Stiri Video

Joi, 01 Decembrie 2016 | TV: Underground

VIDEO: Gymkhana oltenească: Simone Tempestini face spectacol în fabrica Ford din Craiova

Ford sărbătorește cu stil Ziua Națională a României în acest an. Profitând de faptul că uzina de la Craiova face 40 de ani, l-a provocat pe Simone Tempestini la un Gymkhana autohton spectaculos în incinta uzinei oltenești.
Luni, 28 Noiembrie 2016 | TV: Funny

VIDEO: "Groapa Bermudelor" în Rusia: a înghițit o mașină care nu mai e de găsit

S-a întâmplat în Ufa, un oraș rusesc din Munții Ural. O Lada Kalina a fost înghițită de o groapă plină cu apă, iar pompierii veniți la locul faptei nu au mai găsit mașina. "Probabil că a fost luată de ape", au declarat echipele de intervenție.
Duminica, 27 Noiembrie 2016 | TV: Tuning

VIDEO: Cum faci un ”banal” Ford Focus RS să sune ca o adevărată mașină de raliu?

Chiar dacă Ford Focus RS este unul dintre compactele sportive care sună fantastic în echiparea standard, o echipă de tuneri s-a gândit să le ofere clienților opțiunea unei modificări sonore. Evacuare ajunge astfel să semenea cu a unei mașini de raliu.
Sambata, 26 Noiembrie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Cascadorie spectaculoasă, dar periculoasă: burnout în mijlocul flăcărilor

Cursele americane de drag au și ele nebunii lor. Unul dintre ei se numește Dave Nelson și tocmai a fost premiat de GoPro după ce cascadoria sa cu un burnout în mijlocul flăcărilor a devenit virală.
Vineri, 25 Noiembrie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Noi avem Crăciunul și Paștele, ei au Ziua Recunoștinței: cum arată un trafic american de coșmar

Ca în fiecare an de Ziua Recunoștinței, traficul din principalele orașe ale SUA devine infernal. Aceste imagini au fost surprinse pe o autostradă de lângă Los Angeles.
Joi, 24 Noiembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Ce vedem în al doilea episod The Grand Tour: un nou trailer exploziv

Cel de-al doilea episod al show-ului The Grand Tour îi trimite pe Clarkson, May și Hammond în Africa de Sud și Iordan pentru o aventură explozivă. La propriu.
Joi, 24 Noiembrie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă la noua Dacia Logan: pentru că românii vor mai mult

Noua Dacia Logan este promovată într-un prim spot publicitar care scoate în evidenţă că maşina tradiţională a României s-a schimbat pentru a ţine pasul cu progresele realizate de întreaga ţară.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Cars 3 - primul trailer

Al treilea episod al seriei animate Cars vine în vara lui 2017. Iar în primul trailer al noului film produs de Pixar avem în față provocări noi pentru eroii celui mai cunoscut film de animație cu mașini.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Cum se vede traficul din orașe dintr-o mașină care se conduce singură?

Tesla Motors a publicat un clip care ne arată cum se ved orașul și îmrejurimile sale la bordul unei mașini complet autonome. Modelul din imagini este un prototip dotat cu pachetul autonom care va fi disponibil pentru clienții mărcii în viitor.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Alien versus Tiguan în cea mai recentă reclamă Volkswagen

Volkswagen UK sprijină cinematografele independente, iar cea mai nouă reclamă dezvoltată pentru Marea Britanie amestecă interesant lumea filmului cu elementele tehnologice de la bordul noului Tiguan.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | TV: Teste

VIDEO: De la 0 la 150 km/h cu noul Dacia Duster 1.5 dCi cu transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC

Cum accelerează Dacia Duster cu prima cutie automată din gama SUV-ului românesc? Throttle Channel ne arată 0-150 km/h cu noua transmisie EDC cu șase trepte.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Ce alegem între Volkswagen Tiguan, Honda CR-V și Toyota RAV4?

Când vine vorba despre SUV-uri compacte, alegerea va fi una extrem de dificilă. Englezii de la Carwow ne ajută să ne decidem după ce confruntă trei modele populare: VW Tiguan, Honda CR-V și Toyota RAV4.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 Noiembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Jeremy Clarkson și echipa ne asigură că vom putea vedea și noi The Grand Tour începând cu luna decembrie

Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond ne asigură că noul lor show auto, The Grand Tour, se va putea vedea în 200 de țări, începând cu luna decembrie.
Marti, 15 Noiembrie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Cât de bun este noul Skoda Kodiaq? Primele impresii de volanul SUV-ului ceh

AutoExpress a avut deja ocazia de a testa noul Skoda Kodiaq, cel mai mare SUV construit vreodată de cehi. Impresiile sunt extrem de bune. Revenim și noi cu ale noastre, săptămâna viitoare, după ce testăm Kodiaq.
Marti, 15 Noiembrie 2016 | TV: Interviu

VIDEO: Destăinurile lui Clarkson: vedeta vorbește despre Top Gear într-un interviu acordat BBC

Jeremy Clarkson a acceptat să vorbească despre proiectele sale și despre noua emisiune într-un interviu acordat BBC News. Subiectul Top Gear nu a fost ocolit.
Luni, 14 Noiembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Intră în pielea lui Hamilton: jocul oficial F1 2016, disponibil acum şi pe iPhone

F1 2016, jocul oficial al Formulei 1 dezvoltat de Codemaster, a primit şi o versiune pentru iPhone, iar varianta pentru smartphone-urile Android va apărea peste câteva săptămâni.
Duminica, 13 Noiembrie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: 150 kilometri în 12 minute: Hyperloop One va conecta Abu Dhabi de Dubai prin cel mai inovator sistem de transport

Primul sistem de transport Hyperloop One va fi construit intre oraşele Abu Dhabi şi Dubai. Distanţa de 150 de kilometri ar urma să fie parcursă în numai 12 minute.
Sambata, 12 Noiembrie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Cea mai bună reclamă pentru Ferrari LaFerrari Aperta? O tură cu Sebastian Vettel

Ferrari a gândit un clip de promovare extrem de ingenios pentru actualul LaFerrari Aperta, decapotabila supremă născută la Maranello. Sebastian Vettel, campionul mondial de Formula 1, ne poartă prin istoria Ferrari alături de Aperta.
Sambata, 12 Noiembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Aşa va arăta viitorul Lexus? Japonezii au creat Skyjet, o navă spaţială care apare în filmul Valerian

Skyjet este o navă spaţială care poartă logo-ul brandul premium Lexus şi apare în primul trailer al filmului Valerian, a cărui acţiune se petrece peste 700 de ani şi care va avea premieră în iulie 2017.
Vineri, 11 Noiembrie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Bugatti Chrion, supercarul cu cele mai dure teste de fiabilitate: deșert și 52 de grade Celsius

La cele 2.5 milioane de euro pe care le vor plăti clienții,Bugatti Chiron trebuie să fie o mașină fără cusur. Motiv pentru care testele au fost foarte dure și au presupus parcurgerea a 35.000 de kilometri la temperaturi de 52 de grade Celsius.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru