Stiri Video

Sambata, 12 Decembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Un Volvo break de generație veche rezistă onorabil sub un tanc de peste 30 de tone

Volvo-urile vechi și-au construit în timp imaginea unor mașini rezistente la nivelul structurii. Ce se întâmplă însă când pe o astfel de mașină urcă un tanc?
Sambata, 12 Decembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Ultimul spot Porsche 911 o aduce pe Maria Sharapova față în față cu... Maria Sharapova

Mesajul celui mai recent spot publicitar produs de Porsche pentru 911 este unul foarte adânc și merită descoperit în clip. Iar personajele care joacă în acest spot sunt și ele interesante.
Sambata, 12 Decembrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Interiorul noului Mercedes E-Klasse, privit în detaliu

Noul Mercedes E-Klasse ne-a arătat deja interiorul. Clipul următor ne dovedește încă o dată că modelul germanilor va fi o adevărată demonstrație de lux.
Vineri, 11 Decembrie 2015 | TV: Funny

VIDEO: O parcare laterală care durează 15 minute

Permisul de conducere se dă în unele cazuri pe ochi frumoși și în Marea Britanie. Nu ne explicăm cum altfel ar fi putut să-l primească această șoferiță.
Joi, 10 Decembrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Duel de zile mari organizat de Michelin pe circuit: Porsche 918 Spyder vs. Yamaha YZR-R1

Cine câștigă duelul pe circuit dintre un superhibrid Porsche și o motocicletă sport care are avantajul de a fi mai ușoară și accelerează mai rapid pe linie dreaptă?
Joi, 10 Decembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Una dintre reclamele auto ale anului e semnată de Audi: schi fără zăpadă pe o pârtie imaginară în Alpi

Audi a ales un mod inedit de a-și promova sistemul de tracțiune integrală quattro. Candide Thovex, un schior de talie mondială, coboară pe o pârtie fantastică prin Alpii francezi. Doar că zăpada lipsește cu desăvârșire.
Luni, 07 Decembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Valentino Rossi promovează viitorul său joc pe calculator

Valentino Rossi va fi eroul unui joc pe calculator, așteptat în viitorul apropiat. Eroul moto apare în primul clip de promovare al simulatorului.
Luni, 07 Decembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Ștergătoarele Mercedes fac sărbătorile de iarnă mai frumoase

Mercedes s-a gândit că are nevoie de un spot publicitar potrivit pentru sărbătorile de iarnă. Și ce ar fi mai bine de promovat în această perioadă decât ștergătoarele?
Duminica, 06 Decembrie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Crash, Boom, Bang! O fetiță de 4 ani testează cel mai rezistent camion al Volvo Trucks

După ce au făcut vâlvă cu sfoara lui Van Damme între două camioane, cei de la Volvo Trucks recidivează într-un test inedit: Sophie, o fetiță de 4 ani, testează prin telecomandă cel mai rezistent camion al mărcii într-o cursă cu obstacole.
Sambata, 05 Decembrie 2015 | TV: Underground

VIDEO: Tesla Model S vs. Ford GT de 700 CP: o cursă în linie dreaptă cu desfășurare cel puțin interesantă

O "liniuță" între electrica Tesla Model S și un Ford GT cmodificat pentru cursele de drag ar putea părea inegală și ciudată. Și totuși, pe șosea observăm lucruri interesante. De la plecarea ca din pușcă a electricei la cursa de revenire a Fordului.
Sambata, 05 Decembrie 2015 | TV: Accidente

VIDEO: Ce fac șoferii când se îmbată în Qatar? Distrug un Rolls-Royce Ghost cu un Mercedes ML

Chiar dacă vânzarea alcoolului este controlată sever în statele arabe, licorile ajung uneori pe mâna șoferilor care uită de ei. Iar efectele se măsoară în sute de mii de euro. Totul se întâmplă din motive necunoscute în fața hotelului Sheraton din Doha.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Jeremy Clarkson face reclamă livrărilor cu drona, operate de Amazon

Fie că vă vine să credeți sau nu, curierii vor fi înlocuiți în viitor de drone. Amazon testează deja această tehnologie, iar Jeremy Clarkson o promovează
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | TV: Accidente

VIDEO: 1140 de cai putere, făcuţi praf într-un accident din China

6 secunde. De atât e nevoie pentru ca o maşină care costă aproape 1.5 milioane de euro să se transforme într-o gramadă de fiare. Se întâmplă în China cu un Koenigsegg Agera R, maşina cu numărul 82 produsă de marca suedeză.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Cum îşi parchează milionarii maşinile în Singapore

Dacă eşti unul dintre milionarii din Singapore şi ai apartament de lux într-un zgârie nori, maşinile tale vor sta parcate lângă living, indiferent de etajul la care stai. Pare imposibil, dar acest lucru există.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Nissan sărbătorește Black Friday cu drifturi într-un mall părăsit

Nissan a dus două modele 370Z modificate într-un mall abandonat, pentru a sărbători Black Friday așa cum cred ei mai bine. Ce a ieșit vedeți în clipul de mai sus.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ neobișnuit între Audi RS7 și cel mai rapid lift din lume

Audi a vrut să le demonstreze tuturor, dar mai cu seamă clienților săi din Orientul Mijlociu, că actuala generație RS7 este gata să depășească cel mai rapid lift din lume, adică liftul care deservește Burj Khalifa.
Marti, 24 Noiembrie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Farsă la examenul auto: puștii au fost nevoiți să conducă un Porsche 911

Un grup de tineri care trebuiau să susțină examenul auto au avut parte de o surpriză: mașina pe care au făcut școala a fost înlocuită cu un Porsche 911. Ce a urmat este ușor de închipuit.
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativul suprem între cele mai tari hypercar-uri ale momentului: Ferrari LaFerrari, Porsche 918 și McLaren P1

Chris Harris a publicat pe Youtube comparativul suprem pe circuit între hypercar-urile momentului. Care este mai rapid și mai performant dintre Ferrari LaFerrari, Porsche 918 și McLaren P1 aflați din clipul de mai sus.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Jude Law și Mika Hakkinen joacă într-un spot de 10 minute alături de un automobil rar: Delahaye 135

Jude Law joacă în partea a doua a celui mai recent spot al celor de la Johnnie Walker, The Gentleman's Wager. Actorul conduce un Delahaye 135 într-o cursă contracronometru. Actorul trece prin mai multe aventuri savuroase.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Primele ”note muzicale” scoase de evacuarea noului Fiat 124 Spider

Surprins în parcarea Salonului Auto de la Los Angeles, abia lansatul Fiat 124 Spider a oferit o mostră de sunet a evacuării. Cât de bine se aude, vă lăsăm pe voi să decideți.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru