Stiri Video

Marti, 21 Iunie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Bugatti Chiron: primul review complet al urmașului lui Veyron

Chiron, supercar-ul de 1500 de cai putere dezvăluit în acest an de constructorul franco-italian, ne este prezentat în detaliu într-un clip care analizează toate părțile componente ale modelului.
Marti, 14 Iunie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: A sosit momentul adevărului: Mercedes Clasa E dă piept cu BMW Seria 5 și Audi A6

Englezii au vrut să facă dreptate în segmentul E. Prin urmare au luat noua generație Mercedes Clasa E și au așezat-o lângă BMW Seria 5 și Audi A6 pentru a vedea diferențele.
Marti, 14 Iunie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între noul Bentley Bentayga și Porsche 911 Turbo

Bentley Bentayga a vrut să își măsoare puterile cu un Porsche 911 Turbo. SUV-ul britanic are 600 de cai putere și este unul dintre cele mai puternice din lume.
Marti, 14 Iunie 2016 | TV: Curse auto

VIDEO: Doi pescăruşi prezenţi pe circuit, subiect de glume între Hamilton şi Vettel după cursa de Formula 1 din Canada

Sebastian Vettel l-a acuzat în glumă pe Lewis Hamilton ca a trimis doi pescăruşi pe circuit în cursa de Formula 1 din Canada pentru a-l împiedica să câştige.
Marti, 14 Iunie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Mașina de intervenție din noul film Ghostbusters este de fapt un dric

Noua ecranizare Ghostbusters se apropie de lansarea oficială. Tot mai multe detalii ies la iveală, printre care și originea mașinii cu care se va plimba echipa de intervenții.
Luni, 13 Iunie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Când doi se ceartă, al treilea câștigă: Honda ne arată că pick-up-ul său e mai rezistent decât F-150 și Silverado

După ce Silverado a demonstrat că are o benă mult mai rezistentă decât cea din aluminiu a modelului Ford F-150, Honda intervine în confruntare cu propriul său pick-up: Ridgeline. Demonstrația este cât se poate de elocventă.
Sambata, 11 Iunie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Cristiano Ronaldo, implicat într-un accident cu Pagani Huayra în cea mai nouă reclamă Nike

Celebrul fotbalist portughez Cristiano Ronaldo are parte de un accident neobişnuit cu un Pagani Huayra în cea mai nouă reclamă pentru producătorul de echipament sportiv Nike.
Vineri, 10 Iunie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Ford a căutat cele mai frumoase 6 șosele din Europa. Prima oprire: Transfăgărășan

După ce echipa Top Gear a făcut faimos Tranfăgărășanul, Ford completează imaginea fantastică pe care ne-o face șoseaua de peste Făgăraș printr-un clip în care jurnalistul Steve Studcliffe spune că "Transfăgărășanul îți taie respirația"
Joi, 09 Iunie 2016 | TV: Tehnic

VIDEO: Cum demarăm în forță atunci când avem o cutie automată?

Clipul următor se adresează celor care au o mașină cu transmisie automată și vor să folosească toate resursele mașinilor atunci când pleacă de pe loc. Imaginile explică și cum funcționează cutia automată.
Joi, 09 Iunie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noilor Volvo S90 și V90

Volvo are o promisiune de respectat în segmentul premium. Vedem împreună dacă reușește să se achite de ea după un test cu cele două modele abia lansate: S90 și V90.
Joi, 09 Iunie 2016 | TV: Curse auto

VIDEO: Un tur pe motocicletă pe insula unde nu există limită de viteză nu este recomandat cardiacilor

Michal Dunlop este un tânăr de 27 de ani care a concurat anul acesta la Isle of Man și a stabilit cel mai rapid tur pe două roți. 17 minute pentru 61 de kilometri cu o viteza medie de 215 km/h. Imagini nerecomandate cardiacilor.
Miercuri, 08 Iunie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Un șofer de SLK, arestat în Slovacia pentru că a blocat ambulanța în misiune

Șoferul unui Mercedes SLK a fost arestat, iar permisul i-a fost reținut după ce a blocat ambulanța care se afla în misiune. "Am vrut doar să-i fac pârtie ambulanței", s-a scuzat bărbatul.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Iunie 2016 | TV: Funny

VIDEO: Indestructibil: la câte crash-teste rezistă un Volvo?

Se ia un Volvo break de generație veche, i se montează un roll-cage și apoi se ciocnește repetat și în diferite moduri de alte mașini într-un cimitir de automobile. Rezultatul: Volvo wins.
Luni, 06 Iunie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Bătălie în segmentul mediu: Jaguar XE, BMW Seria 3, Audi A4 și Mercedes Clasa C

Englezii au pus față în față cele mai importante patru modele ale segmentului mediu premium. BMW Seria 3 încearcă să își apere coroana în fața rivalilor Mercedes Clasa C, Jaguar XE și Audi A4.
Luni, 06 Iunie 2016 | TV: Accidente

VIDEO: Dovada video că trebuie să păstrezi distanța față de mașina din față pe autostradă

Un accident care a avut loc în acest weekend în Olanda ne arată de ce distanța minimă față de mașina din față trebuie respectată indiferent de context.
Sambata, 04 Iunie 2016 | TV: Funny

VIDEO: Provocare pentru Chris Harris, noua vedetă Top Gear: Poți să ghicești supercarul doar după sunet?

Este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni jurnaliști auto ai momentului, recent cooptat în echipa Top Gear. Chris Harris face o demonstrație a cunoștințelor sale încercând să recunoască mai multe supercaruri doar după sunet.
Marti, 31 Mai 2016 | TV: Funny

VIDEO: Când o cursă auto seamănă cu mașinuțele-jucărie din copilărie

Un clip realizat la un eveniment motorsport din Australia ne aduce aminte de momentele în care ne jucam cu mașinuțele din copilărie. Motivul este o tehnică specială de filmare care transformă monștrii reali V8 și spectatorii în machete.
Luni, 30 Mai 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Zlatan Ibrahimovic promovează noile Volvo S90 și V90: primul teaser video

Cea mai nouă campanie Volvo îl are în centru pe fotbalistul Zlatan Ibrahimovic. Nonconformistul jucător suedez promovează noile S90 și V90 între suporteri înainte de startul Euro 2016.
Vineri, 27 Mai 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: 50 de ani în Formula 1: McLaren aniversează o jumătate de secol în Marele Circ

McLaren îl omagiază pe fondatorul Bruce McLaren într-un clip care prezintă principalele monoposturi cu care echipa a concurat în Formula 1 de la fondarea acesteia în 1966.
Vineri, 27 Mai 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Bentley Bentayga este cel mai rapid SUV din lume... până se duelează cu Tesla Model X

Americanii de la Motor Trend au vrut să pună față în față cele mai populare SUV-uri de lux ale momentului: Bentley Bentayga și Tesla Model X. A ieșit un comparativ excclent, pe care l-a lăudat până și Elon Musk.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru