Stiri Video

Joi, 10 Mai 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa B a fost surprins în timpul testelor: modelul debutează în a doua jumătate a anului

Viitorul Mercedes Clasa B a fost surprins în timpul testelor. Noua generație va fi lansată în a doua parte a anului, iar interiorul și motorizările vor fi preluate de pe proaspătul Clasa A.
Marti, 08 Mai 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Range Rover Evoque a fost surprinsă în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring

Land Rover testează viitoarea generație Range Rover Evoque pe circuitul german de la Nurburgring. Conform zvonurilor, SUV-ul producătorului britanic va fi lansat în cursul acestui an și promite mai mult confort alături de un interior preluat de pe Velar.
Luni, 07 Mai 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW M850i a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring: modelul va fi lansat pe piață în cursul acestui an

BMW Seria 8 Coupe va fi lansat pe piață în 2018. Nemții încă nu au finalizat testele, iar un exemplar M850i a fost surprins pe circuitul de la Nurburgring. Acesta are un V8 de 4.4 litri care produce 530 de cai putere și 700 Nm.
Sambata, 05 Mai 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: Cu Porsche 911 GT3 RS în căutare buclei sudice de la Nurburgring

Cu toții cunoaștem celebra buclă nordică a circuitului de la Nurburgring. Pe lângă Nordschleife, a mai existat însă o buclă sudică în căutarea căreia pleacă băieții de la Carfection la volanul unui Porsche 911 GT3 RS.
Marti, 01 Mai 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Aston Martin DBS Superleggera, urmașul lui Vanquish, a fost surprins în timpul testelor

Aston Martin a anunțat că succesorul lui Vanquish va purta numele DBS Superleggera și va fi prezentat în luna iunie. Modelul ar urma să aibă un motor V12 de 5.2 litri capabil să ofere peste 700 de cai putere.
Luni, 30 Aprilie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație Mercedes-Benz CLA, surprinsă în timpul testelor

Noua generație Mercedes-Benz CLA a fost surprinsă pe drumurile publice în timpul unor teste. Cel mai probabil, nemții vor lansa noul model către finalul anului curent. Tehnologiile, dar și motorizările vor fi preluate de pe noul Clasa A.
Joi, 26 Aprilie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLB a fost surprins în timpul testelor: noul SUV compact va debuta în 2019

Mercedes a anunțat că lucrează la un nou SUV compact. Numele său ar urma să fie GLB, iar debutul este programat pentru 2019. Conform zvonurilor, SUV-ul va fi echipat cu motoare diesel și benzină cu 4 cilindri dezvoltate în colaborare cu Renault-Nissan.
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Audi a publicat primul teaser video cu viitorul Q8: SUV-ul va fi prezentat în China

Audi Q8 va fi lansat în luna iulie, în cadrul Shanghai Auto Show. Conform oficialilor germani, noul SUV va păstra o mare parte din elementele de design ale conceptului cu același nume.
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul clip cu Volkswagen ID R Pikes Peak: conceptul electric cu 680 CP a ajuns pe circuit

Volkswagen a publicat primul clip video cu ID R Pikes Peak. Conceptul electric dezvoltat de nemți are 680 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2.25 de secunde. Prototipul va concura în cursa de viteză pe traseu montan de la Pikes Peak.
Marti, 24 Aprilie 2018 | TV: Funny

VIDEO: Mark Webber și Maria Sharapova și-au dat întâlnire pe circuit: vedeta clipului a fost un exemplar Porsche 911 GT2 RS

Porsche a aranjat o "întâlnire" între jucătoarea de tenis Maria Sharapova și pilotul Mark Webber. Totul a fost pus în scenă pe circuit, iar actorul principal se numește Porsche 911 GT2 RS.
Luni, 23 Aprilie 2018 | TV: Reclame

VIDEO: Jaguar F-Pace SVR: o mulțime de efecte speciale în cel mai nou spot video dedicat SUV-ului de 550 CP

Jaguar a publicat un spot video dedicat noului SUV F-Pace SVR. Multe cadre agresive, dar și o mulțime de efecte speciale fac parte din pachetul de promovare. Sub capotă, SUV-ul britanic are un V8 de 5.0 litri care produce 550 de cai putere.
Duminica, 22 Aprilie 2018 | TV: Comparative

VIDEO: Întâlnire între titani: BMW M5 și Mercedes-AMG E 63 S, față în față pe circuit

Jurnaliștii publicației AutoExpress au pus pe același circuit un BMW M5 și un Mercedes-AMG E 63 S. Ambele modele de performanță vin cu motoare V8 și cu puteri apropiate. Bavarezul oferă 600 CP, în timp ce modelul din Stuttgart are la dispoziție 612 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Aprilie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz EQC, surprins în timpul testelor: SUV-ul electric apare pe piață în 2019

SUV-ul Mercedes-Benz EQC a fost surprins în timpul testelor. Modelul electric va fi lansat oficial pe piață în 2019. Conceptul care anticipa SUV-ul EQC dispunea de două motoare electrice care ofereau un total de 400 CP și de o baterie de 70 kWh.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Audi e-tron prototype a fost surprins pe circuitul de la Nurburgring: SUV-ul electric se descurcă admirabil

Audi e-tron, primul model electric planificat de constructorul german, va intra pe linia de asamblare până la finalul acestui anului. În prezent, inginerii testează versiunea e-tron prototype pe circuitul de la Nurburgring. SUV-ul electric se descurcă adm
Luni, 16 Aprilie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Acțiune pe circuit: BMW X5, spionat în timpul testelor de la Nurburgring

Cea mai nouă generație BMW X5 a debutat în 2014. În mod natural, SUV-ul ar trebuie să primească un facelift, însă zvonurile spun că nemții vor sări peste această etapă și vor veni cu o generație nouă. Debutul oficial ar urma să aibă loc în acest an.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Lamborghini Aventador SV J, surprins pe circuitul german de la Nurburgring

Lamborghini pregătește o ediție specială Aventador. Botezată SV J, aceasta ar urma să debuteze până la finalul anului curent. Italienii pregătesc elemente aerodinamice noi și mai multă putere pentru motorul V12.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | TV: Istorice

VIDEO: Evoluția lui Dodge Viper: 25 de ani alături de vedeta americanilor

Dodge lansa primul Viper în 1992. În cei 25 ani de activitate, modelul producătorului de peste Ocean a reușit să câștige o mulțime de fani. Un clip video de 6 minute ne arată toate transformările importante prin care a trecut Viper.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLE facelift a fost surprins în timpul testelor

Viitorul Mercedes-Benz GLE facelift a fost surprins pe drumurile publice în timpul testelor. Conform unor voci apropiate companiei, SUV-ul constructorului german ar urma să fie lansat în cursul anului curent.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | TV: Reclame

VIDEO: Citroen lansează o nouă campanie de marketing: francezii promovează dorința de libertate

Citroen a lansat un spot publicitar ca parte a unei noi campanii de marketing prin care promovează dorința de libertate. În clip, un tânăr călătorește prin lume cu modele din întreaga istorie Citroen, inclusiv 2CV, Mehari, C3 Aircross sau conceptul CXperi
Vineri, 30 Martie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz CLA, surprinsă în timpul testelor

Viitorul Mercedes-Benz CLA a fost surprins pe drumurile publice în timpul unor teste. Cel mai probabil, nemții vor lansa modelul către finalul acestui an. Tehnologiile prezente la interior și motorizările vor fi preluate de pe noua generație Clasa A.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru