Stiri Video

Sambata, 09 Decembrie 2023 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță retro între Dodge Viper și Porsche 911 Turbo

Porsche 911 Turbo este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute mașini sport din istorie. Dar oare cum se descurcă într-o cursă de accelerație împotriva unui model american? Spre exemplu, împotriva unui Dodge Viper.
Vineri, 08 Decembrie 2023 | TV: Teste

Cum se descurcă noul Volkswagen ID.3 facelift la testul elanului?

Noul Volkswagen ID.3 facelift a fost supus testului elanului de către spaniolii de la km77. În clipul de mai sus vei afla cum s-a comportat noul model electric al germanilor.
Miercuri, 06 Decembrie 2023 | TV: Diverse

VIDEO: Acesta este ultimul film al lui Ken Block - Electrikhana 2

Electrikhana TWO, ultimul film al regretatului Ken Block, tocmai a fost lansat. Urmărește mai sus ultimul film cu legendarul pilot.
Miercuri, 06 Decembrie 2023 | TV: Trailere

VIDEO: Trailerul filmului despre duelul dintre Audi și Lancia în WRC

Race for Glory este un film nou despre duelul legendar dintre Audi și Lancia din Campionatul Mondial de Raliuri. Din distribuția filmului face parte și Daniel Bruhl, actorul care l-a jucat pe Niki Lauda în filmul Rush.
Luni, 04 Decembrie 2023 | TV: Comparative | 1 comentariu

VIDEO: Liniuță cu mașina momentului: Tesla Cybertruck vs Hummer EV

Tesla Cybertruck este, fără îndoială, mașina momentului. Iar cei de la Carwow au vrut deja să vadă cum se descurcă modelul american într-o cursă de aceelerație. Oare este mai rapid decât Hummer EV?
Sambata, 02 Decembrie 2023 | TV: Trailere

VIDEO: Primul trailer al viitorului Mad Max. Ce mașini vom vedea în film

După o perioadă lungă de așteptare, vom vedea, în sfârșit, un nou film din seria Mad Max. Acesta se va numi Furiosa și ne va aduce noi mașini, camioane și motociclete modificate.
Marti, 28 Noiembrie 2023 | TV: Crash-teste

VIDEO: Cum se descurcă BMW X5 la testul elanului?

Spaniolii de la km77 revin cu un nou clip în care ne arată cum se descurcă diverse mașini la testul elanului. De această dată, pe mâna lor a ajuns BMW X5.
Luni, 27 Noiembrie 2023 | TV: Comparative

VIDEO: Duelul miilor de cai putere se dă între Bugatti Chiron SS și Lamborghini Huracan modificat

Când știi că se aliniază la start peste 3.000 de cai putere, știi că va fi o cursă pe cinste. Dar cine ajunge primul la linia de sosire? Bugatti Chiron SS sau un Lamborghini Huracan cu 1.800 de cai putere sub capotă?
Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | TV: Crash-teste

VIDEO: Chinezescul Geely Galaxy E8 impresionează la testul elanului

Spaniolii de la km77 au supus modelul Geely Galaxy E8, fabricat în China, la testul elanului și au fost impresionați de comportamentul sedanului. Vezi cum s-a descurcat în clipul de mai sus.
Marti, 21 Noiembrie 2023 | TV: Comparative

VIDEO: O Honda cu 800 CP se ia la trântă cu Audi RS5. Cine câștigă?

De câți cai putere ai nevoie, dacă ești la volanul unei Honda Civic, pentru a fi mai rapid decât un Audi RS5 în linie dreaptă? Oare ajuns 800? Aflăm răspunsul în clipul de mai sus.
Luni, 20 Noiembrie 2023 | TV: Comparative

VIDEO: Boxer vs V10 în liniuța dintre Porsche 911 și Audi R8

Cei de la Carwow au aliniat la start un Porsche 911 4S modificat și un Audi R8. Care crezi că trece primul linia de sosire? Trebuie menționat că modelul din Stuttgart are câteva modificări, astfel că dispune de 600 CP.
Duminica, 19 Noiembrie 2023 | TV: Comparative

VIDEO: Duelul exoticelor retro: Ferrari F40 vs Bugatti EB110

Cei de la Carwow au aliniat la start un Ferrari F40 împotriva unui Bugatti EB110. Care supercar retro este mai rapid în linie dreaptă? Află răspunsul în clipul de mai sus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Noiembrie 2023 | TV: Diverse

VIDEO: Ultimul tur pentru Audi R8

Audi își ia rămas bun de la R8 cu un clip special. Modelul de performanță va fi scos din producție la finalul acestui an.
Miercuri, 15 Noiembrie 2023 | TV: Comparative

VIDEO: Electric vs benzină în acest duel între Dodge, BMW și Smart Brabus

Urmărește o cursă de accelerație între un Smart #1 Brabus, echipat cu două motoare electrice, cel mai puternic Dodge Challenger pe care îl poți cumpăra și un BMW M3 Touring. Care trece primul linia de sosire?
Marti, 14 Noiembrie 2023 | TV: Diverse

VIDEO: POV cu McLaren MP4/23, mașina cu care Lewis Hamilton a devenit campion în 2008

Urmărește un video POV cu monopostul de Formula 1 McLaren MP4/23 din 2008. Aceasta este mașina cu care Lewis Hamilton a câștigat primul său titlu mondial în urmă cu 15 ani.
Luni, 13 Noiembrie 2023 | TV: Comparative

VIDEO: BMW M5 și Porsche 911, ambele cu 1.000 CP, nu au șanse în fața unei Tesla

Cei de la Carwow au aliniat la start un BMW M5, un Porsche 911 și o Tesla Model S Plaid. Primele două au fiecare câte 1.000 de cai putere, dar nu a fost de ajuns pentru a fi mai rapide decât electrica americană.
Duminica, 12 Noiembrie 2023 | TV: Crash-teste

VIDEO: Skoda Karoq impresionează la testul elanului: "A demonstrat un comportament sigur"

A venit rândul SUV-ului Skoda Karoq să fie supus testului elanului. Spaniolii de la km.77 au fost impresionați de comportamentului modelului ceh, pe care l-au considerat sigur.
Sambata, 11 Noiembrie 2023 | TV: Comparative

VIDEO: Monopost de F1 vs 918 Spyder vs Veyron. Cine câștigă?

Urmărește o cursă de accelerație între un monopost de Formula 1, un Porsche 918 Spyder și un Bugatti Veyron. Cine crezi că trece primul linia de sosire?
Vineri, 10 Noiembrie 2023 | TV: Comparative

VIDEO: Care este cel mai bun SUV de lux?

Răspunsul la această întrebare ne-o dă clipul de mai sus. Se luptă pentru titlul suprem Rolls-Royce Cullinan, Cadillac Escalade, Range Rover, Bentley Bentayga și Mercedes-Maybach GLS.
Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | TV: Trailere

VIDEO: Trailer pentru Electrikhana TWO, ultimul film al regretatului Ken Block

A apărut primul trailer oficial cu Electrikhana TWO, ultimul film din seria Gymkhana a regretatului Ken Block. Filmul întreg va fi lansat în decembrie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru