Stiri Video

Luni, 24 August 2015 | TV: Teste

VIDEO: Poți merge cu un vehicul electric prin oraș fără să apeși frâna?

AutoExpress a vrut să vadă dacă uncția de decelerare automată a unui BMW i3 este suficientă pentru a încetini mașina într-un oraș aglomerat cum este Londra.
Luni, 24 August 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: Ce vede un pilot profesionist când merge pe circuit cu un Porsche 911 clasic

Camerele de acțiune din ce în ce mai mici ne permit să vedem lucruri care nu erau posibile până de curând. Cum ar fi ce vede un pilot care merge pe circuitul Laguna Seca la bordul unui Porsche 911 3.0 Carrera RSR.
Vineri, 21 August 2015 | TV: Filme Spion

VIDEO: Alfa Romeo testează noul Giulia Quadrifoglio Verde pe Nurburgring

Deși au prezentat primele imagini și specificații oficiale ale variantei de performanță a lui Alfa Romeo Giulia, italienii încă derulează teste pe circuitul Nurburgring cu un prototip camuflat al berlinei lor de performanță.
Vineri, 21 August 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Opel ne arată posibilitățile de conectivitate ale noii generații Astra

Înainte de prezentarea publică de la Salonul Auto de la Frankfurt, Opel a publicat un clip în care ne detaliază posibilitățile de conectivitate ale noii generații Astra.
Joi, 20 August 2015 | TV: Funny

VIDEO: Toyota ne arată cum poate alimenta o mașină cu... limonadă

Toyota Mirai, modelul electric alimentat cu hidrogen produs în serie de compania japoneză, este "actorul" principal al unui spot publicitar în care limonada și hidrogenul ne arată că pot avea multe în comun.
Joi, 20 August 2015 | TV: Diverse

VIDEO: O scenă din Mad Max, replicată perfect cu ajutorul unor karturi

Efectele cinematografice ale unui film de la Hollywood nu sunt ușor de copiat. Și totuși, acest clip reușește să imite atmosfera din Mad Max cu ajutorul unor karturi și buggy-uri.
Joi, 20 August 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Lego Formula 1: o "cursă" între monoposturi Lego te va face să iubești din nou Marele Circ

Un clip de peste 4 minute care ne prezintă o cursă de Formula 1 între un monopost Ferrari și unul McLaren realizat cu ajutoul unor tehnici interesante. Aceasta e povestea filmului care va fascina fanii Formulei 1 și nu numai.
Miercuri, 19 August 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Un bărbat a fost suprins de camera de pe bord când zgâria un Aston Martin cu cheia

Unul dintre cele mai idioate obiceiuri din lume, zgâriatul maşinilor cu cheia, e o molimă prezentă în toată lumea. Exemplul perfect este un bărbat din Londra susprins că zgârie o maşină de 150.000 de euro.
Marti, 18 August 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Mercedes C63 AMG Coupe, dezvăluit de cel mai nou teaser

Așteptat să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul Mercedes-AMG C63 S Coupe a fost deja anticipat de un teaser video, care trădează formele modelului de performanță.
Marti, 18 August 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Vizită la fabrica Jaguar în 1961

O vizită într-o fabrică modernă de automobile are în centru o linie de fabricație lungă, animată de roboți și doar presărată cu oameni. În 1961, în fabrica Jaguar, lucrurile stăteau puțin altfel.
Luni, 17 August 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Tiff Needell (Fifth Gear) testează mașini clasice pe circuit în România

Tiff Needell, unul dintre prezentatorii emisiunii Fifth Gear, a vizitat România și a testat pe circuit două mașini clasice recondiționate la București de Oldtimer Studio.
Luni, 17 August 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: Reacţiile rapide salvează doi piloţi americani de la accident în NASCAR

Jon Wes Townley şi Matt Crafton îşi salvează maşinile de la accident prin reacţii foarte rapide după un acroşaj care are loc la ieşirea de pe turnantă într-o cursă NASCAR Trucks care a avut loc în Michigan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 15 August 2015 | TV: Teste

VIDEO: Doi jurnaliști încearcă să facă turul Marii Britanii cu o mașină electrică

Dacă România e încă inexistentă la capitolul infrastructură pentru mașini electrice, Marea Britanie o duce bine la acest capitol în orașe. Doi britanici ne arată însă că și Albionul are probleme dacă ieși din zona citadină.
Vineri, 14 August 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Honda își aduce aminte de istoria sa în cel mai recent spot publicitar

Honda a realizat o nouă reclamă în stilul cu care ne-a obișnuit marca: printr-un arc peste timp între istorie și noile creații ale companiei. Spotul se numește Ignition și a fost filmat pe un pod din Ucraina.
Vineri, 14 August 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ franțuzesc pe circuit: Renault Clio RS 220 Trophy versus Peugeot 208 GTi

Englezii de la AutoExpress au pus față în față pe circuit noul Renault Clio RS 220 Trophy și un Peugeot 208 GTi. În timp ce modelul Renault este mai puternic, Peugeot-ul este mai ușor. Care va fi mai rapid pe circuit aflăm din clipul de mai sus.
Vineri, 14 August 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Bugatti prezintă primul teaser al succesorului lui Veyron

Bugatti se pregătește să-l prezinte pe succesorul lui Veyron. Până la dezvelirea oficială, avem un teaser oficial în care putem auzi glasul urmașului lui Veyron.
Joi, 13 August 2015 | TV: Diverse

VIDEO: BMW anunţă meciul cu numărul 100 din clasicul Anglia-Franţa la rugby

Cu câteva zile înainte de cel de-al 100-lea meci de rugby dintre Anglia şi Franţa, BMW i-a invitat pe căpitanii celor două echipe la un duel pe circuit cu două exemplare M4. Alb pentru britanic şi albastru pentru francez.
Joi, 13 August 2015 | TV: Funny

VIDEO: Reclamă ingenioasă Volkswagen: căruciorul de copii cu Cruise Control Adaptiv

În marea de informaţie care ne acoperă astăzi, Volkswagen reuşeşte să promoveze ingenios sistemul de cruise control activ de pe Golf printr-un clip care nu are nicio legătură cu maşinile.
Joi, 13 August 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ între BMW M3 și M4: transmisie manuală versus transmisie cu două ambreiaje

Doi americani au comparat un BMW M3 și un BMW M4. Până aici, nimic ieșit din comun. Partea interesantă a comparativului este că M3-ul are transmisie manuală, în timp ce M4 are o transmisie cu două ambreiaje.
Miercuri, 12 August 2015 | TV: Accidente

VIDEO: Un ciclist lovește brutal un Panamera de asistență la o cursă din SUA

Unii spun că acroșajul cu Panamera i-a salvat viața acestui ciclist care intra mult prea tare într-un viraj de 180 de grade. Oricum, lovitura nu a fost deloc una moale pentru acest sportiv.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru