Stiri Video

Duminica, 18 August 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa S, surprins în timpul testelor: vârful de gamă va primi și versiuni cu sistem hibrid de propulsie

Noul Mercedes Clasa S a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul ar putea fi lansat în cursul acestui an, iar conform surselor, Clasa S va fi echipat cu tehnologii de conducere autonomă de nivel 3 și cu sisteme hibrid de propulsie.
Sambata, 17 August 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi RS Q8, spionat în timpul testelor: SUV-ul de performanță va fi prezentat în toamna acestui an

Viitorul SUV de performanță Audi RS Q8 a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Conform unor voci apropiate companiei, modelul va miza pe sistemul hibrid de propulsie cu 680 și 900 Nm introdus recent pe Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid.
Vineri, 16 August 2019 | TV: Reclame

VIDEO: Pagani a publicat primul spot pentru promovarea lui Huayra Roadster BC: hypercar-ul oferă 800 CP și 1.050 Nm

Pagani a publicat un clip pentru promovarea lui Huayra Roadster BC, hypercar-ul echipat cu motorul V12 de 6.0 litri care oferă 800 CP și 1.050 Nm. Noua ediție a lui Huayra va fi produsă în doar 40 de unități și va fi expusă în cadrul Monterey Car Week.
Miercuri, 07 August 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Seat Leon, spionată la Nurburgring: modelul de clasă compactă va avea și versiune plug-in hybrid

Seat pregătește o nouă generație Leon, modelul urmând să fie prezentat în cursul acestui an. Conform oficialilor Seat, modelul de clasă compactă va primi și o versiune plug-in hybrid capabilă să ofere până la 245 CP.
Luni, 05 August 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S, spionată în timpul testelor: vârful de gamă va primi tehnologii de conducere autonomă de nivel 3

Noul Mercedes-Benz Clasa S a fost surprins în timpul testelor. Modelul va fi prezentat în cursul anului, cel mai probabil la Frankfurt, iar nemții propun modificări estetice, motorizări îmbunătățite și tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.
Vineri, 02 August 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain facelift, spionat în timpul testelor: modelul este așteptat în 2020

Viitorul Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain facelift a fost surprins în timpul testelor. Modelul producătorului german va primi câteva modificări estetice și un interior îmbunătățit. Cel mai probabil, Clasa E All-Terrain facelift va fi prezentat în 2020.
Miercuri, 31 Iulie 2019 | TV: Istorice

VIDEO: Evoluția modelelor de top din gama Ferrari: de la legendarul 250 GTO, până la plug-in hybrid-ul SF90 Stradale

Ferrari este unul dintre producătorii care a reușit să dea naștere unor modele cu adevărat legendare. De la celebrul 250 GTO, până la proaspătul SF90 Stradale, primul plug-in hybrid din istoria Ferrari, toate modelele de top au fost incluse într-un clip.
Marti, 30 Iulie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Land Rover Defender, surprins la Nurburgring: noua generație debutează în acest an

Viitoarea generație Land Rover Defender a fost spionată în timpul sesiunilor de teste desfășurate la Nurburgring. Modelul britanicilor va avea un design nou, va primi un interior modern și va continua să ofere performanțe bune în off-road.
Luni, 29 Iulie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Opel Insignia facelift, spionat pe Nurburgring: modelul de segment mediu va fi prezentat în toamna acestui an

Opel testează Insignia facelift pe circuitul de la Nurburgring. Modelul va primi câteva modificări estetice, o serie de îmbunătățiri pentru interior și, cel mai probabil, o gamă de motorizări cu unități preluate și din oferta PSA Peugeot-Citroen.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLE Coupe, spionat în timpul testelor: SUV-ul producătorului german va fi prezentat în cursul anului curent

Noua generație Mercedes GLE Coupe a fost spionată în timpul sesiunilor de teste de pe circuitul de la Nurburgring. Viitorul SUV coupe va primi modificări de design și tehnologii și motorizări preluate de pe GLE, SUV expus în premieră în toamna anului 2018
Marti, 23 Iulie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M3, surprins în timpul testelor: sedanul de performanță va fi expus în toamna acestui an

Viitorul BMW M3 va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Conform primelor informații, noul M3 va fi miza pe motorul de 3.0 litri în versiuni de 480 CP și 510 CP. Nemții pregătesc și un sistem de tracțiune integrală.
Vineri, 19 Iulie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Porsche Taycan, spionat la Nurburgring: modelul electric va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

După o serie de demonstrații realizate pe diverse trasee din China, Europa și SUA, Porsche Taycan s-a întors la Nurburgring pentru ultimele "retușuri". Primul model electric din istoria constructorului german va fi prezentat în toamna acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Iulie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Urcarea de la Pikes Peak văzută din habitaclul lui Bentley Continental GT: britanicul a devenit cel mai rapid model de serie pe traseul din SUA

Bentley Continental GT a devenit cea mai rapidă mașină de serie pe urcarea de la Pikes Peak, traseul fiind parcurs în 10 minute și 18.4 secunde. Acum, britanicii au publicat și clipul on-board cu performanța realizată la finalul lunii trecute.
Vineri, 05 Iulie 2019 | TV: Diverse

VIDEO: Viitoarea generație Land Rover Defender, filmată pe traseul de la Goodwood Festival of Speed: modelul britanicilor debutează în cursul acestui an

Viitoarea generație Land Rover Defender a luat parte la Goodwood Festival of Speed. Noul model a fost pilotat pe traseul de viteză de pe domeniul Lordului March. Debutul noului Defender va avea loc în cursul anului curent.
Joi, 04 Iulie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi RS6 Avant, spionat în timpul testelor: break-ul de performanță ar putea fi lansat la Frankfurt

Noul Audi RS6 Avant a fost surprins în timpul testelor. Conform primelor informații, break-ul de performanță va fi echipat cu motorul V8 de 4.0 litri capabil să ofere până la 650 CP (versiunea Performance). Prezentarea ar putea avea loc la Frankfurt.
Luni, 01 Iulie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M2 CS, surprins în timpul testelor: modelul de performanță cu peste 440 CP va fi lansat în 2020

BMW M2 CS a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul va fi lansat în primăvara anului viitor, iar motorul pe benzină de 3.0 litri pregătit de nemți va oferi peste 440 CP. Clienții vor putea opta și pentru o cutie manuală cu șase trepte.
Duminica, 30 Iunie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-AMG CLA 45, surprins la Nurburgring: modelul de performanță va fi prezentat în cursul anului curent

Mercedes-AMG CLA 45 a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Versiunea de performanță va fi echipată cu noul motor de 2.0 litri capabil să ofere până la 421 de cai putere. Prezentarea noului AMG CLA 45 va avea în cursul acestui an.
Vineri, 21 Iunie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW X6 M, spionat la Nurburgring: versiunea Competition va oferi 625 CP

BMW testează viitorul X6 M pe virajele circuitului de la Nurburgring. Modelul ar urma să fie echipat cu motorul V8 de 4.4 litri capabil să ofere 600 CP. Nemții pregătesc și o variantă Competition cu 625 CP.
Joi, 20 Iunie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Volkswagen T-Roc Cabrio, surprins în timpul testelor: SUV-ul cu plafon retractabil va fi prezentat în 2020

Versiunea cu plafon retractabil a lui Volkswagen T-Roc a fost spionată în timpul testelor, modelul urmând să debuteze în 2020. T-Roc Cabrio va fi asamblat la uzina din Osnabruck și nemții anticipează o producție anuală de circa 20.000 de unități.
Marti, 11 Iunie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Porsche Taycan, surprins la Nurburgring: primul model electric din istoria constructorului german debutează în această toamnă

Porsche Taycan a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Primul model electric din istoria companiei va fi prezentat la Frankfurt, iar sistemul de propulsie promite până la 600 CP. Versiunea de top va avea o autonomie de 500 de kilometri (NEDC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru