Stiri Video

Sambata, 16 Septembrie 2017 | TV: Prezentari

VIDEO: WRC 7 a fost lansat: noutățile aduse de jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri

Fanii raliurilor își pot testa abilitățile pe asfalt și macadam în noul joc WRC 7, care include piloții, echipele și etapele oficiale ale Campionatului Mondial de Raliuri.
Joi, 14 Septembrie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Ferrari FXX K Evolution, testat pe circuitul de la Monza

Ferrari nu a uitat de extremul FXX K. Zvonurile spun că la final de an modelul ar urma să primească o serie de îmbunătățiri la nivel aerodinamic, dar și sub capotă. Până atunci ne delectăm cu o serie de cadre înregistrate pe circuitul de la Monza.
Sambata, 09 Septembrie 2017 | TV: Tehnic

VIDEO: Lecție tehnică: cum funcționează ștergătoarele de parbriz?

Ștergătoarele de parbriz sunt un element comun pe fiecare mașină a lumii. Atât de comun, încât nici măcar nu ne mai întrebăm cum funcționează brațele care ne fac mai ușoară călătoria pe ploaie.
Marti, 05 Septembrie 2017 | TV: Prezentari

VIDEO: Forme senzuale: Bentley explică designul noului Continental GT

Bentley va expune noul Continental GT în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Pentru a ține publicul aproape, oficialii britanici au lansat un clip video în care ne explică formele noului Continental GT.
Luni, 04 Septembrie 2017 | TV: Reclame

VIDEO: Emoție provocată de Alfa Romeo: Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel testează Giulia Quadrifoglio

Piloții Kimi Raikkonen, Sebastian Vettel și Antonio Giovinazzi au filmat un scurt promo pentru Alfa Romeo. Cei trei exploatează la maximum modelul Giulia Quadrifoglio pe circuitul de la Balocco.
Luni, 04 Septembrie 2017 | TV: Comparative

VIDEO: Război în familia BMW: M2 vs M4 vs M5 vs M6

O linie dreaptă suficient de lungă și câte un exemplar BMW M2, BMW M4, BMW M5 30 Jahre și BMW M6 sunt ingredientele acestui comparativ. Finalul a fost unul strâns.
Vineri, 01 Septembrie 2017 | TV: Teste

VIDEO: Noua generație Volkswagen Polo: plusuri și minusuri

Noua generație Volkswagen Polo mizează pe trei elemente cheie: dimensiuni exterioare și interioare mai mari, un pachet tehnologic bogat și un design conservator. Plusurile și minusurile sunt atent analizate într-un test video.
Miercuri, 30 August 2017 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă a noii generații Porsche Cayenne

Porsche nu a întârziat cu reclama noii generații Cayenne. Spotul demonstrează posibilitățile numeroase de utilizare și trece în revistă clienții cărora se adresează.
Miercuri, 30 August 2017 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes ne explică la ce poate fi folosit noul său pick-up Clasa X

Cea mai nouă reclamă Mercedes are în prim plan pick-up-ul Clasa X, recent lansat pe piață. Germanii vor să ne sugereze activitățile la care se pretează modelul lor utilitar.
Luni, 28 August 2017 | TV: Sfaturi utile

VIDEO: Cât de bine îi face mașinii tale dacă sari din treapta a doua în a patra?

Cu toții am mai sărit treptele de viteză. Mulți trec din treapta a doua în a patra sau din a treia în a cincea. Cât de bine îi face asta mașinii, aflăm în clipul de mai jos.
Vineri, 25 August 2017 | TV: Teste

VIDEO: Cât spirit orășenesc zace în noua generație Kia Picanto?

Englezii au testat noua generație a modelului Picanto și au încercat să vadă cât de potrivită este mașina pentru aglomerările urbane.
Vineri, 25 August 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW Z4 ajunge pe circuit: germanul se luptă cu virajele de pe Nurburgring

BMW Z4 Concept a fost expus în urmă cu o săptămână în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Câteva zile mai târziu, un exemplar de test a fost surprins în timp ce se "duela" cu virajele de pe faimosul circuit de la Nurburgring.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 25 August 2017 | TV: Diverse

VIDEO: Un Jeep Wrangler modificat coboară un perete de stâncă aproape vertical

O companie specializată în modificarea mașinilor de off-road a publicat o scurtă demonstrație de forță a unui Jeep Wrangler. Acesta reușește să coboare un perete de stâncă aproape vertical.
Joi, 24 August 2017 | TV: Teste

VIDEO: 10 plusuri și minusuri ale SUV-ului electric Tesla Model X

Englezii testează unul dintre cele mai populare modele electrice ale momentului. Este vorba despre Model X, primul SUV din istoria Tesla, testat în versiunea P100D.
Joi, 24 August 2017 | TV: Teste

VIDEO: Avem și primul test cu Volvo XC60, rivalul lui BMW X3 și Audi Q5

Lansarea noului Volvo XC60 a fost extrem de așteptată. Prin urmare, primele impresii de la volanul noului crossover suedez sunt la fel de așteptate.
Miercuri, 23 August 2017 | TV: Diverse

VIDEO: Ken Block revine în stilul propriu: pilotul american a lansat Terrakhana

Ken Block, pilot și cascador american, este cunoscut nu doar pentru performanțele din sportul cu motor, ci și datorită seriei Gymkhana. Americanul revine în centrul atenție cu un nou clip plin de adrenalină.
Marti, 22 August 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Volkswagen Tiguan R, spionat pe Nurburgring

Volkswagen plănuiește lansarea unei versiuni R pentru Tiguan. SUV-ul a fost spionat pe Nurburgring, iar zvonurile spun că sub capotă se află motorul de 2.5 litri de pe Audi RS3.
Marti, 22 August 2017 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între hot hatch-uri: Audi RS3 vs Mercedes-AMG A45 vs Focus RS vs Civic Type R vs Golf R

Atunci când mergi să cumperi un hot hatch, performanțele sunt cele care contează. De aceea, CarWow a pus față în față un Audi RS3, un Mercedes-AMG A45, un Ford Focus RS, un Civic Type R și un Golf R.
Luni, 21 August 2017 | TV: Prezentari

VIDEO: Inspirat din filmele de acțiune: BMW a publicat primul clip de prezentare pentru Z4 Concept

BMW a prezentat Z4 Concept în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Prototipul anunță un nou roadster în familia BMW. În cadrul procesului de dezvoltare, nemții au lucrat împreună cu Toyota.
Sambata, 19 August 2017 | TV: Comparative

VIDEO: Este mai bună versiunea americană a lui Ford Mondeo decât un BMW 340i?

Ford Mondeo se vinde în Statele Unite și cu o versiune de 330 de cai putere. Se numește Ford Fusion Sport și în minutele următoare vedem dacă poate bate un BMW 340i.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru