Stiri Video

Duminica, 10 Februarie 2019 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între Hot Hatch-uri: noul Ford Fiesta ST față în față cu Mini Cooper S

Noul Ford Fiesta ST și Mini Cooper S sunt cele modelele care au fost așezate în dreptul liniei de start. Acțiunea s-a desfășurat pe pista unui aeroport, iar cele două Hot Hatch-uri s-au duelat pe sfertul de milă.
Sambata, 09 Februarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLC facelift, surprins în timpul testelor: SUV-ul nemților debutează în cursul acestui an

Mercedes-Benz GLC facelift a fost surprins în timpul testelor. Viitorul SUV va primi modificări estetice minore, un interior mult îmbunătățit și motorizări noi. Debutul lui GLC facelift este programat pentru anul curent.
Duminica, 03 Februarie 2019 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes-Benz Clasa V facelift Marco Polo se prezintă

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de familie care se poate transforma în cameră de hotel la nevoie, Mercedes are o soluție: noul Clasa V Marco Polo.
Duminica, 03 Februarie 2019 | TV: Reclame

VIDEO: "Ne așteaptă un viitor pasionant. Pe pământ"

Audi a produs un spot publicitar ceva mai neobișnuit pentru gama de electrice e-tron. În centrul atenției: o alună caju.
Sambata, 02 Februarie 2019 | TV: Diverse

VIDEO: Emoție la superlativ: un doctor care și-a pierdut vederea trece din nou la volan pe circuit

Ce sentimente îl încearcă pe un pasionat de mașini care și-a pierdut vederea, dar care este invitat din nou la volanul unui Toyota GT-86 pe circuit?
Vineri, 01 Februarie 2019 | TV: Reclame

VIDEO: Artistul american Ludacris și Road Runner, în reclama Mercedes-Benz pentru Super Bowl 2019

Spotul pe care Mercedes-Benz l-a pregătit pentru Super Bowl 2019 aduce în prim-plan asistentul inteligent disponibil pe noul sistem de infotainment MBUX. În cadrul clipului apar personajele Wile E. Coyote și Road Runner, dar și artistul american Ludacris.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | TV: Funny

VIDEO: Desfășurare de forțe: noul Ford Ranger tractează un convoi format din 20 de rulote

Ford a publicat primul spot de promoare dedicat noului Ranger. În clipul pregătit de producătorul american, pick-up-ul echipat cu motorul diesel de 2.0 litri de 213 CP și 500 Nm tractează un convoi format din 20 de rulote.
Duminica, 27 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Ogier este lider în Raliul Monte Carlo, iar Loeb luptă pentru podium

Sebastien Ogier este lider în Raliul Monte Carlo în fața lui Thierry Neuville înaintea ultimelor probe speciale de duminică, în timp ce Sebastien Loeb a urcat pe locul trei.
Sambata, 26 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Ogier, avans fragil în fața lui Neuville în Raliul Monte Carlo după primele probe speciale

Sebastien Ogier are un avans fragil de numai două secunde în fața lui Thierry Neuville după probele speciale de vineri din cadrul Raliului Monte Carlo. Sebastien Loeb ocupa locul 5.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | TV: Diverse

VIDEO: Top 5: Cele mai zgomotoase mașini produse de Porsche

Porsche a realizat un top cu cele mai zgomotase 5 mașini produse până în prezent în cadrul companiei din Stuttgart. Deloc surprinzător, pe lista nemților se află doar modele care au făcut carieră în motorsport.
Joi, 24 Ianuarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz Clasa E facelift, surprins în timpul testelor: modelul de clasă mare este așteptat în acest an

Mercedes-Benz Clasa E facelift a fost surprins în timpul testelor. Modelul producătorului german va primi câteva modificări estetice și un interior îmbunătățit. Debutul lui Clasa E facelift este programat pentru anul curent.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | TV: Reclame

VIDEO: Deasupra norilor: Primul spot publicitar dedicat lui BMW Seria 7 facelift

BMW a prezentat Seria 7 facelift în urmă cu câteva zile. Modelul a primit modificări de design și un interior cu tehnologii noi. Primul spot pentru Seria 7 facelift a fost botezat "Deasupra norilor" și prezintă povestea unui pilot de aeronavă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Ianuarie 2019 | TV: Tehnic

VIDEO: Porsche ne explică cum funcționează noul Wet Mode: 911 este primul model din gamă cu un astfel de sistem

Noul Porsche 911 dispune de sistemul Wet Mode. Acesta detectează automat prezența apei pe carosabil și transmite un mesaj către cel aflat la volan. Modul de rulare vine cu setări speciale pentru motor, transmisie, tren de rulare și aerodinamică.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLB, surprins în trafic: SUV-ul producătorului german debutează în cursul anului curent

Mercedes GLB a fost surprins în timpul testelor. SUV-ul va fi prezentat în cursul anului curent și va avea un design influențat de conceptul Ener-G-Force. GLB va fi poziționat între GLA și GLC și va prelua motorizările disponibile în gama compactă.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Volkswagen T-Roc R, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va avea peste 300 CP

Volkswagen pregătește lansarea lui T-Roc R. SUV-ul de performanță a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nuburgring, iar conform primelor informații, sub capotă vom găsi un motor de 2.0 litri cu peste 300 CP.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2019: Nasser Al-Attiyah câștigă etapa a noua și își consolidează poziția de lider

Nasser Al-Attiyah (Toyota) a câștigat penultima etapă a Raliului Dakar și și-a consolidat poziția de lider în clasamentul general provizoriu. Nani Roma și Sebastien Loeb completează podiumul general. Peterhansel abandonează din cauza unui accident.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2019: Sebstien Loeb câștigă o nouă etapă și urcă pe poziția a treia în clasamentul general provizoriu

Sebastien Loeb și-a trecut în cont o nouă victorie de etapă în Raliul Dakar. Până în acest moment, francezul a adunat patru astfel de reușite. În prezent, Loeb se află pe poziția a treia în clasamentul general, lider fiind Nasser Al-Attiyah (Toyota).
Marti, 15 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2019: Stephane Peterhansel câștigă etapa a șaptea și urcă pe poziția secundă în clasamentul general

Stephane Peterhansel (Mini X-Raid) a câștigat etapa a șaptea a Raliului Dakar și a urcat pe poziția a doua în clasamentul general. Nasser Al-Attiyah (Toyota) rămâne lider, în timp ce Nani Roma (X-Raid) închide podiumul provizoriu.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2019: Sebastien Loeb câștigă etapa a șasea și urcă pe locul secund în clasamentul general provizoriu

Etapa a șasea a Raliului Dakar 2019 a fost câștigată de Sebastien Loeb (PH Sport). Astfel, Loeb își trece în cont a treia victorie de etapă din acest an și urcă pe poziția secundă în clasamentul general provizoriu. Nasser Al-Attiyah (Toyota) este lider.
Duminica, 13 Ianuarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noul Mercedes-AMG GLE 63, surprins în timpul testelor: SUV-ul de performanță debutează în cursul anului curent

Noua generație Mercedes-Benz GLE a fost lansată în urmă cu câteva luni. Acum, versiunea de performanță AMG GLE 63 a fost surprinsă în timpul testelor. Noul Mercedes-AMG GLE 63 va fi lansat oficial spre finalul anului curent.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru