Stiri Video

Vineri, 19 Aprilie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Aston Martin DBX a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring: producția de serie a SUV-ului va demara în 2020

Aston Martin testează SUV-ul DBX pe circuitul de la Nurburgring. Versiunea de serie a modelului britanic va fi prezentată la finalul acestui an, urmând ca producția să demareze în 2020.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLB, surprins în timpul testelor: noul SUV va fi prezentat în toamna anului curent

Peste câteva zile, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, Mercedes va prezentat conceptul GLB. Prototipul anunță un nou SUV de serie despre care știm că va fi lansat în toamna acestui an. Acum, unul dintre prototipuri a fost surprins în timpul testelor.
Duminica, 07 Aprilie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C, surprinsă în trafic: modelul de segment mediu debutează în 2020

Noul Mercedes Clasa C a fost surprins în timpul testelor. Viitoarea generație va fi prezentată în 2020, iar conform primelor informații, modelul de segment mediu va primi modificări estetice minore și un interior inspirat de cel al lui Clasa A.
Sambata, 06 Aprilie 2019 | TV: Comparative

VIDEO: Întrecere inedită între Mercedes-AMG G63, Audi RS3 și Porsche Cayman GTS

Publicația britanică Top Gear a pus la cale un comparativ inedit între Mercedes-AMG G63, Audi RS3 și Porsche Cayman GTS. Cele trei modele germane s-au întrecut pe sfertul de milă.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | TV: Prezentari

VIDEO: Ferrari a publicat primul clip de prezentare pentru noul F8 Tributo: supercarul italian are un V8 de 720 CP

Ferrari F8 Tributo a fost expus la Geneva și mizează pe un motor V8 de 3.9 litri de 720 CP. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 2.9 secunde, iar viteza maximă este de 340 km/h. Acum, italienii vin cu primul clip de prezentare pentru noul F8 Tributo
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Audi A3, spionată în timpul testelor: modelul compact va fi lansat în cursul anului curent

Audi testează noua generație A3 în zonele reci din nordul Europei. Modelul ar urma să fie lansat în cursul anului curent, iar primele informații sugerează un design ușor modificat, un interior plin cu tehnologii noi și motorizări cu sisteme mild-hybrid.
Joi, 28 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW Seria 4 Cabrio, spionat în timpul testelor: modelul cu plafon retractabil ar urma să debuteze în cursul anului curent

BMW testează viitorul Seria 4 Cabrio în zonele reci din nordul Europei. Conform primelor informații, modelul cu plafon retractabil de tip soft-top va fi expus în premieră la finalul anului curent. Debutul comercial va avea loc în 2020.
Marti, 26 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi A4 Avant facelift, spionat în timpul testelor: break-ul nemților ar putea fi lansat până la finalul anului

Audi a demarat testele cu viitorul A4 Avant facelift. Break-ul constructorului german a fost surprins în timpul unor sesiuni desfășurate în zona de nord a Europei. Conform primelor informații, modelul ar putea fi lansat până la finalul anului curent.
Joi, 21 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Porsche 911 Turbo, spionat în trafic: versiunea ar urma să debuteze în cursul anului curent

Noul Porsche 911 a fost expus în urmă cu câteva luni, dar pentru moment, sportivul este disponibil doar în variantele Carrera S și Carrera 4S. Varianta 911 Turbo a fost surprinsă în timpul testelor, aceasta urmând să fie lansată până la finalul anului.
Miercuri, 20 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație Mercedes-Benz Clasa S, spionată în timpul testelor: modelul va fi lansat în cursul anului curent

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentată în cursul acestui an, debutul comercial urmând să aibă loc în 2020. Nemții pregătesc un design modificat, motorizări îmbunătățite și tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.
Marti, 19 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorul SUV electric BMW iNext, suprins în timpul testelor: versiunea de serie debutează în 2021

BMW a efectuat o sesiune de teste în Suedia la Cercul Polar cu prototipul viitorului SUV electric și autonom iNext. Conform informațiilor oficiale, versiunea de serie va fi lansată în 2021, iar producția va fi asigurată de uzina din Dingolfing.
Marti, 19 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Land Rover Defender, spionat în timpul testelor de iarnă: modelul britanicilor va fi prezentat în cursul acestui an

Noua generație Land Rover Defender va fi lansată în cursul anului curent. În prezent, britanicii desfășoară o serie de teste în condiții de iarnă. Noul model va miza pe designul tradițional, dar va integra o mulțime de tehnologii moderne la interior.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Martie 2019 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între Hot Hatch-uri: noul AMG A35 față în față cu BMW M140i, VW Golf R, Audi S3 și Ford Focus RS

Noul Mercedes-AMG A35, BMW M140i, Volkswagen Golf R, Audi S3 și Ford Focus RS sunt modelele care au fost așezate în dreptul liniei de start. Acțiunea s-a desfășurat pe pista unui aeroport, iar cele cinci Hot Hatch-uri s-au duelat pe sfertul de milă.
Vineri, 15 Martie 2019 | TV: Reclame

VIDEO: BMW demarează campania de marketing a noului Seria 3: spotul se adresează tinerilor și promovează plăcerea de a conduce

BMW a publicat primul spot dedicat promovării noului Seria 3. Clipul a fost filmat în Los Angeles pe ritmurile piesei Nevermind a lui Dennis Lloyd. Spotul promovează plăcerea de a conduce și scoate în evidență și noile tehnologii ale lui Seria 3.
Joi, 14 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW Seria 2 Gran Coupe, surprins în timpul testelor: modelul german debutează în cursul acestui an

BMW pregătește lansarea lui Seria 2 Gran Coupe. Viitorul model a fost surprins în timpul testelor de iarnă, iar conform unor surse apropiate companiei, prezentarea oficială va avea loc în cursul anului curent. Debutul comercial este programat pentru 2020.
Marti, 12 Martie 2019 | TV: Trailere

VIDEO: Primul clip de prezentare pentru Lynk&Co Cyan 03 Concept: prototipul de 582 CP va avea și o versiune de serie

Lynk&Co a publicat primul clip cu Cyan 03 Concept. Prototipul are 582 CP și este dezvoltat în paralel cu modelul de circuit destinat competiției WTCR. În perioada următoare, chinezii promit lansarea versiunii de serie a lui Cyan 03 Concept.
Luni, 04 Martie 2019 | TV: Reclame

VIDEO: BMW Seria 8 Coupe, în plimbare prin Veneția

BMW își promovează noul Seria 8 într-un spot în care coupe-ul este prezentat într-un context inedit: străzile atipice din Veneția.
Duminica, 03 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLS, surprins în timpul testelor: cel mai mare SUV din gama constructorului german va fi prezentat în a doua jumătate a anului

Viitoarea generație Mercedes-Benz GLS a fost surprinsă în timpul testelor. În cadrul clipului apar și o serie de imagini cu interiorul celui mai mare SUV din gama constructorului german. Noul GLS va fi prezentat în a doua parte a anului curent.
Sambata, 02 Martie 2019 | TV: Trailere

VIDEO: Teaser cu viitorul Audi Q4 e-tron: conceptul electric va fi expus la Geneva

Audi a publicat primul teaser video cu viitorul Q4 e-tron. Conceptul electric are la bază arhitectura MEB a grupului Volkswagen și va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 28 Februarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Porsche Cayenne Coupe, spionat în timpul testelor: SUV-ul german va fi lansat în cursul anului curent

Viitorul Porsche Cayenne Coupe a fost surprins în timpul testelor desfășurate în SUA. Conform unor surse apropiate companiei, modelul va fi expus în cursul anului curent, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru