Stiri Video

Joi, 28 Iunie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noul Mercedes-AMG A35 a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul german de la Nurburgring: Hot Hatch-ul va debuta la începutul anului viitor

Viitorul Mercedes-AMG A35 va deveni cel mai accesibil model din gama AMG și, conform informațiilor oficiale, motorul de 2.0 litri va dezvolta "circa 300 CP". Un prototip a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring.
Joi, 28 Iunie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Primul clip spion cu viitorul Mercedes-Benz GLC Coupe: SUV-ul constructorului german ar putea debuta la începutul anului viitor

Mercedes-Benz pregătește o nouă generație a SUV-ului GLC Coupe. Modelul va avea dimensiuni ceva mai generoase comparativ cu actuala versiune, interiorul va primi îmbunătățiri consistente, iar debutul ar urma să aibă loc la începutul anului viitor.
Duminica, 24 Iunie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Porsche 911 Turbo S Cabriolet, surprins în timpul testelor: modelul constructorului german va debuta în 2019

Porsche pregătește o nouă generație 911. Conform zvonurilor, versiunile Carrera și Carrera S ar urma să fie prezentate până la finalul acestui an, în timp ce pentru versiunile Turbo și Turbo S, fanii vor avea de așteptat până în 2019.
Vineri, 22 Iunie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Audi RS7, surprins în timpul testelor pe circuitul de la Nurburgring: viitorul model de performanță ar putea primi și o versiune hibridă

Audi testează viitorul RS7 pe circuitul de la Nurburgring. Conform zvonurilor, nemții pregătesc o versiune echipată cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri cu 650 CP, dar și o variantă plug-in hybrid de circa 670 CP.
Marti, 29 Mai 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: Audi a publicat un nou teaser video din campania dedicată viitorului SUV Q8: în episodul al treilea vedem semnătura luminoasă a farurilor

Audi a publicat al treilea episod al seriei "Q8 Unleashed". În noul clip video, nemții ne arată semnătura luminoasă a blocurilor optice pregătite pentru viitorul Audi Q8. SUV-ul german va fi prezentat oficial în 5 iunie.
Joi, 24 Mai 2018 | TV: Istorice

VIDEO: 70 de ani de la primul Porsche: cele mai importante 7 modele din istoria constructorului german sunt detaliate într-un clip video

Porsche împlinește 70 de ani de la lansarea primului model, iar constructorul german a pregătit un clip video în care detaliază cele mai importante 7 modele din istoria sa. Și toată acțiunea este susținută de o grafică și o coloană sonoră speciale.
Joi, 24 Mai 2018 | TV: Tehnic

VIDEO: Piuliță cu piuliță, șurub cu șurub: o Skoda Fabia Combi a fost desfăcută complet după un test de anduranță de peste 100.000 de kilometri

O Skoda Fabia Combi "a stat" doi ani în garajul publicației germane Auto Bild. Nemții au parcurs 106.000 de kilometri, iar la finalul testului, o echipă de mecanici din cadrul Skoda a desfăcut complet mașina pentru o analiză amănunțită.
Luni, 21 Mai 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW testează viitorul Z4: un prototip a fost surprins pe circuitul german de la Nurburgring

Noul BMW Z4 va fi prezentat în cursul acestui an. Conform unor surse, cea mai puternică versiune va purta indicativul Z4 M40i, iar sub capotă va avea un motor de 3.0 litri de 335 CP. Între timp, avem câteva cadre din tipul testelor de la Nurburgring.
Joi, 17 Mai 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW testează X3 M pe circuitul de la Nurburgring: SUV-ul ar putea oferi circa 475 CP

Actuala generație BMW X3 ar urma să primească o versiune M. Conform zvonurilor, SUV-ul constructorului german va miza pe un motor pe benzină de 3.0 litri capabil să ofere circa 475 de cai putere.
Luni, 14 Mai 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLE, surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring

Viitorul Mercedes-Benz GLE a fost surprins în timpul testelor. SUV-ul constructorului german este acoperit de camuflat, iar clipul a fost realizat în timpul testelor de la Nurburgring. Conform informațiilor, noul GLE va fi lansat în cursul acestui an.
Vineri, 11 Mai 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: Tot ce trebuie să știi despre noul M5 Competition, cel mai puternic BMW de serie din istoria mărcii

BMW a publicat un clip video prin intermediul căruia sunt explicate toate noutățile aduse de M5 Competition. Cel mai puternic BMW de serie din istoria mărcii are un V8 de 4.4 litri care produce 625 CP. Timpul pentru 0-100 km/h este de 3.3 secunde.
Joi, 10 Mai 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa B a fost surprins în timpul testelor: modelul debutează în a doua jumătate a anului

Viitorul Mercedes Clasa B a fost surprins în timpul testelor. Noua generație va fi lansată în a doua parte a anului, iar interiorul și motorizările vor fi preluate de pe proaspătul Clasa A.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 08 Mai 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Range Rover Evoque a fost surprinsă în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring

Land Rover testează viitoarea generație Range Rover Evoque pe circuitul german de la Nurburgring. Conform zvonurilor, SUV-ul producătorului britanic va fi lansat în cursul acestui an și promite mai mult confort alături de un interior preluat de pe Velar.
Luni, 07 Mai 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW M850i a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring: modelul va fi lansat pe piață în cursul acestui an

BMW Seria 8 Coupe va fi lansat pe piață în 2018. Nemții încă nu au finalizat testele, iar un exemplar M850i a fost surprins pe circuitul de la Nurburgring. Acesta are un V8 de 4.4 litri care produce 530 de cai putere și 700 Nm.
Sambata, 05 Mai 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: Cu Porsche 911 GT3 RS în căutare buclei sudice de la Nurburgring

Cu toții cunoaștem celebra buclă nordică a circuitului de la Nurburgring. Pe lângă Nordschleife, a mai existat însă o buclă sudică în căutarea căreia pleacă băieții de la Carfection la volanul unui Porsche 911 GT3 RS.
Marti, 01 Mai 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Aston Martin DBS Superleggera, urmașul lui Vanquish, a fost surprins în timpul testelor

Aston Martin a anunțat că succesorul lui Vanquish va purta numele DBS Superleggera și va fi prezentat în luna iunie. Modelul ar urma să aibă un motor V12 de 5.2 litri capabil să ofere peste 700 de cai putere.
Luni, 30 Aprilie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație Mercedes-Benz CLA, surprinsă în timpul testelor

Noua generație Mercedes-Benz CLA a fost surprinsă pe drumurile publice în timpul unor teste. Cel mai probabil, nemții vor lansa noul model către finalul anului curent. Tehnologiile, dar și motorizările vor fi preluate de pe noul Clasa A.
Joi, 26 Aprilie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLB a fost surprins în timpul testelor: noul SUV compact va debuta în 2019

Mercedes a anunțat că lucrează la un nou SUV compact. Numele său ar urma să fie GLB, iar debutul este programat pentru 2019. Conform zvonurilor, SUV-ul va fi echipat cu motoare diesel și benzină cu 4 cilindri dezvoltate în colaborare cu Renault-Nissan.
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Audi a publicat primul teaser video cu viitorul Q8: SUV-ul va fi prezentat în China

Audi Q8 va fi lansat în luna iulie, în cadrul Shanghai Auto Show. Conform oficialilor germani, noul SUV va păstra o mare parte din elementele de design ale conceptului cu același nume.
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul clip cu Volkswagen ID R Pikes Peak: conceptul electric cu 680 CP a ajuns pe circuit

Volkswagen a publicat primul clip video cu ID R Pikes Peak. Conceptul electric dezvoltat de nemți are 680 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2.25 de secunde. Prototipul va concura în cursa de viteză pe traseu montan de la Pikes Peak.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru