Stiri Video

Sambata, 27 Februarie 2021 | TV: Teste

VIDEO: Test cu noul Tesla Model Y, o mașină electrică „normală”

Noul Tesla Model Y este una dintre cele mai accesibile mașini din gama americanilor. Un test recent dezvăluie cât de normală este SUV-ul compact.
Vineri, 26 Februarie 2021 | TV: Teste

VIDEO: Primul test cu Porsche Taycan Cross Turismo, varianta break, gata de ieșiri în off-road

Germanii au avut deja ocazia să urce la volanul noului Porsche Taycan Cross Turismo, deși break-ul electric cu abilitățu off-road nu a fost lansat oficial. Debutul lui se va face în data de 4 martie.
Joi, 25 Februarie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: O descriere completă pentru electricul Hyundai Ioniq 5

Grupul Hyundai revoluționează din nou segmentul mașinilor electrice cu lansarea noului Ioniq 5. Acest clip detaliază foarte bine inovațiile de care se bucură noul SUV electric.
Marti, 23 Februarie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: Am luat la test noul Bentley Flying Spur V8, o limuzină de 250.000 de euro. Prezentare detaliată

Vă invităm să acordați câteva minute acestui clip de prezentare dedicat noului Bentley Flying Spur V8. Exemplarul a venit pentru numai două săptămâni și în România. Marea noutate este motorul V8.
Duminica, 21 Februarie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: Am luat la test noul Porsche 911 Targa, o mașină de 186.000 de euro. Prezentare detaliată

Porsche 911 Targa 4S a ajuns în România. Am luat mașina la test și am trecut în revistă, pe scurt, ce primești de 186.000 de euro, prețul versiunii de care ne-am bucurat noi. Ar mai fi de spus că mașina vine cu 450 de cai putere.
Duminica, 14 Februarie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Duel spectaculos între o rachetă și Ford Mustang Mach-e

Ford caută să promoveze autonomia generoasă a actualului Ford Mustang Mach-2 cu un video spectaculos. Modelul electric execută o plecare de pe loc în același timp cu decolarea unei rachete.
Sambata, 13 Februarie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Duel de tractare între Land Rover Defender, Jeep Wrangler și Mercedes Clasa G

Jurnaliștii englezi au vrut să vadă cine trage mai tare. Așa că au chemat la confruntare cei trei titani ai off-road-ului:Land Rover Defender, Jeep Wrangler și Mercedes-Benz Clasa G. Wrangler a avut avantajul anvelopelor, dar cine a câștigat?
Vineri, 12 Februarie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: Am luat la test noul Porsche Panamera Sport Turismo. Detaliem ce primești de 146.000 de euro

Noul Porsche Panamera Sport Turismo facelift a ajuns pentru câteva zile și în România. Exemplarul testat venea alături de motorul V6 de 2.9 litri, cu 440 de cai putere (versiunea 4S). Cu tot cu opționale, mașina a ajuns la o valoare de 146.000 de euro
Joi, 11 Februarie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: Am luat la test un Dacia Logan de 14.000 de euro. Detaliem dotările și modificările noului model

Noul Dacia Logan a ajuns în garajul Automarket. Până când veți citi un test al celei mai vândute mașini din România, avem un clip de prezentare. Mașina noastră a fost un Logan benzină+GPL, echipare Comfort, de 12.150 de euro. Plus opționale de 2000 euro.
Vineri, 05 Februarie 2021 | TV: Teste

VIDEO: Primul test drive cu cel mai accesibil Porsche Taycan

Jurnaliștii britanici de la Carwow s-au urcat deja la volanul celui mai accesibil Porsche Taycan. Versiunea entry-level are 402 cai putere și o viteză maximă de 230 de km/h.
Sambata, 30 Ianuarie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Duelul pe care îl așteptam toți: noul Volkswagen Golf 8 GTI și Honda Civic Type R

Jurnaliștii de la Sport Auto nu s-au sfiit să pună față în față două hot hatch-uri extrem de populare: deja legendarul Honda Civic Type R și proaspăt sositul Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport (adică versiunea de 300 CP). Rezultatul? Foarte apropiat.
Sambata, 30 Ianuarie 2021 | TV: Reclame

VIDEO: Toyota Supra ne face o demonstrație de forță, inspirată de show-urile aviatice

În prezent, Toyota Supra este cel mai spectaculos model de serie al producătorului japonez. Prin urmare, un film de promovare pentru sportivă nu putea fi altfel decât spectaculos.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 30 Ianuarie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Comparație între clasicul Ford Mustang și electricul Mustang Mach-e

Fost prezentator la Top Gear, Rory Reid este și proprietar de Ford Mustang. Așa că nu a ratat ocazia de a compara mașina sa cu proaspăt sositul Ford Mustang-e, primul SUV electric al americanilor.
Vineri, 29 Ianuarie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: Primele drifturi cu cel mai puternic BMW al momentului, M5 CS

Noul BMW M5 CS abia ce a fost lansat. Este cel mai puternic BMW creat vreodată, fiind echipat cu un motor de 635 de cai putere. Bineînțeles, primul clip al noului sedan de performanță ne arată ce știe să facă cel mai bine mașina.
Joi, 28 Ianuarie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, liniuță cu Mercedes-AMG A45 S

Italienii de la Alfa Romeo nu ratează nici o confruntare cu rivalii germani premium. Versiunea de performanță Giulia Quadrifoglio se ia de gât cu hot hatch-ul Mercedes-AMG A45 S.
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Video | 1 comentariu

VIDEO: Liniuță în off-road cu Mercedes-Benz Clasa G, Land Rover Defender și Jeep Wrangler

Englezii au vrut să tranșeze supremația în off-road a trei modele care au o istorie impresionantă în teren accidentat: Mercedes-Benz Clasa G, Land Rover Defender și Jeep Wrangler.
Miercuri, 06 Ianuarie 2021 | Video | 6 comentarii

VIDEO: Trecut vs. prezent în confruntarea dintre Toyota Yaris și Toyota Celica

Jurnaliștii Fifth Gear au pus la cale un comparativ inedit, între două mașini despărțite de 20 de ani. Este vorba despre Toyota GR Yaris și clasica Toyota Celica GT-Four ST205.
Vineri, 25 Decembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz EQS, spionat în timpul testelor: sedanul electric va fi prezentat în 2021

Prototipurile viitorului Mercedes-Benz EQS au fost surprinse în timpul unor teste realizate pe drumurile publice din Germania. Lansarea modelului electric cu autonomie de peste 700 de kilometri va avea loc în 2021.
Luni, 21 Decembrie 2020 | TV: Diverse

VIDEO: Modelele importante lansate de Seat în cei 70 de ani de la înființare: de la micuțul Seat 600 la noile SUV-uri Arona și Tarraco

În 9 mai 2020, Seat a aniversat 70 de ani de la înființarea companiei. Acum, producătorul spaniol a publicat un clip cu 48 dintre cele 75 de modele dezvoltate de Seat în toată această perioadă.
Duminica, 20 Decembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Lamborghini SC20, surprins în timpul testelor de la Monza: supercar-ul unicat are 770 CP

Lamborghini SC20, supercarul unicat realizat de divizia Squadra Corse, a fost spionat pe circuitul de la Monza în timpul testelor organizate înaintea prezentării oficiale. Modelul italian este echipat cu un V12 de 6.5 litri care oferă 770 CP și 720 Nm.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru