Stiri Video

Marti, 14 Iulie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Concluziile unui comparativ între BMW M4, Lexus RC-F și Cadillac ATS-V

Americanii și-au dorit să descopere cel mai bun coupe de performanță al prezentului. S-au adunat la start BMW M4, Lexus RC-F și Cadillac ATS-V. Concluziile jurnaliștilor americani sunt ușor de intuit.
Luni, 13 Iulie 2015 | TV: Teste

O tură cu noul Ford Mustang EcoBoost

Versiunea 2.3 EcoBoost de pe Mustang este scoasă la o plimbare în urma căreia aflăm cum sună motorul noii versiuni turbo de pe Muscle Car-ul american.
Luni, 13 Iulie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Audi RS3 sfidează acvaplanarea într-o cursă cu o barcă pneumatică

Audi a vrut să demonstreze tuturor că sistemul de tracțiune integrală quattro sfidează acvaplanarea. drept cobai a fost ales puternicul Audi RS3.
Luni, 13 Iulie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Nu ai garaj? Nicio problemă. Chinezii au inventat o soluţie ingenioasă de protecţie a maşinii

Locurile de parcare din faţa blocurilor ar putea primi o cu totul altă înfăţişare dacă această invenţie chinezească ar ajunge pe meleagurile româneşti. Vi se pare utilă această evoluţie a husei auto?
Sambata, 11 Iulie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un automobil unic numit Excalibur RS

Jay Leno ne prezintă un proiect aparte, un automobil unic construit pe parcursul a 10 ani de către Bob Shaw. Roadsterul cu influențe preluate de Ford GT40 poartă numele Excalibur RS.
Vineri, 10 Iulie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Valentino Rossi conduce mașina visurilor sale

Valentino Rossi le-a cerut japonezilor de la Mazda să conducă mașina la care visa din copilărie, Mazda 787B. "Doctorul" a avut ocazia să facă o urcare la Goodwood cu modelul de curse.
Vineri, 10 Iulie 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: Thierry Neuville evită la mustață un accident frontal cu un tractor

Pilotul belgian Thierry Neuville a fost la un pas de accident în timp ce își testa mașina înainte de etapa WRC din Germania, când un tractor a intrat fără autorizație pe proba de concurs. Reflexele sale au făcut diferența.
Vineri, 10 Iulie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: O scurtă istorie Alpina, brandul care a reinterpretat cu succes modelele BMW

Alpina a luat naștere în anul 1965, la inițiativa lui Burkard Bovensiepen. Numele a fost ales de mama acestuia, pe motiv că poate fi pronunțat în orice limbă. La 50 de ani de atunci, trcem în revistă realizările Alpina.
Joi, 09 Iulie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: De unde învaţă copiii să înjure? Smart a găsit una dintre explicaţii

Smart a găsit una dintre explicaţiile pentru care copiii care stau mult în maşină învaţă să înjure. A rezultat una dintre cele mai simpatice reclame ale anului în lumea auto.
Miercuri, 08 Iulie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Chevrolet atacă Ford într-o reclamă subliminală, în care vedeta este un urs Grizzly

Pentru a demonstra publicului că o mașină construită cu oțel (Chevrolet Silverado) inspiră mai multă încredere decât una din aluminiu (Ford F-150), Chevy a gândit o reclamă în care personajul principal este un urs Grizzly.
Miercuri, 08 Iulie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: 10 lucruri pe care nu le ştiai despre marca Pagani

Un posesor american al unui Pagani Huayra ne prezintă în stil propriu 10 detalii mai puţin ştiute despre marca italiană.
Marti, 07 Iulie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Reuniune emoționantă între o femeie și Corvette-ul care i-a fost furat în urmă cu 43 de ani

Terry Dietrich și-a cumpărat un Corvette Stingray când avea 19 ani și s-a bucurat de el doar șase luni, până când a fost furat. Compania de asigurări i-a făcut o surpriză la 43 de ani de la despăgubirea furtului și i-a făcut cadou mașina.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Iulie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Kia Sorento

Britanicii s-au întâlnit cu noua generație a modelului Kia Sorento, cel mai mare SUV din gama sud-coreenilor. Impresiile lor sunt bune, dar mai sunt aspecte ce necesită îmbunătățiri.
Luni, 06 Iulie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Ford Mustang GT350R stârnește reacții neașteptate doar cu sunetul evacuării

Cine a zis că mașinile americane nu au priză la publicul european s-a înșelat. Ford a adus noul Shelby Mustang GT350 R într-o piață din Londra. Sunetul motorului V8 de peste 500 de cai putere a făcut furori.
Duminica, 05 Iulie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un Chrysler Imperial Parade din 1952

Jay Leno ne prezintă un automobil de paradă construit în 1952 de Chrysler. Automobilul se află în proprietatea orașului Los Angeles și este încă folosită de către persoanele oficiale.
Vineri, 03 Iulie 2015 | TV: Accidente

VIDEO: Accident spectaculos în CCR Ferrari Challenge pe circuitul Road America

Duelul de pe circuit dintre două Ferrari-uri s-a terminat prost pentru unul dintre ele. Maşina a fost distrusă complet după o ieşire spectaculoasă în decor, însă pilotul a scăpat fără nicio zgârietură.
Joi, 02 Iulie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Cel mai puternic muscle-car al momentului vs. cea mai puternică electrică

Americanii de la Consumer Reports au așezat față în față două mașini de aproximativ 700 de cai putee, una electrică și una clasică, pe benzină. Vă oferim un duel științific între Tesla Model S P85D și Dodge Challenger Hellcat.
Joi, 02 Iulie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Alfa Romeo Giulia turează motoarele în primul clip promoțional

Alfa Romeo a publicat un prim film de promovare pentru noul Giulia, sedanul său mediu premium care va rivaliza cu BMW Seria 3. Clipul ne oferă o călătorie în trecut, dar neprezintă și funcționarea elementelor aerodinamice active.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Portretul clientului de Mercedes-Maybach S600

Mercedes și-a dorit să sublinieze trăsăturile clientului care optează pentru versiunea Maybach S600 a popularului S-Klasse. Imaginile descriu un tip de viață idilic, în care limuzina se încadrează perfect.
Joi, 25 Iunie 2015 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului Renault Megane, spionat în timpul testelor

Spaniolii de la Motor.es au surprins noua generație a lui Renault Megane în timpul testelor. Iată primele cadre ale prototipului camuflat în timpul unor probe de drum.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru