Dacia

Joi, 25 Iulie | Intern

Producția auto națională a crescut cu 11% în luna iunie

Potrivit noilor date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, producția auto națională a crescut cu 11% în luna iunie. În primele 6 luni, producția auto din țara noastră s-a bucurat de o creștere de peste 8%.
Sambata, 20 Iulie | Intern

Uzina Dacia de la Mioveni va avea un nou director executiv din 1 august

Uzina Dacia de la Mioveni va avea un nou director executiv începând din 1 august. Noul director executiv al uzinei va fi Sile Fulga.
Vineri, 19 Iulie | Industrie

OFICIAL: Dacia Sandero, cea mai vândută mașină nouă din Europa

Cele mai recente cifre arată că Dacia Sandero este cea mai vândută mașină nouă din Europa. În primele 6 luni ale anului, au fost comercializate peste 160.000 de unități, o creștere de 18.5%.
Miercuri, 10 Iulie | Siguranta

Dacia Duster a obținut 3 stele la testele Euro NCAP

Noua generație Dacia Duster a obținut 3 stele la testele Euro NCAP. Alături de acesta au mai fost testate alte 5 modele noi într-o nouă serie de teste de siguranță, inclusiv noile Volkswagen Passat și Skoda Superb.
Luni, 08 Iulie | Modele noi

Dacia pregătește un nou crossover subcompact: va înlocui Sandero Stepway

Dacia pregătește un nou model ce urmează să fie lansat în următorii 3 ani. Acesta ar urma să fie un crossover de dimensiuni mici care să îl înlocuiască pe Sandero Stepway. Noul model ar putea fi lansat în 2027.
Joi, 27 Iunie | Modele noi

Acesta este noul Hyundai Inster, nou rival pentru Dacia Spring: autonomie de 355 km

Hyundai a prezentat oficial noul Inster, un model electric de oraș care este un nou rival pentru Dacia Spring. Modelul sud-coreenilor promite o autonomie de 355 de kilometri.
Marti, 25 Iunie | Intern

Producția auto națională a crescut cu 50% în luna aprilie, dar a scăzut în luna mai

Potrivit informațiilor furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, (ACAROM), producția auto națională s-a bucurat de o creștere de 50% în luna aprilie. Totuși, în luna mai, aceasta a scăzut cu peste 16%.
Marti, 25 Iunie | Intern

Prețul Daciei Spring ar putea fi mărit cu 3500 de euro din cauza noilor taxe pentru mașinile produse în China

Prețul de pornire al Daciei Spring ar putea crește cu 3500 de euro în viitorul apropiat. Asta dacă planul Uniunii Europene de a impune taxe vamale pentru mașinile electrice produse în China intră în vigoare.
Marti, 25 Iunie | Industrie

Dacia a produs un milion de mașini pe GPL în ultimii 12 ani

Constructorul de la Mioveni a produs un milion de vehicule cu motorizare mixtă benzină și GPL în ultimii 12 ani. Pe piața din România, Logan este cel mai popular model pe GPL.
Vineri, 14 Iunie | Intern

Dacia Duster primește un kit de off-road: costă 5.000 de euro

Constructorul de la Mioveni anunță debutul kit-ului Adventure, dedicat celei mai noi generații Duster. Kit-ul costă 5.000 de euro și poate fi comandat numai alături de versiunea TC3 130 cu 4x4.
Miercuri, 12 Iunie | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu viitoarea Dacia Bigster de serie, fratele mai mare al lui Duster

Au apărut primele imagini spion cu viitoarea versiune de serie a Daciei Bigster, noul frate mai mare al lui Duster. Noul model ar urma să fie lansat în 2026 și va primi 3 rânduri de scaune și o motorizare hibridă.
Joi, 06 Iunie | Motorsport

Dacia la Dakar: Primele teste cu Sandrider au fost finalizate

Dacia se pregătește intens pentru ediția din 2025 a legendarului Raliu Dakar. Primele teste cu modelul Sandrider au fost finalizate cu foarte puține probleme pentru piloți și echipa tehnică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 21 Mai | Industrie

Dacia: 100.000 de exemplare Duster comercializate în Marea Britanie

Dacia Duster a ajuns la 100.000 de exemplare comercializate în Marea Britanie. Mașina aniversară este un Duster finisat în nuanța Dusty Khaki și echipat cu motorizarea TCe 150.
Vineri, 19 Aprilie | Economic

Vânzările Dacia au crescut în Europa cu 3% în primul trimestru

Dacia a avut parte de o creștere a vânzărilor cu peste 3% pe piața europeană în primul trimestru. Totodată, înmatriculările de mașini noi în Europa au crescut cu aproape 5% în primele 3 luni.
Joi, 18 Aprilie | Intern

Dacia deschide comenzile pentru noul Spring: prețurile încep de la 10.990 de euro

Constructorul de la Mioveni deschide comenzile pentru noul Spring. Modelul cu zero emisii poate fi achiziționat prin programul Rabla Plus (+ oferta specială Dacia Finance), caz în care pornește de la 10.990 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 05 Aprilie | Intern

Prețuri noua Dacia Spring facelift în România: start de la 11.800 de euro cu Rabla Plus

Dacia a anunțat oficial prețurile noului Spring facelift pentru piața din România. În țara noastră, modelul electric de oraș pornește de la 11.800 de euro prin programul Rabla Plus.
Vineri, 29 Martie | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină în Europa, în primele două luni

Dacia Sandero conduce clasamentul înmatriculărilor în Europa după primele două luni. Modelul subcompact al constructorului român a fost vândut în peste 45.800 de exemplare.
Joi, 28 Martie | Economic

Dacia: Aproape 4.500 de clienți au rezervat online un model în primul trimestru din 2024

Constructorul de la Mioveni anunță că aproximativ 4.500 de persoane au rezervat online un model, prin intermediul platformei de e-commerce a mărcii, în primul trimestru din 2024.
Joi, 21 Martie | Economic

Topul înmatriculărilor din Europa, în primele două luni din 2024: Dacia în fața Renault

În primele două luni ale anului 2024, Dacia a înmatriculat mai multe mașini decât părintele Renault. Pe prima poziție în topul înmatriculărilor se menține Volkswagen.
Miercuri, 20 Martie | Intern

Dacia deschide comenzile pentru noul Duster în România: start de la 18.800 de euro

Începând de azi, clienții din România pot comanda noua Dacia Duster. SUV-ul este disponibil în 3 niveluri de echipare, iar prețurile încep de la 18.800 de euro cu TVA inclus.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru