Stiri Video

Luni, 10 Decembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Porsche 718 Cayman T, suprins pe Nurburgring: modelul va fi prezentat în 2019 și va fi poziționat peste actualul 718 Cayman S

Porsche testează viitorul 718 Cayman T pe Nurburgring. Noua versiunea va avea o masă totală mai mică, accesorii preluate de pe varianta de circuit GT4 și performanțe mai bune comparativ cu 718 Cayman S. Modelul va fi prezentat în prima parte a lui 2019.
Sambata, 08 Decembrie 2018 | TV: Underground

VIDEO: Cum se vede lumea la 420 de km/h dintr-un Bugatti Chiron

Nu avem des ocazia de a observa lumea din interiorul unei mașini care se deplasează cu 420 de kilometri pe oră. Din fericire, există pasionați care ne arată asta via internet.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-AMG GLE 63, surprins în timpul testelor: SUV-ul de performanță va debuta spre finalul anului viitor

Iubitorii SUV-urilor de performanță nu au motive de îngrijorare: actualul GLE va fi oferit și într-o versiune de performanță semnată AMG. Viitorul AMG GLE 63 a fost surprins în timpul testelor, SUV-ul urmând să fie prezentat spre finalul anului viitor.
Luni, 03 Decembrie 2018 | TV: Curse auto

VIDEO: Noul Mercedes-AMG GT R Pro, dezlănțuit pe Nurburgring: puțin peste 7 minute au fost necesare pentru un tur complet

Mercedes-AMG GT R Pro, model prezentat la Los Angeles, a parcurs un tur cronometrat pe Nurburgring. Timpul înregistrat de supercarul de 585 CP a fost de 7 minute și 4 .63 de secunde. AMG GT R Pro oferă o câteva îmbunătățiri gândite special pentru circuit.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW Seria 1, spionat pe Nurburgring: modelul compact va fi prezentat în 2019

Viitoarea generație BMW Seria 1 a fost surprinsă în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Conform unor surse apropiate companiei, modelul bavarez va fi prezentat în prima parte a anului viitor.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Duel pe sfertul de milă: Lamborghini Urus față în față cu Model X, Mercedes-AMG G63 și Range Rover Sport SVR

Noul Lamborghini Urus a fost pus față în față cu Tesla Model X, Mercedes-AMG G63 și Range Rover Sport SVR. Cele patru SUV-uri s-au întrecut pe sfertul de milă, iar rezultatul a fost unul destul de strâns.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-AMG CLA 35 4Matic, testat sub camuflaj pe Nurburgring: modelul va fi prezentat în 2019

În prima parte a anului viitor, Mercedes va lansa noua generație CLA. Modelul va fi disponibil și într-o versiune AMG CLA 35. Așa cum probabil intuiți, variantă de performanță va prelua motorul pe benzină de 2.0 litri de 306 CP de pe actualul AMG A35.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz GLS, surprinsă în timpul testelor: primele cadre cu interiorul

Noul Mercedes-Benz GLS va fi prezentat în a doua parte a anului viitor, cel mai probabil în cadrul Salonul Auto de la Frankfurt. Viitorul GLS a fost surprins în timpul testelor, iar în cadrul clipului apar și primele cadre cu interiorul SUV-ului.
Luni, 19 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Porsche Taycan, spionat pe circuitul de la Nurburgring: sportiva electrică debutează în 2019

Porsche Taycan, primul model electric dezvoltat de constructorul german, va fi prezentat în 2019, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Sportiva electrică va fi oferită în mai multe versiuni de putere, vârful de gamă urmând să ofere 600 CP.
Marti, 13 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație Porsche 911, surprinsă pe Nurburgring: modelul producătorului german debutează la finalul lunii noiembrie

Noul Porsche 911 a fost surprins în timpul testelor desfășurate la Nurburgring. Inginerii producătorului german pregătesc ultimele modificări, noul 911 urmând să fie prezentat la finalul lunii noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Volkswagen T-Roc R, surprins în timpul testelor: SUV-ul de performanță ar putea avea peste 300 CP

Volkswagen a realizat o serie de teste cu viitorul T-Roc R pe circuitul de la Nurburgring. Modelul nemților ar urma să fie "cel mai sprinten SUV din segment", iar zvonurile anunță o motorizare de 2.0 litri benzină de peste 300 de cai putere.
Vineri, 09 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Kia Soul, spionată pe Nurburgring: modelul va fi prezentat în 2019

Kia pregătește lansarea noului Soul. Variantele echipate cu motoare cu combustie internă ar urma să fie prezentate în prima parte a anului viitor, în timp ce fanii versiunii cu sistem electric de propulsie vor avea de așteptat până la finalul lui 2019.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M8 Coupe, spionat în timpul testelor: versiunea de performanță a noii generații Seria 8 se "încălzește" pe Nurburgring

Viitorul BMW M8 Coupe a fost surprins în timpul sesiunii de teste desfășurată pe circuitul de la Nurburgring. Conform informațiilor, vârful de gamă va fi prezentat în prima parte a anului viitor. În acest moment, cel mai potent Seria 8 Coupe oferă 530 CP.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | TV: Funny

VIDEO: Liniuță între un Mercedes-AMG GT Roadster și o dronă

Mercedes-AMG a pregătit un "duel" ieșit din comun. Un AMG GT Roadster de 476 de cai putere s-a întrecut cu o dronă care accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puțin de o secundă. Cei doi concurenți s-au întrecut pe distanțe de 100, 200 și 300 de metri.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz GLE Coupe, suprins în timpul testelor: debutul noii generații are loc în prima parte a anului viitor

Viitoarea generație Mercedes GLE Coupe va fi prezentată în prima parte a anului viitor. Cel mai probabil, SUV-ul din Stuttgart va fi expus în premieră în cadrul Salonului de la Detroit din ianuarie. Până atunci, iată câteva cadre din timpul testelor.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între Hot Hatch-uri: Hyundai i30 N față în față cu Renault Megane RS și Honda Civic Type R

Hyundai i30 N, Renault Megane RS în versiunea Cup și Honda Civic Type R sunt cele trei modele care au fost aștezate în dreptul liniei de start. Acțiunea s-a desfășurat pe pista unui aeroport, iar cele trei Hot Hatch-uri s-au duelat pe sfertul de milă.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi RS7, surprins în haine de camuflaj: nemții testează pe circuitul de la Nurburgring

Audi testează viitorul RS7 pe circuitul de la Nurburgring. Conform surselor, noul RS7 va miza pe un motor V8 de 4.0 litri, unitate "împrumutată" din gama Porsche Panamera. Aceleași voci spun că nemții pregătesc și o variantă hibrid cu peste 650 CP.
Sambata, 03 Noiembrie 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: O vizită în interiorul noului BMW Seria 8 Cabrio

BMW ne oferă ocazia de a analiza în detaliu interiorul nou-lansatului Seria 8 Cabrio, cel mai nou model prezentat de brandul bavarez.
Sambata, 03 Noiembrie 2018 | TV: Teste

VIDEO: Test inedit cu versiunea "fără limite" a prototipului Porsche de la Le Mans

Porsche 919 Tribute, o versiune construită de marca germană fără limitările de regulament FIA a prototipului de Le Mans, a fost testat de Chris Harris.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: 5 minute alături de gama Porsche 911: nemții ne explică diferențele dintre cele 24 de versiuni disponibile

În prezent, gama Porsche 911 dispune de 24 de versiuni, iar oficialii constructorului german s-au gândit să facă puțină lumină și să ne ajute să înțelegem diferențele dintre acestea.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru