul va fi oferit în versiuni diesel și benzină, vârful de gamă urmând să ofere peste 600 CP.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-AMG GLE 63, spionat în timpul testelor: SUV-ul de performanță va fi lansat în cursul acestui an

Mercedes-AMG testează noul AMG GLE 63. Un prototip a fost surprins în timpul sesiunii de teste de la Nurburgring, iar conform primelor informații, SUV-ul de performanță va fi prezentat până la finalul anului curent.
Marti, 22 Octombrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M3, spionat la Nurburgring: cea mai generoasă versiune promite 510 CP

Noul BMW M3 a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Sedanul de performanță va fi echipat cu un motor pe benzină de 3.0 litri în versiuni de 480 CP și 510 CP. În plus, nemții pregătesc și un sistem de tracțiune inteligentă M xDrive.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru