Stiri Video

Luni, 12 Octombrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Mercedes-Benz își promovează sistemele de siguranță activă printr-un spot inedit

Cum ar fi o mașină de jucărie care să se oprească înainte de ciocnirea cu altă mașină de jucărie? Mercedes-Benz a aflat răspunsul la întrebare în noul său spot de promovare a sistemelor de siguranță activă.
Duminica, 11 Octombrie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Povestea unui exemplar Toyota Land Cruiser FJ40 din 1976

Modelele Toyota FJ40 sunt mașini 4x4 legendare, gândite pentru drumuri dificile. Exemplarul de față se află în familia proprietarului din 1992 și acesta nu are de gând sp îl vândă.
Sambata, 10 Octombrie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Șoferul unui Audi alb devine noul recordman mondial la insistența de a intra pe bandă

Se întâmplă, uneori, ca locul tău de pe banda de rulare să devină cel mai important lucru din lume. Atât de important, încât ești gata să-ți lovești fără milă Audi-ul de câteva zeci de mii de euro doar pentru a te impune. Se întâmplă în Asia.
Sambata, 10 Octombrie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Un jurnalist bea apă din eșapamentul unei mașini pe hidrogen. "Se simte ca apa plată"

Un jurnalist ne dovedește că singurul produs secundar al unei mașini electrice cu pile de hidrogen - apa pură - poate fi băut fără probleme. Subiectul este Toyota Mirai, primul model de acest tip produs de constructorul nipon.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Cum să-ţi incendiezi propriul Lamborghini. Faza pe Emiratele Arabe Unite

În mod normal, o maşină supersport care ia foc este un motiv de tristeţe pentru toţi cei care iubesc supercar-urile. În cazul acestui tip din Dubai, nu putem spune decât că şi-a cam căutat-o cu lumânarea.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: O nouă ramură sportivă s-a născut la fermă: tir sportiv dintr-un Ferrari

Philip Thorrold, un antrenor profesionist de tir, își demonstrează talentul țintind farfurii din lut care zboară deasupra sa, totul în timp ce este pe locul pasagerului într-un Ferrari 599 SA Aperta care face cerculețe.
Marti, 06 Octombrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Una dintre reclamele auto ale anului este făcută de o echipă de fani Tesla Motors

Un clip care te va lăsa cu gura căscată. Aceasta este cea mai bună caracterizare a acestei reclame produse exclusiv prin imagini generate pe calculator de o echipă de fani Tesla Motors.
Luni, 05 Octombrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Range Rover Evoque decapotabil ne demonstrează apetitul său pentru off-road

La sfârșitul lunii noiembrie, Range Rover Evoque va fi oferit și într-o variantă decapotabilă. Crossover-ul vrea să demonstreze că, deși se adresează unui public din segmentul premium, nu și-a pierdut ADN-ul pentru off-road.
Luni, 05 Octombrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între prima generație Volkswagen Golf GTI și actualul model

AutoExpress și-a dorit un altfel de comparativ, așa că a aliniat la start prima generație Volkswagen Golf GTI și actualul model. Pentru că are ceva ani în spate, primul Golf GTI a primit avans 3.5 secunde.
Luni, 05 Octombrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuţă-spectacol între 10 maşini sport

Mercedes AMG GT S, Bentley Continental GT3-R, Chevrolet Corvette Z06, Cadillac ATS-V, Volkswagen Golf R, Porsche Cayman GT4, Mazda MX-5 Miata, Mercedes-AMG C63 S, Lexus RC F, Cadillac CTS-V. Liniuţă. Nimic de adăugat.
Luni, 05 Octombrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Renult explică de ce noul Sandero RS este demn de sigla diviziei sale sportive

Noul Sandero RS, cea mai sportivă declinare a hatchback-ului produs și sub sigla Dacia, are parte de o prezentare detaliată pepiața din Brazilia, acolo unde a și luat naștere.
Duminica, 04 Octombrie 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: În realitate nu-i ca-n filme: Ken Block se răstoarnă într-o cursă de rallycross

Cursa Global Rallycross care a avut loc sâmbătă în Barbados l-a avut ca star pe cunoscutul pilot Ken Block. Acesta nu a reușit însă decât sî răstoarne Fiesta de rallycross pe care a pilotat-o în această competiție.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 04 Octombrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Un comparativ la modă în Marea Britanie: Mazda MX-5 vs Toyota GT86

Steve Sutcliffe de la publicația britanică Auto Express pune față în față noua Mazda MX-5 alături de Toyota GT86 pentru a vedea care model este mai rapid pe circuit.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Diferența dintre supercar și hypercar: Audi R8 GT Spyder versus Koenigsegg One:1

La prima vedere, diferențele dintre supercar și hypercar sunt neclare. Da, sunt modele puternice și rapide. Dar cât de rapid este un hypercar în raport cu un supercar? Răspunsul în găsiți în clipul de mai sus.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Mașinile intră la apă în cea mai nouă reclamă pentru Smart Fortwo

Smart a recurs la o metodă ingenioasă pentru a promova noul Fortwo pe piața din Statele Unite. Nemții au creat o serie de mașini care intră la apă pentru a crea loc de parcare.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Test pe dinamometru în SUA: Cum reacționează un Volkswagen Jetta TDI când vrea să păcălească testul de emisii

Americanii de la The Fast Lane Car au pus la încercare un Volkswagen Jetta TDI, vizat de scandalul Dieselgate, la test pe un dinamometru. Ei au căutat diferențele la activarea modulului de păcălire a testelor de emisii.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Chevrolet ironizează mașinile electrice în cel mai nou spot al lui Volt

Chevrolet a pus la cale o farsă pentru un grup care a venit la un sondaj de piață. Ei au fost blocați într-un lift și apoi au fost invitați să descrie experiența. Chevrolet a comparat-o cu momentul în care rămăi fără energie la o mașină electrică.
Joi, 01 Octombrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Toyota ne arată cum vede mobilitatea în orașele viitorului

Toyota a prezentat un clip animat în care își expune viziunea de companie în privința conceptului de mobilitate sustenabilă. Acesta implică soluții de transport multimodale pentru toți locuitorii orașului, în vederea reducerii poluării.
Joi, 01 Octombrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Geneza noii generații Ford Focus RS: americanii ne arată legăturile istorice ale noului lor model de performanță

Ford ne prezintă procesul prin care a dezvoltat noua generație a lui Focus RS. Deși este modern și avansat, modelul își trage rădăcinile dintr-o listă lungă de mașini sport cu tracțiune integrală oferite de Ford.
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | TV: Prezentari

Skoda Octavia RS, în viziunea unui fost pilot câștigător la Le Mans

Hans Joachim Stuck, câștigător de două ori al Cursei de 24 de ore de la Le Mans, prezintă noul Skoda Octavia RS. Înainte de a trage concluzii, trebuie să spunem că veteranul tocmai a devenit ambasador al mărcii din Cehia.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru