Stiri Video

Miercuri, 03 Februarie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Christopher Walken ne explică de ce Kia Optima e ca o pereche de șosete colorate

Kia l-a convins pe celebrul actor Christopher Walken să reprezinte brandul în spotul publicitar pe care marca din Coreea l-a pregătit pentru SuperBowl 2016. Cuvântul de ordine: șosete colorate.
Miercuri, 03 Februarie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Ce nu face un tată pentru a fi sigur că fiica sa este în siguranță?

Spotul pe care Hyundai l-a pregătit pentru SuperBowl, finala Campionatului de Fotbal American, scoate în față tehnologia de ultimă oră de pe Hyundai Genesis. Spotul este condimentat de prezența actorului american Kevin Hart.
Marti, 02 Februarie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Mini și Serena Williams te invită să "sfidezi etichetele" într-un spot pregătit pentru SuperBowl

Ca de obicei, mărcile auto se întrec în spoturi inedite pentru finala Campionatului de Fotbal American. Iar Mini a decis să meargă pe mâna Serenei Williams în acest an.
Marti, 02 Februarie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Britanicii de la WhatCar testează Dacia Sandero

Dacia Sandero cade sub lupa jurnaliștilor de la WhatCar, care analizează hatchback-ul mărcii de la Mioveni din toate unghiurile, subliniind avantajele și dezavantajele mașinii.
Marti, 02 Februarie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Cricul e istorie! Cum arată un exoschelet cu ajutorul căruia poți ridica mașini

Puțină tehnologie poate să schimbe modul în care privești lumea. De exemplu, dacă ești în stare să construiești acasă un exoschelet, ai șansa de a putea ridica de unul singur o mașină. Sau cel puțin de a avea senzația că faci asta.
Marti, 02 Februarie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Ce se întâmplă când un șofer nu curăță zăpada de pe remorca propriului camion

O explozie de zăpadă care-i lasă pe toți ceilalți participanți la trafic fără vizibilitate pe autostradă. Asta se întâmplă când un șofer de camion ignoră câteva norme elementare de bun simț și siguranță.
Luni, 01 Februarie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Pick-up-ul Renault Alaskan Concept și-a făcut debutul public în Franța

Renault a prezentat prototipul viitorului său pick-up full-size la un eveniment care a avut loc în Paris. Noul Renault Alaskan Concept prefigurează un model de serie care va fi construit pe platforma lui Nissan Navara.
Luni, 01 Februarie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Câte apusuri poți să admiri într-o singură zi?

Primul spot publicitar pentru recent lansatul Porsche 718 Boxster are în spate o idee care amestecă plăcerea de a conduce o astfel de mașină cu avantajul de a avea la dispoziție o șosea care urcă serios pe munte.
Duminica, 31 Ianuarie 2016 | TV: Accidente

VIDEO: Clipul trist al săptămânii: un Ferrari California s-a "înecat" într-un pârâu

Posesorul brazilian al unui Ferrari California a simțit pe pielea lui ce înseamnă o depășire riscantă. Conform martorilor oculari, mașina a plonjat într-un pârâu după ce șoferul a încercat o manevră bruscă în timpul unei curse ilegale.
Duminica, 31 Ianuarie 2016 | TV: Underground

VIDEO: 0-200 km/h cu noul Ford Focus RS

Cu cei 350 de cai pe care-i are sub capotă, noua generație Focus RS promite să devină cel mai dorit hot hatch de pe piață. Astăzi vedem cum accelerează de la 0 la 200 de kilometri pe oră.
Sambata, 30 Ianuarie 2016 | TV: Underground

VIDEO: 329 de kilometri pe oră cu o mașină-jucărie

Există puține mașini în lume care să ajungă la aproape 330 de kilometri pe oră. Tocmai de aceea performanța acestei mașini-jucărie pe o pistă rotundă trebuie aplaudată.
Sambata, 30 Ianuarie 2016 | TV: Funny

VIDEO: 100 de ani de automobile în 200 de secunde

Vă invităm la o călătorie scurtă prin istoria mașinilor. Vedem cum s-au schimbat mașinile în ultimii 100 de ani admirând câte un reprezentant de marcă al fiecărui deceniu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 29 Ianuarie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Renault s-a gândit la cea mai rapidă mașină de poliție: RS 0.1 Interceptor

Plictisiți de reclamele anoste n ultima vreme, oamenii de creație Renault au dat naștere unei urmăriri ca în Need for Speed. Actorul principal este un monopost Renault Sport 0.1 Interceptor. De observat că toate mașinile de pe stradă sunt Renault.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Englezii au deja ocazia să se joace cu noul Jaguar F-Pace în zăpadă

AutoExpress a avut deja ocazia să urce la volanul noului F-Pace, primul SUV din istoria Jaguar. Englezii nu l-au testat pe asfalt, ci pe un lac înghețat.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Noul Audi Q7 este atât de rapid încât îl poate speria și pe Yeti (Omul Zăpezilor, nu mașina)

Audi a gândit o reclamă amuzantă și ingenioasă pentru noua generație a SUV-ului Q7. Acesta aduce liniște într-o așezare de munte, după ce îl izgonește pe Yeti.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | TV: Accidente

VIDEO: Un american plonjează cu propriul Subaru într-o prăpastie

Camera de bord poate surprinde atât neatențiile celorlalți șoferi din trafic, cât și greșelile tale. Se întâmplă și în cazul unui american care plonjează cu un Subaru Forester într-o prăpastie pe un drum de munte.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | TV: Funny

VIDEO: Sporturi de iarnă pe străzile din New York sau cum folosești viscolul în favoarea ta

Viscolul care a paralizat orașul New York le-a dat idei unor tineri. Aceștia au scos prin zăpadă un Jeep Wrangler echipat cu lanțuri, de care s-au agățat un snowboarder și un schior.
Luni, 25 Ianuarie 2016 | TV: Underground

VIDEO: Un grup de tineri brazilieni folosește un Duster pentru un jaf în benzinărie

Renault Duster este o mașină destul de populară în Brazilia. În imaginile următoare, SUV-ul este folosit de un grup de copii înarmați pentru un jaf în benzinărie.
Luni, 25 Ianuarie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Au sosit primele impresii de la volanul noului Ford Focus RS

După o lungă așteptare avem primele impresii de la volanul noului Focus RS, primul model din serie echipat cu tracțiune integrală. Testul oficial s-a desfășurat în Valencia, pe circuit.
Duminica, 24 Ianuarie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Șoferul unui Kia își pierde mințile de bucurie când mașina lui atinge 100.000 de kilometri

Un proprietar de Kia din Marea Britanie a avut nevoie de șapte ani pentru a ajunge la 100.000 de kilometri cu mașina sa. Momentul a fost filmat, iar bucuria englezului nu poate fi exprimată în cuvinte decente.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru