Stiri Video

Miercuri, 06 Ianuarie 2016 | TV: Accidente

VIDEO: Nu te pui cu natura. Un șofer hotărât să treacă printr-un șuvoi la inundații e răsturnat de forța apelor

O idee proastă se recunoaște imediat. De exemplu, ne-am dat seama că nu e de bine în secunda în care acest șofer a hotărât să traverseze acest șuvoi produs de inundații.
Marti, 05 Ianuarie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche ne invită să retrăim cele mai importante momente din 2015

Pentru că abia ne-am luat rămas bun de la 2015, Porsche a pregătit o retrospectivă a celor mai importante evenimente de anul trecut. Cursa de 24 de ore de la Le Mans are un loc aparte.
Marti, 05 Ianuarie 2016 | TV: Accidente

VIDEO: 3 secunde care-ți vor demonstra de ce trebuie să-ți deszăpezești complet mașina iarna

A venit iarna adevărată în România, iar odată cu ea putem diferenția cu ochiul liber șoferii responsabili de cei idioți. Un clip din SUA ne arată de ce trebuie să ne deszăpezim complet mașina înainte de a porni.
Marti, 05 Ianuarie 2016 | TV: Funny

VIDEO: Nissan despodobește bradul de Crăciun. Hardcore.

Una dintre cele mai plictisitoare activități inventate de om, despodobirea bradului de Crăciun, este rezolvată în doi timpi și o mișcare de Nissan cu ajutorul unui GT-R. Luați exemplu.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | TV: Accidente

Compilație video: când pietonii sunt gata să provoace accidente pentru că trec pe roșu

Un motociclist britanic a pus într-un singur clip toți pietonii care au trecut pe roșu și au fost gata să provoace accidente în fața sa în 2015. Sperăm că acest film va schimba măcar câteva dintre apucăturile atât de prezente și pe străzile din România.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Cam așa se livrează un Lamborghini

Pentru că puțini dintre noi au șansa de a primi un Lamborghini care este livrat direct de la fabrică, ne mulțumim deocamdată cu un clip care ne arată cum vine o astfel de mașină atunci când e așteptată de client.
Joi, 31 Decembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Mașina cu telecomandă supremă: un Corvette la scară reală controlat de la distanță

Un american a reușit să monteze un sistem de control prin telecomandă pe un Corvette C6. Rezultatul: o mașină reală care poate accelera, frâna și face burnout-uri fără ca șoferul să fie la volan.
Joi, 31 Decembrie 2015 | TV: Diverse

Exercițiu de imaginație: cum vor privi copiii din viitor mașinile actuale pe benzină?

E o chestiune de timp până când mașinile electrice vor fi o regulă, iar actualele motoare pe benzină vor fi dinozauri. Suedezii au încercat să-și imagineze cum va arăta un test drive cu o mașină de astăzi pentru tinerii în anul 2030.
Joi, 31 Decembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO Inedit: o tură pe șosea cu două mașini istorice de Formula 1

Japonezii de la Motorhead ne oferă un "duel" neobișnuit drept cadou de final de an: un monopost Benetton B189 (1989) versus unul Lotus 97T (pilotat în 1985 de Ayrton Senna).
Marti, 29 Decembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Cum se demolează ca la carte un pod rutier

Podul rutier Greenfield din oraşul american Pittsburgh a fost demolat ca la carte după ce a ajutat locuitorii să tranziteze localitatea în ultimii 94 de ani.
Marti, 29 Decembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Cum pierzi un loc de parcare dacă nu acţionezi la timp

Un şofer a pierdut unul dintre puţinele locuri de parcare disponibile după ce un alt şofer i-a ocupat spaţiul deşi a venit din sensul opus al şoselei.
Duminica, 27 Decembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Audi bate prognoza în cel mai nou spot TV din Statele Unite

Audi a întâmpinat perioada Sărbătorilor de iarnă din SUA cu o reclamă care mizeză pe emoție și pe capacitățile sistemului de tracțiune integrală quattro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 27 Decembrie 2015 | TV: Teste

Dovada video: BMW M4 GTS rupe recordurile într-un tur pe Nurburgring

BMW M4 GTS a reușit să parcurgă circuitul Nordschleife de la Nurburgring în 7 minute și 28 de secunde. Este un timp identic cu cel al lui McLaren MP4-12C. Iar germanii ne oferă și dovada video a încercării reușite.
Duminica, 27 Decembrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Cadou de colecție pentru fanii BMW: comparativ între 5 generații M3

Unul dintre cele mai interesante teste comparative ale anului vine la finalul lui 2015 din partea celor de la Car Throttle: cinci generații BMW M3 sunt puse față în față într-un comparativ de pus în ramă.
Joi, 24 Decembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Dovada video că examenul de permis trebuie reluat de șoferii în vârstă

Un motociclist surprinde un șofer în vârstă în timp ce acesta lovește cu mașina o bordură și-și sparge baia de ulei. Rugat să oprească mașina, acesta nu înțelege ce i se spune. Totul se întâmplă în Statele Unite.
Joi, 24 Decembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Ferrari prezintă probabil cel mai plictisitor mesaj video de Sărbători

Atunci când te numești Ferrari și ai la dispoziție personaje precum Kimi Sebastian Vettel, ți-ai putea permite un clip de Sărbători care să fie devină viral și să fie amuzant. În 2015, însă, italienii au pregătit un mesaj video care seamănă cu o producție
Marti, 22 Decembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Unde sunt reclamele italiene emoționante? Fiat Tipo vine cu un spot în stilul Dacia

Fiat promoveză intens noul Tipo, o berlină compactă care își propune să aduce volume mai pentru brandul italian. Spiritul său practic primează în fața emoției cu care ne-au obișnuit italienii în reclamele lor.
Luni, 21 Decembrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ de zile mari între noul Audi R8 V10 și Porsche 911 Turbo S

Jurnaliștii publicației britanice Evo au realizat un comparativ exotic, între două dintre cele mai performante supercaruri ale momentului: Audi R8 V10 și Porsche 911 Turbo S.
Luni, 21 Decembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Cadoul Ford pentru acest Crăciun: Ken Block și Ford Focus RS în Snowkhana 4

Așa cum ne-a obișnuit, Ford și Ken Block au pregătit o serie de drifturi de sezon. Multă zăpadă, personaje de film, multe figurine Lego și un Moș Crăciun care fuge de poliție într-un Ford Focus RS.
Vineri, 18 Decembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: De sărbători, Mercedes ne prezintă o mașină care știe când să tacă și când să facă gălăgie

Cea mai nouă reclamă Mercedes-Benz îl are în prim plan pe hibridul C350e, o mașină care poate rula folosind ambele motoare sau doar pe cel electric.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru