Stiri Video

Joi, 12 Noiembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea versiune 4x4² a lui Mercedes-Benz Clasa G, spionată pe Nurburgring

Actualul Mercedes-Benz Clasa G va primi și o variantă 4x4². Unul dintre prototipuri a fost spionat pe Nurburgring, iar varianta de serie va avea punți pe portale, o gardă la sol mai mare, unghiuri de atac și degajare îmbunătățite și protecții suplimentare
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Range Rover, surprins pe Nurburgring: SUV-ul britanic ar putea fi prezentat în 2021

Britanicii au demarat procesul pentru dezvoltarea unei noi generații Range Rover, iar unul dintre prototipurile de teste a fost spionat în timpul unei sesiuni pe Nurburgring. Conform rapoartelor, noul Range Rover ar putea fi prezentat în 2021.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz EQS SUV, spionat în timpul testelor: modelul electric ar putea fi lansat în 2022

Mercedes-Benz a demarat testele cu viitorul model electric EQS SUV. Unul dintre prototipurile SUV-ului pregătit de nemți a fost surprins în timpul unei sesiuni pe drumurile publice. Conform rapoartelor, modelul ar putea fi lansat în a doua parte a anului
Marti, 10 Noiembrie 2020 | TV: Diverse

VIDEO: Nico Rosberg a testat Porsche Taycan Turbo S pe circuitul de Formula 1 de la Nurburgring

Nico Rosberg, campion mondial de Formula 1, a pilotat Porsche Taycan Turbo S. Germanul a testat modelul electric atât pe varianta Nurburgring Nordschleife, cât și pe circuitul folosit în prezent în Formula 1.
Luni, 09 Noiembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului BMW iNext, spionat pe Nurburgring: modelul electric va fi prezentat în 11 noiembrie

Unul dintre prototipurile viitorului BMW iNext a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Conform oficialilor BMW, în 11 noiembrie va avea loc un eveniment online în timpul căruia nemții vor prezenta designul final al SUV-ului electric.
Joi, 05 Noiembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Porsche 718 Cayman GT4 RS, surprins pe Nurburgring: modelul ar urma să ofere circa 500 CP

Unul dintre prototipurile lui Porsche 718 Cayman GT4 RS a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Lansarea versiunii ar urma să aibă loc în 2021, iar sursele spun că motorul de 4.0 litri pregătit de nemți va oferi aproape 500 de cai putere.
Sambata, 31 Octombrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Volkswagen ID.5, surprins în teste pe circuitul de la Nurburgring

Volkswagen ID.5, SUV-ul coupe electric pregătit de constructorul german, a fost surprins în timpul unei sesiuni de teste sub camuflaj pe circuitul de la Nurburgring.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW Seria 2 Active Tourer, spionat pe Nurburgring: noua generație ar putea debuta până la finalul anului

Prototipul viitorului BMW Seria 2 Active Tourer a fost surprins pe Nurburgring. Modelul va folosi atât arhitectura noii generații Seria 1, cât și o parte dintre elementele de design ale hatchback-ului compact. Debutul ar urma să aibă loc la finalul anului
Joi, 29 Octombrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Hyundai Kona N, surprins pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va avea peste 200 CP

Hyundai pregătește lansarea versiunii Kona N, iar unul dintre prototipurile SUV-ului de performanță a fost spionat pe Nurburgring în timpul testelor. Cel mai probabil, Kona N va prelua motorul de 1.6 litri cu 204 CP disponibil în acest moment pe i20 N.
Miercuri, 21 Octombrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului SUV electric BMW iNext, spionat pe Nurburgring: versiunea de serie ar urma să debuteze în 2021

BMW a efectuat o sesiune de teste la Nurburgring cu prototipul viitorului SUV electric iNext. Conform celor mai recente rapoarte, versiunea de serie ar urma să debuteze în 2021, iar producția va fi asigurată de uzina din Dingolfing.
Marti, 20 Octombrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Toyota ar putea lansa o versiune nouă a Hot-Hatch-ului GR Yaris: unul dintre prototipuri, spionat pe Nurburgring

Conform unor rapoarte recente, Toyota pregătește o versiune extremă a Hot-Hatch-ului GR Yaris. Un prototip echipat cu un pachet aerodinamic nou a fost spionat în timpul testelor de pe Nurburgring. Cel mai probabil, versiunea va primi denumirea GRMN.
Luni, 19 Octombrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW Seria 2, spionat pe Nurburgring: coupe-ul ar urma să fie lansat în 2021

Unul dintre prototipurile viitorului BMW Seria 2 Coupe a fost surprins în timpul testelor de la Nurbugring. Noua generație a modelului german ar urma să fie lansată în 2021 și va fi disponibilă și în variantă cu roți motrice spate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Octombrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi RS3 Sedan, surprins pe Nurburgring: prezentarea modelului ar putea avea loc până la finalul anului

Audi continuă testele la Nurburgring cu viitorul RS3 Sedan. Conform unor surse apropiate companiei, sedanul de performanță va fi prezentat până la finalul anului și va fi echipat cu motorul de 2.5 litri în versiuni de 415 CP și 450 CP (Performance).
Joi, 15 Octombrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M3 Touring, surprins în apropiere de Nurburgring: debutul break-ului de performanță ar putea avea loc spre finalul anului 2022

Prototipul viitorului BMW M3 Touring a fost surprins pe drumurile din apropierea circuitul de la Nurburgring. Conform surselor, modelul va fi disponibil doar cu tracțiune integrală și cutie automată, iar debutul ar putea avea loc spre final anului 2022.
Luni, 12 Octombrie 2020 | TV: Reclame

VIDEO: Primul spot de promovare dedicat noilor BMW M3 și M4 Coupe: cele două modele de performanță se întrec într-un port

BMW a publicat primul spot de promovare gândit pentru noile M3 și M4 Coupe. Bavarezii au amenajat un traseu special într-un port, iar scenariul se asemănă foarte mult cu cel al trailerelor jocului video Need For Speed.
Sambata, 10 Octombrie 2020 | TV: Diverse

VIDEO: Lucrările la primul tronson din autostrada Sibiu - Pitești au ajuns la un grad de realizare de 25%

Lucrările la tronsonul Sibiu - Boița din cadrul autostrăzii Sibiu - Pitești au ajuns la un grad de realizare de 25%, la aproximativ 6 luni de la deschiderea șantierului.
Vineri, 09 Octombrie 2020 | TV: Tehnic

VIDEO: Teaser nou cu Audi e-tron GT: sunetul viitorului model electric

Audi a publicat un teaser video cu e-tron GT. De această dată, nemții ne prezintă o mică parte din procesul realizat pentru dezvoltarea sunetului viitorului model electric. Noul e-tron GT va debuta în noiembrie și va avea o autonomie de 400 de kilometri.
Joi, 01 Octombrie 2020 | TV: Diverse

VIDEO: Din culisele Rimac: fabrica producătorului croat și dezvoltarea hypercar-ului electric C_Two

WELT Documentary a publicat un material video realizat în fabrica producătorului croat Rimac. Documentarul detaliază dezvoltarea hypercar-ului electric C_Two.
Marti, 29 Septembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-AMG GT 73 4-Door Coupe, spionat pe Nurburgring: modelul german va avea un sistem plug-in hybrid cu aproximativ 800 CP

AMG GT 73 4-Door Coupe (versiunea cu patru uși a lui AMG GT) va fi prezentat în acest an, iar unul dintre prototipuri a fost surprins pe Nurburgring. Modelul va avea un motor V8 și un motor electric, iar sistemul plug-in hybrid va livra aproximativ 800 CP
Sambata, 26 Septembrie 2020 | TV: Teste

VIDEO: Robert Kubica a testat un BMW M4 pe circuitul de la Nurburgring

Fostul pilot de Formula 1 Robert Kubica a testat recent un BMW M4 pe circuitul de la Nurgburgring, la invitația pilotului și instructorului Misha Charoudin.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru