VIDEO: Tot ce trebuie să știi despre Audi S1 E-Tron Quattro Hoonitron, vedeta din Electrikhana

de Tiberiu Safta
Joi, 20.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gymkhana, seria de cascadorii a lui Ken Block, devine Electrikhana în acest an. Noul clip va avea premiera în 25 octombrie, iar mașina folosită pentru noile cascadorii ale pilotului american va fi noul Audi S1 E-Tron Quattro Hoonitron. Iată tot ce trebuie să știi despre noua "jucărie" a lui Ken Block.

Anul acesta, Gymkhana, celebra serie de cascadorii a faimosului Ken Block, își schimbă numele în Electrikhana. Asta pentru că Block va realiza o serie din cascadoriile sale celebre și admirate de milioane de fani cu o nouă mașină electrică.

Este vorba despre noul Audi S1 E-Tron Quattro Hoonitron. Această mașină a fost construită special pentru Ken Block în numai 6 luni. Mașina este echipată cu nu mai puțin de 4 acumulatori preluați de la versiunile hibride ale lui Audi Q7, iar S1 Hoonitron este propulsat de două motoare electrice, una pe fiecare punte. Acestea provin chiar din Formula E și îi oferă mașinii tracțiune integrală.

Poziția de condus este asemănătoare unui monopost de Formula 1, cu picioarele poziționate înalt în cockpit. Nu în ultimul rând, mașina dispune de două sisteme separate de răcire: unul standard și al doilea auxiliar care funcționează doar în timpul încărcării bateriei. Audi și Ken Block nu au divulgat detalii despre puterea propulsorului.

Electrikhana va avea premiera în 25 octombrie pe canalul oficial Hoonigan.

via Hoonigan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru