Stiri Video

Miercuri, 20 Decembrie 2017 | TV: Reclame

VIDEO: Caractere diferite, nevoi diverse, aceeași soluție: spot video pentru noul Mercedes-Benz Clasa X

Mercedes-Benz a publicat un spot video dedicat noului Clasa X. Pick-upul constructorului german a fost dezvoltat pentru a rezolva nevoi diverse și pentru a satisface o gamă variată de clienți. În România, prețul de pornire este de la 35.500 de euro cu TVA
Marti, 19 Decembrie 2017 | TV: Reclame

VIDEO: Primul spot dedicat noului Lamborghini Urus

Lamborghini spune despre Urus că este primul Super-SUV, iar acum, modelul constructorului din Sant'Agata Bolognese a primit și un clip publicitar. SUV-ul italienilor are 650 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3.6 secunde.
Luni, 18 Decembrie 2017 | TV: Teste

VIDEO: Test cu noul Lexus LS: japonezii atacă A8, Seria 7 și Clasa S

Lexus a prezentat noua generație LS cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. A cincea generație a modelului nipon pune presiune pe trioul A8, Seria 7 și Clasa S, dar rămâne de văzut dacă are toate atuurile pentru a fura din clienții producătorilor germani.
Vineri, 15 Decembrie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa G, surprinsă în timpul testelor

Săptămâna aceasta am văzut primele imagini oficiale cu interiorul noului Mercedes-Benz Clasa G. Acum, două exemplare au fost surprinse în timpul testelor. Viitorul Clasa G va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit din luna ianuarie.
Joi, 14 Decembrie 2017 | TV: Teste

VIDEO: Demonstrație autonomă pe autostradă cu Renault Symbioz, conceptul electric al francezilor

Renault a construit o versiune funcțională a prototipului Symbioz. Conceptul producătorului francez este unul electric și dispune de nivelul IV de autonomie, iar Automatket l-a testat pe o autostradă din Hexagon.
Joi, 14 Decembrie 2017 | TV: Diverse

VIDEO: De la 90 la 250 km/h în noul Hyundai i30 N

Hyundai i30 N a intrat pe piața hot hatch-urilor cu un motor turbo de 2.0 litri capabil să ofere 275 de cai putere și 353 Nm. Modelul producătorului asiatic promite 6.1 secunde pentru accelerația 0-100 km/h și o viteză maximă de 250 km/h.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | TV: Tehnic

VIDEO: 22 de minute pentru a descoperi secretele sistemului de la bordul lui Tesla Model 3

Un clip de peste 22 de minute îți arată și îți explică funcțiile oferite de sistemul de la bordul lui Tesla Model 3. Ecranul tactil pus la dispoziție de constructorul american măsoară 15 inch.
Joi, 07 Decembrie 2017 | TV: Diverse

VIDEO: De la 0 la 457.94 km/h: clipul filmat din interiorul lui Koenigsegg Agera RS

Koenigsegg Agera RS a devenit cea mai rapidă mașină de serie din lume, reușind o medie de viteză de 447.19 km/h. Acum, suedezii au publicat și un clip video filmat din interiorul lui Agera RS. Viteza maximă atinsă în cadrul acestei încercări a fost de 457
Joi, 07 Decembrie 2017 | TV: Reclame

VIDEO: Primul spot pentru Dacia Duster: Go Duster, Ghostbusters

Dacia a publicat primul spot pentru noua generație Duster. Producătorul de la Mioveni a ales să promoveze modelul într-un mod alert, pe coloana sonoră inspirată de pelicula Ghostbusters.
Joi, 07 Decembrie 2017 | TV: Teste

VIDEO: Noul BMW M5, testat pe circuit: iată care sunt plusurile și minusurile sedanului de performanță

Noua generație BMW M5 este disponibilă și pe piața din România și pleacă de la 119.400 de euro cu TVA. Sedanul de performanță a fost testat de britanici atât pe circuit, cât și pe drumurile publice. Iată care sunt plusurile și minusurile modelului german.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | TV: Funny

VIDEO: Cele mai ciudate apariții din 2017 de pe circuitul de la Nurburgring: monovolume și utilitare

Circuitul de la Nurburgring rămâne o atracție pentru toți pasionații de mașini. Iar de cele mai multe ori nu contează modelul pe care îl conduci, ci experiența trăită. Iar astăzi admirăm șoferii de monovolume și utilitare care au avut curajul să "alerge"
Duminica, 03 Decembrie 2017 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ SF: Dacia Logan MCV vs. Mercedes-AMG E63 S

Deși se află în extreme complet diferite ale industriei auto, Clasa E în versiune AMG E63 S și Dacia Logan MCV au și câteva puncte comune. Ne demonstrează acest "comparativ" inedit realizat de britanicii de la carwow.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 03 Decembrie 2017 | TV: Accidente

VIDEO: Accident stupid cu un Dodge Viper

Prezent la evenimentul Cars and Coffee din Houston, Texas, posesorul unui Dodge Viper a încercat să demonstreze ce știe să facă mașina. Din păcate pentru el, totul s-a terminat într-o bordură.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | TV: Prezentari

VIDEO: Cum a luat naștere noua generație Renault Megane RS, hot hatch-ul de 280 de cai

Renault a publicat un clip prin intermediul căruia ne explică modul în care s-a născut noua generație Megane RS. Hot hatch-ul constructorului francez are 280 de cai putere și direcție integrală. Versiunea Trophy va debuta la finalul anului viitor.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | TV: Diverse

VIDEO: Evoluția lui Volkswagen Golf: cum s-a transformat modelul german în cei peste 40 de ani de viață

Volkswagen Golf este unul dintre cele mai iubite modele existente pe piață. Iată care au fost transformările prin care a trecut hatchback-ul german în cei peste 40 de ani de viață.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M140i a fost surprins în timpul testelor

În urmă cu câteva luni, BMW Seria 1 a primit un facelift discret. Dar inginerii constructorului german lucrează deja la o nouă generație. Versiunea M140i a fost surpinsă în timpul testelor de pe circuitul german de la Nuburgring.
Vineri, 24 Noiembrie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-AMG A45, surprins în timpul testelor

În urmă cu câteva zile, Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu interiorul viitorului Clasa A. Acum, admirăm versiunea AMG A45, surprinsă în timpul testelor. Cel mai probabil, hot hatchback-ul o să primească noua grilă frontală Panamericana.
Vineri, 24 Noiembrie 2017 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă pentru noul BMW X2: SUV-ul germanilor te învață cum să ieși în evidență

BMW a publicat prima reclamă pentru X2. Cel mai nou SUV al constructorului german te învață cum să ieși în evidență și cum să scapi de rutină.
Joi, 23 Noiembrie 2017 | TV: Reclame

VIDEO: Aston Martin a publicat primul spot video dedicat noului Vantage: conexiune cu lumea felinelor

Aston Martin a lansat noul Vantage. Modelul constructorului britanic folosește un V8 biturbo de 4.0 litri care produce 510 cai și 685 Nm. În primul spot publicitar, britanicii fac o conexiune între noul Vantage și lumea felinelor.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa G, surprins camuflat în timpul testelor

Mercedes-Benz dezvoltă viitoarea generație Clasa G, iar un exemplar a fost surprins camufalt în timpul testelor. Noul model ar urma să fie prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit din ianuarie 2018.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru