VIDEO: Noua generație Dacia Duster debutează în această săptămână: primul clip spion cu SUV-ul de la Mioveni

de Cornel Șocariciu, Foto | Captura video
Luni, 19.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Dacia Duster va vedea lumina zilei în cursul acestei săptămâni. Până atunci, ne clătim ochii cu primul clip spion cu SUV-ul de la Mioveni.

Dacia va prezenta în această săptămână noua generație Duster. Deși mai sunt câteva zile până la prezentarea oficială, pe internet a apărut un clip spion cu viitorul model de la Mioveni.

Din informațiile pe care le avem, noua generație Duster va avea o lungime cu 15 centimetri mai mare și va fi oferită și într-o versiune cu șapte locuri.

Imaginile spion surprinse în urmă cu doar câteva săptămâni sugerează că viitorul Duster va suferi modificări minore de design.

În același timp, oficialii Dacia au confirmat faptul că uzina de la Mioveni traversează încă din primele luni ale anului un proces de modificări pentru adaptarea la producția viitorului Duster. Asamblarea ar urma să înceapă la finalul acestui an, iar debutul internațional este pregătit pentru Salonul Auto de la Frankfurt.

"Am realizat mai puţine sâmbete lucrătoare în două schimburi pentru a pregăti uzina pentru noul Duster care urmează a fi lansat în producţie spre finalul anului.

Acesta va demara oficial pe piaţă la începutul anului următor", a precizat Yves Caracatzanis, preşedinte şi director general al Automobile Dacia, pentru publicația Ziarul Financiar

Comentarii (23)

  • Anonim
    Facelift doar atata, de unde atata model nou !
    2 7
  • Costel
    No, poftim!
    Cica nou Duster...
    Pai sa-l faca bine pe asta vechi inainte sa vina cu pretentii...
    Si sa-si vada un pic lungu nasului cu preturile, ca la vraji din astea cu peste 10 000 de euro nu le cumpara nimeni si iar or face presiuni sa bage guvernu tot felul de taxe numa sa aiba Dacia vinzare la ciurucurile lor pe banii nostril...
    5 39
  • se trezi și Costel, să vorbească și el...

    No, cică Dusteru reprezintă aproape 2/3 (două treimi, să nu te încurci) din producția Dacia de la Mioveni, majoritatea producției fiind exportată.

    No, așe e cu Costel, abia coborâ și el de la stână...
    28 3
  • Costel
    Si, daca vind si ei citeva sute de masini prin Africa, ce?
    Ar trebui sa ne emotionam?
    Si sa lasam mistoul, ca asa trecem in alt registru.
    Eu vorbeam de preturile nesimtite in raport cu pretentiile lor de brand, chipurile, european. Si de practica incorecta prin care impun romanilor achizitia de dacii prin tot felul de taxe scoase de guvern.
    Cind or face masini la pret corect, mai vorbim.
    6 31
  • @Costel
    Pretul unei masini este dat de conditiile de piata. Incadrare in segment, concurenta, etc. Foarte multi factori calculati de un departament mare de specialisti pe baza unor factori pe care ti-ar fi greu si sa-i numeri...
    Si asta cu 'Cand (cu a nu cu i) or face masini la pret corect, mai vorbim', e tare... cine stabileste 'pretul corect'? Tu? Esti capabil? Care-s criteriile daca nu-s prea neobrazat sa intreb? Asta daca formula nu-i strict secreta...
    19 0
  • hater generatie 2.0

    dupa ce Loganul/dacia a inceput sa aiba succes european, samanta asta putreda a disparut. Dar nu de tot...au mai ramas oua de paduchi si au dat nastere de costeli

    se trateaza cu flit

    On-topic: nu se (intre)vad diferente majore. Imi este teama de o viitoare "imagine matura" a lui Duster. Nimic iesit din comun, linii caracteristice noii imagini Dacia si cam atat. Cam atat cat sa mentina treaz interesul pentru model si sa convinga nehotaratii ca nu merita sa-ti spargi banii pe altceva decat un Duster corect
    15 3
  • Costel
    Ma bucur ca un department intreg de la dacia face preturi.
    Si?
    La alte marci sint oameni care stau cu miinile-n sin?
    E foarte simplu: dacia nu se cumpara ca e prea scumpa pentru ce ofera.
    in rest, e vorbaraie goala.
    3 27
  • Costel
    @vianu

    ma bucur ca a mai ajuns cineva la concluzia ca asta cu nou duster nu-i decit o gogoasa frantuzeasca umflata... doar, doar, or fi fraieri sa cumpere vrajelile lor...
    4 29
  • "nu merita sa-ti spargi banii pe altceva (decat un Duster corect)"

    degeaba se stie a se citi daca nu se intelege sensul propozitiei...generatia ADHD, adica
    10 2
  • Prevad niste leduri fatza /spate,si nimic nou la motoare,antifonare,antirugina!,protectie ocupanti!Consum la fel de mare pt motoarele care trag de caroseliile existente.
    4 7
  • @joe

    cat nu exista reclamatii si nemultumiri care sa strice imaginea iremediabil nu se vor schimba prea multe...

    Duster se va maturiza si improspata dar e posbil sa vedem un motor mai potent si cutie automata. Duster va ramane un model de ales mai mult pentru frecat fara griji (pentru ca e ieftin) si pentru ca, oricum, nu e chiar masina din care sa cobori "la cravata"
    7 2
  • Lasati-l fratilor pe Costelica in plata Domnului, daca Dacia era germana nu se mai oprea din a ridica Dusterul in slavi! El cand si-a cumparat masina afectata de dieselgate s-a imbatat de bucurie... Cum unde? La Motoare, bre! Dacia ii pute cumplit, ce nu intelegeti? In primul rand este in gradina unui grup francez. In al doilea rand fabrica este la Mioveni, Judetul Arges, adica dincolo de muntii aia pe care si-ar dori el, asa cum a declarata chiar pe acest site, sa fie granita statului roman cu Ardealul lui Iubit pe care l-ar dori sub o alta stapanire! Cand ii urasti atat de tare pe romani, nu-i poti iubi pe cei care i-au ajutat sa aiba o tara mare, adica pe francezi, e simplu!
    3 0
  • Costel
    @Mishazaitev

    Daca dacia era germana, era ca Skoda, adica facea masini, nu cazane.
    Nu-mi atribui lucruri pe care nu le-am sustinut. Nu am nimic cu regatenii, numai ca, obiectiv, nu ai cum sa nu recunosti ca ardelenii or lasat ceva in urma lor ce place si strainilor (castele, biserici faine, cetati), pe care nu le gasesti nici in Calarasi si nici in Botosani.
    Cum ar veni, ghinion!

    nu-i nevoie sa vii cu vraji din astea, cum ca avem o tara mare ca ne-au ajutat frantujii... cind ne-au ajutat aia vreodata? daca Romania a ajuns mare e ca ne-am stiut bate si ca ne-a sustinut Roosevelt la conferinta de pace. daca era dupa frantuji, eram colonie..
    0 15
  • @Costel

    Mai usor cu lectiile de istorie, baietica! Ai sustinut chiar pe site-ul asta ca ti-ai fi dorit ca Ardealul sa aiba granita cu Romania pe Carpati. De la un separatist de teapa ta nu luam lectii de istorie! Daca nu era ajutorul francez in armament si tactica visul asta ar fi devenit realitate. Sunt un admirator al istoriei al marcii Skoda, insa, obiectiv fiind, dieselgate este o rusine pentru VAG.

    Cat despre frumusetile Ardealului, eu nu le neg! Tu esti cel care injura si desconsidera tot ce nu e germano- ardelenesc! Altfel ai fi aflat despre Sucevita, Voronet, Mogosoaia, palatul CEC, Ateneul Roman si alte sute de edificii superbe care exista si in vechiul Regat.
    6 0
  • http://www.automarket.ro/stiri/final-de-traseu-pentru-un-german-in-transilvania-am-vazut-cum-77751.html

    Si zici ca nu minti cu nerusinare, Costelica? Ia uite aici! Nu afirmi intr-unul dintre comentarii ca au dreptate aia de sustineau granita de stat pe Carpati? Cu pledoarii de astea anti-romanesti vrei sa ne convingi ca ai dreptate?
    4 0
  • Costel
    E usor sa scoti lucruri din context.
    Nu o sa intru in discutii in contradictoriu.
    On-topic, eu vorbeam de masini. Pe mine nu ma emotioneaza dusteru si nu cred ca ala nou o sa fie mare scofala. dacia are inca mult drum de facut pina sa se priceapa la masini.

    daca vrei sa tii seminarii de istorie, n-ai decit. numai sa o lasam mai usor cu ajutorul frantuz. stim cu totii ca simpla alaturare a cuvintelor "militar", "tactica", "armament" si "franta" e ridicola...
    No offence!
    singurii care ne-au ajutat in istorie au fost englezii si americanii.
    0 11
  • Eu n-am scos Costelica nimic din context. Am facut trimitere la comentariul tau antiromanesc in intregul sau pentru a vedea si colegii de forum ce gandire antiromaneasca si antiunionista ai. Si nu-ti dau lectii de istorie, Oricum tie nu ti-ar folosi la nimic.
    Acum zici ca vorbesti despre masini, dar atunci cand ti-a venit bine, nu mai stiai cum sa improsti cu noroi Romania si romanii, Ceea ce poate nici nu realizezi este ca si insultand Dacia in halul in care o faci, tot pe noi, romanii ne insulti, Nu te obliga nimeni sa fii "emotionat", nici macar sa-ti placa! Dar afirmatii de tip "cazane" si "ciurucuri", nu fac altceva decat sa dovedeasca ceea ce deja ai demonstrat, Ca urasti tot ce e romanesc.

    Eu zic sa vorbesti si despre istorie si despre masini pe un site 100% ardelenesc, Desi sunt sigur ca au fost si ardeleni printre cei care ti-au "apreciat" comentariile.
    3 0
  • Pro Costel
    El zice ca Dusterul sa fie macar ca "suzuchi" vitara de la "pretenii" lui , "masini frumos", cum s-ar zice.
    2 1
  • O sa fie model nou de Duster.
    Duster-ul actual e deja facelift. Nu o sa fie facelift la facelift.
    0 1
  • ce vopsea urata are :)))
    1 3
  • aninim
    URATA MASINA!!!!!!!!!!!1
    0 1
  • Adrian
    Automarket, a debutat? Ca a cam trecut sapatamana aia si nu a aparut NIMIC!
    0 0
  • seamana cu un sicriu!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru