Stiri Video

Joi, 26 Noiembrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ neobișnuit între Audi RS7 și cel mai rapid lift din lume

Audi a vrut să le demonstreze tuturor, dar mai cu seamă clienților săi din Orientul Mijlociu, că actuala generație RS7 este gata să depășească cel mai rapid lift din lume, adică liftul care deservește Burj Khalifa.
Marti, 24 Noiembrie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Farsă la examenul auto: puștii au fost nevoiți să conducă un Porsche 911

Un grup de tineri care trebuiau să susțină examenul auto au avut parte de o surpriză: mașina pe care au făcut școala a fost înlocuită cu un Porsche 911. Ce a urmat este ușor de închipuit.
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativul suprem între cele mai tari hypercar-uri ale momentului: Ferrari LaFerrari, Porsche 918 și McLaren P1

Chris Harris a publicat pe Youtube comparativul suprem pe circuit între hypercar-urile momentului. Care este mai rapid și mai performant dintre Ferrari LaFerrari, Porsche 918 și McLaren P1 aflați din clipul de mai sus.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Jude Law și Mika Hakkinen joacă într-un spot de 10 minute alături de un automobil rar: Delahaye 135

Jude Law joacă în partea a doua a celui mai recent spot al celor de la Johnnie Walker, The Gentleman's Wager. Actorul conduce un Delahaye 135 într-o cursă contracronometru. Actorul trece prin mai multe aventuri savuroase.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Primele ”note muzicale” scoase de evacuarea noului Fiat 124 Spider

Surprins în parcarea Salonului Auto de la Los Angeles, abia lansatul Fiat 124 Spider a oferit o mostră de sunet a evacuării. Cât de bine se aude, vă lăsăm pe voi să decideți.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Koenigsegg ne surprinde din nou cu Regera: mașina poate să facă spectacol singură

Suedezii de la Koenigsegg ne prezintă modul Autoskin al lui Regera. Folosind sistemele hidraulice din dotare ale mașinii, vehiculul poate să închidă și să deschidă portbagajul, capota motor și portierele.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Record mondial pentru cea mai îngustă parcare laterală făcută în marșarier

Un britanic a reușit un record mondial pentru cea mai îngustă parcare laterală în marșarier. Acesta a reușit să parcheze un vechi Mini între alte două, deși diferența de distanță este de numai 34 de cm.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | TV: Accidente

VIDEO: Mark Webber îți demonstrează cât de periculos este să folosești telefonul mobil la volan

Pilotul Mark Webber ne arată pericolele utilizării unui telefon mobil la volan atunci când conduce pe circuit. Morala poveștii: dacă nici cei mai buni piloți din lume nu pot face asta, tu de ce trimiți SMS-uri la volan?
Luni, 16 Noiembrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Înfruntare pe circuit între cele două motorizări ale noii Mazda MX-5. Pe care să o alegi?

Englezii de la AutoExpress au pus la încercare două Mazda MX-5 de nouă generație pe circuit. Ei vor să afle care este motorizarea optimă pentru acest model: 1.5-ul de 131 CP sau unitatea 2.0 de 160 CP. Răspunsul îl găsiți în clipul de mai sus.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Un client exasperat ironizeză defectele lui Jeep Grand Cherokee într-un videoclip amuzant

Exasperat de defecțiunile noului său Jeep Grand Cherokee și tratat cu dispreț de dealerul local, un australian a creat un videoclip amuzant despre mașina sa.
Miercuri, 11 Noiembrie 2015 | TV: Accidente

VIDEO: Riscurile la care te expui când folosești o instalație GPL improvizată

Imaginile următoare demonstrează, dacă mai era nevoie, că o instalație GPL improvizată este un adevărat pericol pentru pasageri.
Miercuri, 11 Noiembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Clientul unui Tesla Model S testează rularea autonomă de pe bancheta din spate

IMaginația unora merge uneori prea departe. Mai ales atunci când vorbim despre mașini care se pot conduce singure. Clientul unui Tesla Model S a testat rularea autonomă într-un mod inedit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Noiembrie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Cele două scaune din portbagajul lui Tesla Model S îți pot aduce probleme cu poliția

Un american a realizat că cele două scaune ascunse în portbagajul propriului Tesla Model S îi pot aduce probleme serioase cu poliția. Mai ales atunci când unii dau dovadă de prea mult simț civic.
Marti, 10 Noiembrie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Cum transformi un Ferrari de colecție într-o mașină complet electrică?

Specialiștii de la EV West, deveniți celebri după ce au mers la Pikes Peak cu un BMW M3 electric, vor să facă din clasicul Ferrari 308 o mașină cu zero emisii. Mașina va avea dublul puterii originale și va avea o autonomie respectabilă.
Luni, 09 Noiembrie 2015 | TV: Accidente

VIDEO: O parcare s-a prăbuşit şi a "înghiţit" 15 maşini

Parcarea unui restaurant din Mississippi s-a prăbuşit din senin din cauza ploilor abundente şi a "înghiţit" 15 maşini. Nimeni nu a fost rănit, întrucât nicio persoană nu se afla în maşini în momentul respectiv.
Luni, 09 Noiembrie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Drifturi printre dune de nisip, cea mai nouă distracție a arabilor

Știm cu toții că arabii au moduri inedite de a se distra la volan. Unul dintre ele a fost filmat recent și presupune mai multe drifturi, la viteză mare, printre dune de nisip.
Sambata, 07 Noiembrie 2015 | TV: Diverse

Cum ia permisul de conducere un pilot de Formula 1 în Rusia

Daniil Kvyat, pilot în Formula 1 la Red Bull Racing, s-a aflat recent într-o postură neobișnuită. Rusul a fost în țara sa natală pentru a lua permisul de conducere.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | TV: Accidente

VIDEO: Bătaie în trafic: un şofer de Porsche loveşte violent. Reacţia victimei este exemplară

Nu e bine să te pui cu ruşii: un şofer de Porsche a sărit la bătaie pentru că nu a avut loc să se strecoare prin trafic. Reacţia victimei este însă exemplară.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | TV: Accidente

VIDEO: Un şofer a lovit un crocodil în timp ce conducea pe o şosea pustie

Un şofer a avut parte de o experienţă neobişnuită în timp ce conducea pe o şosea pustie pe timp de noapte: şi-a avariat maşina după ce a trecut peste un crocodil!
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Bentley ne demonstrează performanțele lui Continental GT Speed pe un drum public: 327 km/h

Bentley a mers în Australia, pe un drum public fără limită de viteză - Stuart Highway, pentru a demonstra performanțele de care este capabil noul Continental GT Speed. Modelul a fost condus cu 327 km/h de John Bowe, multiplu campion australian.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru