Stiri Video

Luni, 05 Martie 2018 | TV: Funny

VIDEO: Monstru cu iz est-european: cum merge un Yugo din 1988 dotat cu motor V8 de 5.3 litri

Yugo a fost mașina tradițională a fostei Iugoslavii. Produs de Zastava începând cu 1977, Yugo a ajuns și în Statele Unite, acolo unde un exemplar își prelungește viața cu o grefă neașteptată: un motor V8 de 5.3 litri.
Vineri, 02 Martie 2018 | TV: Tehnic

VIDEO: Volkswagen explică cum vom ajunge să conducem mașini complet autonome

Volkswagen explică într-un clip de două minute modul în care tehnologia va progresa până în punctul în care industria auto va oferi mașini complet autonome, care nu necesită niciun fel de intervenție din partea șoferului.
Luni, 12 Februarie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Un nou teaser cu viitoarea generație Hyundai Santa Fe: SUV-ul debutează la finalul lunii martie

Hyundai a publicat un nou teaser video care anunță viitorul Santa Fe. De această dată, producătorul asiatic ne prezintă o serie de detalii de design. Noul Santa Fe va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la New York de la finalul lunii martie.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: 15 ani pentru albastrul perfect: cum a găsit și dezvoltat Lexus "cea mai albastră" culoare din lume

Lexus LC poate fi comandat în nuanța Structural Blue, una dintre cele mai intrigante și interesante nuanțe pe care o poți găsi pe o mașină. Inspirată din lumea fluturilor, aceasta e o minune inginerească în formă vie.
Luni, 05 Februarie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Mercedes-Benz a publicat un teaser nou cu viitoarea generație Sprinter: debutul oficial are loc în 6 februarie

Mercedes-Benz a publicat un teaser nou cu viitoarea generație Sprinter. Utilitara constructorului german debutează oficial în 6 februarie și promite un design nou și o serie de accesorii moderne.
Vineri, 02 Februarie 2018 | TV: Reclame

VIDEO: Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, și fostul pilot Emerson Fittipaldi joacă în cel mai recent spot pentru Kia Stinger

Kia a pregătit un spot special pentru ediția din acest an a Super Bowl. În noua reclamă, Kia Stinger apare alături de Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, și de Emerson Fittipaldi, pilotul brazilian care s-a impus de două ori în Formula 1.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW Seria 8 Coupe: un prototip camuflat a fost testat pe un circuit italian

BMW a publicat un scurt clip video cu viitorul Seria 8 Coupe filmat în timpul testelor realizate pe un circuit din Italia. Versiunea de serie va fi prezentată oficial în cursul acestui an.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | TV: Diverse

VIDEO: Plăceri neașteptate: sunetul produs de un Audi RS4 Avant după ce a fost pilotat pe circuit

Audi continuă campania de promovare a noului RS4 Avant. Constructorul german vrea să ne demonstreze că sunetul produs de un RS4 Avant chiar și atunci când componentele interne se răcesc este unul extrem de ușor de recunoscut.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: BBC a publicat trailerul care anunță un nou sezon al emisiunii Top Gear: LeBlanc, Harris și Reid își povestesc experiențele în stilul "Clarkson"

Cel de-al 25-lea sezon al emisiunii Top Gear este tot mai aproape de debut. BBC a publicat un trailer care ne amintește de vechile clipuri cu Clarkson, May și Hammond. De această dată, LeBlanc, Harris și Reid sunt în centrul acțiunii.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | TV: Diverse

VIDEO: Emoții în spatele volanului: Rafael Nadal testează noul Kia Stinger

Rafael Nadal este personajul principal în cel mai nou spot dedicat promovării modelului Kia Stinger. Jucătorul de tenis testează produsul constructorului asiatic, iar la final, ritmul cardiac s-a apropiat de cel înregistrat în timpul meciurilor.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | TV: Comparative

VIDEO: 8 modele Ford Performance s-au întrecut pe un circuit aflat în apropiere de Barcelona: F-150 Raptor, Fiesta ST, Focus RS, Mustang GT350R și Ford GT sunt doar câteva dintre numele implicate în duel

Ford F-150, vechiul Fiesta ST, noul Fiesta ST, Focus RS, Mustang GT, Mustang GT350R, Ford GT și versiunea de competiții a lui Ford GT sunt protagoniștii clipului pregătit de Ford Performance. Întrecerea a avut loc pe un circuit aflat în apropiere de Barce
Luni, 29 Ianuarie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Primul teaser video cu noua generație Mercedes-Benz Clasa A: debutul oficial are loc în 2 februarie

Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitoarea generație Clasa A. Nemții ne oferă câteva imagini cu exteriorul, interiorul și cu noul sistem de infotainment. Prezentarea noii generații Clasa A va avea loc în 2 februarie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 28 Ianuarie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Primul teaser video cu viitoarea generație Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz pregătește lansarea noii generații Sprinter. Modelul va fi expus în premieră în luna februarie, dar până atunci, ne bucurăm de un teaser video care oferă și câteva detalii de exterior.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | TV: Funny

VIDEO: Comparativ amuzant: Kia Forte și Lamborghini Aventador ajung pe același circuit, dar se întrec într-un test static

Divizia de marketing Kia din SUA a decis să lanseze un spot inedit pentru modelul Forte. În clipul pregătit, asiaticul ajunge pe același circuit cu un Lamborghini Aventador, dar cele două modele se întrec într-un test static.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație BMW Seria 3 a fost surprinsă în timpul testelor

Noua generație BMW Seria 3 este tot mai aproape de lansare. Modelul constructorului german va folosi platforma CLAR și ar urma să debuteze anul acesta.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | TV: Diverse

VIDEO: Evoluția modelelor Lamborghini: de la supercar-ul Miura până la SUV-ul Urus

Lamborghini este unul dintre producătorii care a reușit să dea naștere unor modele iconice. De la celebrul supercar Miura, până la LM002, de la Murcielago până la Sesto Elemento, toate acestea au fost incluse într-un clip special.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul spot dedicat lui Renault Clio RS 18, ediția limitată cu elemente inspirate din Formula 1

Renault a publicat primul spot video cu noul Clio RS 18, ediția limitată inspirată de monopostul folosit de francezi în Formula 1. Versiunea specială va fi disponibilă începând cu jumătatea acestui an și folosește același motor de 1.6 litri și 220 CP.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2018: Stephane Peterhansel câștigă etapa a 8-a, Carlos Sainz rămâne lider

Etapa a 7-a (sâmbătă) a fost una cu ghinion pentru Peterhansel. Francezul a pierdut șefia clasamentului general în urma unui accident. Peterhansel a revenit în etapa de duminică și a câștigat runda cu un avans firav. Sainz (Peugeot) este lider la general.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2018: Stephane Peterhansel câștigă etapa a cincea, iar Sebastien Loeb abandonează

Etapa a cincea a Raliului Dakar 2018 l-a avut în prim-plan pe Stephane Peterhansel (Peugeot). Mr. Dakar se impune în fața lui Bernhard ten Brinke (Toyota) și a lui Giniel de Villiers (Toyota). Loeb abandonează în urma unui accident suferit la începutul et
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2018: Sebastien Loeb câștigă etapa a patra și urcă pe poziția a doua în clasamentul general

Sebastien Loeb (Peugeot) a câștigat etapa a patra a Raliului Dakar. Podiumul a fost completat de coechipierii Carlos Sainz și Stephane Peterhansel. În clasamentul general, Peterhansel conduce, francezul fiind urmat de Loeb și Sainz.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru