Stiri Video

Sambata, 12 Ianuarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz GLS, surprinsă în trafic: SUV-ul constructorului german debutează în cursul anului curent

Noua generație Mercedes-Benz GLS va fi lansată în a doua parte a anului curent, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Conform unor surse apropiate companiei, SUV-ul va primi motorizările și tehnologiile disponibile pe Clasa S.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2019: Nasser Al-Attiyah câștigă etapa a patra și își consolidează poziția de lider în clasamentului general provizoriu

Etapa a patra a Raliului Dakar l-a avut în prim-plan pe Nasser Al-Attiyah (Toyota). Acesta s-a impus în fața lui Stephane "Mr. Dakar" Peterhansel (X-Raid Mini) și și-a consolidat poziția de lider în cadrul clasamentului general provizoriu.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | TV: Trailere

VIDEO: Un nou teaser cu viitorul Toyota Supra: modelul nipon debutează în 14 ianuarie la Detroit

Toyota a publicat un nou teaser video cu viitorul Supra. Deși are doar 2 secunde, clipul pregătit de japonezi dezvăluie o parte din detaliile de design ale noului Supra. Modelul va fi expus în premieră în 14 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit
Joi, 10 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2019: Stephane Peterhansel câștigă etapa a treia, în timp ce Sainz și Loeb au întâmpinat probleme majore

Etapa a treia a Raliului Dakar l-a avut în prim-plan pe Stephane Peterhansel (Mini, X-Raid). Mr. Dakar se impune în fața lui Nasser Al-Attiyah (Toyota) și a lui Jakub Przygonski (Orlen X-Raid). Loeb și Sainz pierd minute bune din cauza unor erori.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | TV: Trailere

VIDEO: Primul teaser cu viitorul Lexus RC F Track Edition: modelul cu peste 480 CP debutează la Detroit

Lexus a publicat primul teaser video cu viitorul RC F Track Edition, model care va fi expus la Detroit. Versiunea specială va primi elemente de caroserie inspirate din cele folosite pe varianta de circuit RC F GT3, dar și un motor V8 cu peste 480 CP.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M8, spionat pe Nurburgring: modelul producătorului bavarez va avea "peste 600 CP" și tracțiune integrală M xDrive

BMW M8 va fi prezentat în cursul acestui an și va fi disponibil în versiuni Coupe și Cabrio. Modelul bavarezilor a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring, iar conform oficialilor, acesta va avea un motor V8 capabil să ofere "peste 600 CP".
Miercuri, 02 Ianuarie 2019 | TV: Tehnic

VIDEO: Fast forward: cum se produce Tesla Model 3 pe banda de asamblare

Tesla le-a oferit fanilor o surpriză la finalul lunii decembrie: o vizită video pe linia de producție a lui Model 3. Pe repede-înainte.
Luni, 31 Decembrie 2018 | TV: Comparative

VIDEO: Model 3 vs. Model 3: schimbările aduse de Tesla de la lansarea modelului până azi

Un client Tesla Model care a comandat două exemplare Model 3 la distanță de 7 luni ne face un rezumat al modificărilor pe care marca americană le-a adus electricei compacte de la lansarea sa și până astăzi.
Joi, 27 Decembrie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Lexus RC F, vedetă în trailerul viitorului film Men In Black International

În vara anului viitor, cinefilii vor putea urmări noua peliculă Men in Black International. Acum, realizatorii filmului SF au publicat primul trailer, iar Lexus RC F devine unul dintre ajutoarele agenților care luptă împotriva extratereștrilor.
Joi, 27 Decembrie 2018 | TV: Diverse

VIDEO: De 20 de ani în slujba siguranței: modelele BMW care au devenit mașini de siguranță în Moto GP

Au trecut 20 de ani de când BMW M a devenit partenerul organizatorului Moto GP. În toată această perioadă, constructorul german a pregătit o gamă impresionantă de mașini de siguranță: de la legendarul Z8 la noul M5 Competition.
Miercuri, 26 Decembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa S, surprins în timpul testelor: modelul constructorului german va integra tehnologii autonome de nivel 3

Noul Mercedes Clasa S va fi prezentat la finalul anului viitor, urmând ca debutul comercial să aibă loc în 2020. Nemții au pregătit un design ușor modificat, motorizări revizuite și tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.
Marti, 25 Decembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi S8, spionat pe Nurburgring: modelul producătorului german va miza pe un V8 biturbo de 4.0 litri de peste 500 CP

Viitorul Audi S8 a fost spionat în timpul testelor de pe Nurburgring. Voci apropiate companiei spun că viitorul S8 va miza pe un motor V8 biturbo pe benzină de 4.0 litri capabil să ofere peste 500 CP. Debutul este programat pentru prima parte a lui 2019.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 Decembrie 2018 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între două sedanuri de performanță: BMW M5 Competition față în față cu Mercedes-AMG E 63 S

BMW M5 Competition și Mercedes-AMG E 63 S sunt cele două sedanuri de performanță care au fost așezate în dreptul liniei de start. Acțiunea s-a desfășurat pe pista unui aeroport, iar cele două modele din Germania s-au duelat pe sfertul de milă.
Duminica, 23 Decembrie 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: Cinci prototipuri secrete care au condus la dezvoltarea unor modele celebre Porsche

Porsche a publicat un clip video în care dezvăluie cinci prototipuri secrete care au avut ca rezultat dezvoltarea unor modele care ulterior au devenit faimoase.
Sambata, 22 Decembrie 2018 | TV: Reclame

Video: Robert de Niro promovează noul SUV electric Kia e-Niro

Cunoscutul actor american Robert de Niro promovează modelul electric Kia e-Niro, în special autonomia de 455 de kilometri în cazul versiunii echipate cu o baterie de 64 kWh.
Joi, 20 Decembrie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Un teaser nou cu viitorul Toyota Supra: sunetul motorului de 3.0 litri cu șase cilindri

Toyota a publicat un teaser video cu viitorul Supra, model care debutează la Detroit. Acum, japonezii prezintă sunetul motorului de 3.0 litri cu șase cilindri în linie. Conform informațiilor oficiale, unitatea dezvoltată de BMW va oferi "peste 300 CP".
Marti, 18 Decembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-AMG CLA 45, spionat în timpul testelor: modelul producătorului german va oferi peste 400 CP

Zilele trecute, Mercedes a publicat primul teaser cu noua generație CLA, model pe care îl vom vedea în premieră în 8 ianuarie. Vârful de gamă va purta numele de AMG CLA 45 și va prelua motorul de 2.0 litri "de peste 400 CP" de pe viitorul AMG A45.
Marti, 18 Decembrie 2018 | TV: Funny

VIDEO: Gymkhana 10: Ken Block își face de cap cu cinci mașini în cinci orașe aflate pe două continente

Ken Block revine în forță și prezintă Gymkhana 10. De această dată, cascadorul american a pregătit un material de 19 minute în care se distrează alături de 5 mașini în 5 orașe aflate în America și Europa.
Luni, 17 Decembrie 2018 | TV: Diverse

VIDEO: Porsche ne învață cum să pronunțăm corect numele Taycan: primul model electric din istoria constructorului german debutează la finalul lui 2019

Porsche a publicat un scurt clip prin intermediul căruia ne învață cum să pronunțăm corect numele Taycan. Primul model electric dezvoltat de Porsche va avea 600 CP și o autonomie NEDC de 500 de kilometri. Noul Taycan va fi prezentat la Frankfurt.
Marti, 11 Decembrie 2018 | TV: Diverse

VIDEO: Top 5: cele mai rapide modele de stradă produse de Porsche

Porsche a realizat un top cu cele mai rapide 5 modele de stradă produse până în prezent în cadrul companiei din Stuttgart. Carrera GT și legendarul 959 S au "prins" un loc pe lista producătorului german.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru