Stiri Video

Miercuri, 31 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW X6 M, surprins în haine de camuflaj: nemții testează pe Nurburgring

Noua generație BMW X6 ar urma să fie prezentată în prima parte a anului viitor. Nemții vor oferi în continuare și un X6 M, model care acum a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring.
Marti, 30 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Volkswagen T-Roc Convertible, spionat în timpul testelor: SUV-ul decapotabil debutează în 2019

În urmă cu câteva zile, Volkswagen a anunțat că în 2019 vom face cunoștință cu noul T-Roc Convertible. Acum, varianta decapotabilă a SUV-ului german a fost surprinsă în timpul testelor.
Luni, 29 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Aston Martin DBS Superleggera Volante, spionat în timpul testelor: modelul britanicilor debutează în 2019

În urmă cu câteva luni, oficialii Aston Martin au anunțat că pregătesc versiuni AMR și Volante pentru DBS Superleggera. Varianta decapotabilă va fi prezentată în 2019 și folosește același motor V12 biturbo de 5.2 litri care produce 725 CP.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Ford Focus ST, surprinsă în timpul testelor: hatchback-ul este "torturat" pe asfaltul de la Nurburgring

Ford testează viitorul Focus ST pe circuitul german de la Nurburgring. Viitorul Hot Hatch ar urma să fie prezentat în prima parte a anului viitor, iar conform unor voci apropiate companiei, modelul va primi motorul pe benzină de 2.3 litri EcoBoost.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW Seria 8 Gran Coupe, surprins în haine de camuflaj: nemții testează pe circuitul de la Nurburgring

Viitorul BMW Seria 8 Gran Coupe a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring. Conform unor surse apropiate companiei, noul model va fi prezentat în 2019. Gama Seria 8 va fi extinsă la finalul acestui an cu versiunea Convertible.
Luni, 22 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift, spionat în timpul testelor: modelul de clasă mare este așteptat în 2019

Mercedes-Benz Clasa E T-Modell facelift a fost surprins în timpul testelor. Modelul de segment E pregătit de constructorul german va primi câteva modificări estetice minore și un interior revizuit. Debutul lui Clasa E facelift este programat pentru 2019.
Joi, 18 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz GLB, suprins în haine de camuflaj: noul SUV compact debutează în 2019

În 2019, Mercedes lansează noul GLB. SUV-ul compact va avea un design inspirat de liniile conceptului Ener-G-Force, iar interiorul va fi unul asemănător cu cel al noului Clasa A. Gama de motorizări va avea în prim-plan motorul pe benzină de 1.3 litri.
Duminica, 14 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-AMG GT facelift debutează în 2019: supercar-ul a fost surprins în timpul testelor

Viitorul Mercedes-AMG GT facelift a fost surprins în timpul testelor. Sunt așteptate modificări minore la nivel estetic, iar conform zvonurilor, modelul debutează în 2019. Voci apropiate companiei spun că nemții vor lansa și o serie de pachete speciale.
Sambata, 13 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Un nou membru în gama de performanță: viitorul Mercedes-AMG CLA 35, surprins în timpul testelor

În cadrul Salonului Auto de la Paris, Mercedes a prezentat noul AMG A35. Așa cum era de așteptat, nemții vor oferi o astfel de versiune și pe viitorul CLA. Voci apropiate companiei spun că noua variantă AMG CLA 35 va fi prezentată la finalul anului 2019.
Joi, 11 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz nu renunță la versiunea CLA Shooting Brake: viitoarea generație, surprinsă în timpul testelor

Viitoarea generație Mercedes-Benz CLA Shooting Brake a fost surprinsă în timpul testelor. Modelul nemților va prelua atât elemente de design, cât și accesorii de interior de pe Clasa A. Cel mai probabil, noua generație debutează la finalul anului 2019.
Luni, 08 Octombrie 2018 | TV: Reclame

VIDEO: Ken Block a pregătit clipul de lansare pentru noul joc video Forza Horizon 4: derapaje controlate și mult fum la Goodwood

Ken Block a mers la Goodwood pe domeniul lordului March pentru a filma clipul de lansare dedicat noului joc Forza Horizon 4. Americanul a venit "însoțit" de Hoonicorn V2, un Mustang din 1965 cu 1.400 CP sub capotă. Jocul este disponibil pe Xbox One și PC.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa B, surprinsă în timpul testelor: monovolumul debutează în 2 octombrie

Mercedes-Benz va prezenta noua generație Clasa B în cadrul Salonului Auto de la Paris. Un prototip a fost surpins în timpul testelor desfășurate în Germania, dar exemplarul filmat de spioni "nu purta" prea multe elemente camuflate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Septembrie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Teaser nou cu viitorul BMW Seria 3: modelul producătorului german a fost filmat pe linia de asamblare

BMW continuă campania de promovare a noului Seria 3. De această dată, nemții au publicat un scurt clip în care sedanul de clasă medie este filmat pe linia de asamblare. Noua generație Seria 3 va fi prezentată în 2 octombrie în cadrul Salonului de la Paris
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | TV: Diverse

VIDEO: Americanii știu să facă spectacol: derapaje controlate pe Nurburgring într-un Mustang RTR de 900 CP

Pilotul Vaughn Gittin Jr. nu a căutat turul perfect pe Nurburgring. Alături de un Ford Mustang RTR de 900 CP, americanul a parcurs cei 20.81 de kilometri ai Iadului Verde executând doar derapaje controlate.
Duminica, 23 Septembrie 2018 | TV: Comparative

VIDEO: 12 sportive se întrec pe un sfert de milă: Porsche 911 GT2 RS față în față cu McLaren 720 S sau Aston Martin Vantage

Motor Trend a pregătit un nou drag race impresionant. La start au fost aliniate următoarele modele: McLaren 720S, 911 GT2 RS, Huracan Performance, Corvette ZR1, BMW M5, Vantage, Stelvio QV, TT RS, Challenger RT, Mustang GT, Stinger GT și Civic Type R.
Luni, 17 Septembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa B, surprinsă în timpul testelor: interior modern și mai mult spațiu pentru toți pasagerii

Surse apropiate Mercedes-Benz spun că noua generație Clasa B va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Paris. Monovolumul va avea un design agresiv, va prelua elementele de interior oferite în prezent pe Clasa A.
Luni, 17 Septembrie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Teaser nou cu SUV-ul electric Audi e-tron: detalii cu camerele video care înlocuiesc oglinzile laterale

Audi a publicat un teaser video nou cu viitorul SUV electric e-tron. De această dată, nemții scot în evidență camerele video care înlocuiesc oglinzile laterale și care sunt disponibile opțional. SUV-ul e-tron poate fi rezervat și pe piața din România.
Duminica, 09 Septembrie 2018 | TV: Comparative

VIDEO Vechea gardă vs. noua gardă: duel pe linie dreaptă între VW Up! GTI și un VW Golf 2 GTI

Un duel interesant între două modele sportive accesibile ale epocii lor: actualul Volkswagen Up! GTI versus un Golf 2 GTI din 1987. Cine câștigă într-o întrecere în linie dreaptă?
Sambata, 08 Septembrie 2018 | TV: Underground

VIDEO: BMW a inventat "Orașul M": o utopie dedicată pasionaților de mașini sport

"Unde prea mult este exact ce trebuie". Acesta este motto-ul noului "M Town", un oraș utopic pe care BMW l-a inventat și în care germaniin îi invit pe toți pasionații mașinilor sport.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S, surprinsă în timpul testelor: modelul va fi prezentat în 2019

Mercedes-Benz va prezenta noua generație Clasa S la finalul lui 2019, urmând ca debutul comercial să aibă loc în 2020. Modelul nemților va integra sisteme autonome de nivel 3 și o tehnologie pentru recunoașterea gesturilor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru