Stiri Video

Joi, 23 Noiembrie 2017 | TV: Reclame

VIDEO: Aston Martin a publicat primul spot video dedicat noului Vantage: conexiune cu lumea felinelor

Aston Martin a lansat noul Vantage. Modelul constructorului britanic folosește un V8 biturbo de 4.0 litri care produce 510 cai și 685 Nm. În primul spot publicitar, britanicii fac o conexiune între noul Vantage și lumea felinelor.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa G, surprins camuflat în timpul testelor

Mercedes-Benz dezvoltă viitoarea generație Clasa G, iar un exemplar a fost surprins camufalt în timpul testelor. Noul model ar urma să fie prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit din ianuarie 2018.
Luni, 20 Noiembrie 2017 | TV: Funny

VIDEO: Teaser nou cu sezonul al doilea al emisiunii The Grand Tour: Jeremy Clarkson caută un alt pilot

Amazon a publicat un nou teaser video cu sezonul al doilea al emisiunii The Grand Tour. În noul clip, Clarkson îl concediază pe The American și gândește o strategie pentru a găsi un pilot nou.
Duminica, 19 Noiembrie 2017 | TV: Curse auto

VIDEO: Final fabulos de cursă în Formula 3 Macau

Cursa de Formula 3 din Macau a avut o desfășurare foarte interesantă, iar ultimul tur a ținut fanii motorsportului cu sufletul la gură. Totul s-a jucat în ultimul viraj.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW M2 CS își arată calitățile pe Nurburgring: viitorul model german a fost surprins în timpul testelor

BMW testează viitorul M2 CS pe circuitul german de la Nuburgring. Modelul va folosi o versiune de peste 400 de cai a motorului de 3.0 litri, iar conform zvonurilor, debutul oficial va avea loc în luna ianuarie a anului viitor.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Jaguar F-Pace SVR, în timpul testelor de pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va folosi un V8 de 5.0 litri

Jaguar continuă dezvoltarea lui F-Pace SVR. SUV-ul de performanță va folosi un motor V8 de 5.0 litri pe benzină. În cazul lui F-Type SVR, unitatea produce 575 de cai putere.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa A: clip spion cu panoul de bord

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa A este tot mai aproape de debut. Dar până vom primi informații și fotografii oficiale, ne delectăm cu un clip spion cu panoul de bord. Hatchback-ul adoptă o soluție complet digitală.
Duminica, 12 Noiembrie 2017 | TV: Reclame

VIDEO: BMW M3 CS, aproape de un record pe Nurburgring: noul model, cu numai 6 secunde mai lent decât Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

BMW a dezvăluit în cadrul unui clip publicitar că noul M3 CS a fost cronometrat cu 7 minute și 38 de secunde pe circuitul de la Nurburgring, cu numai 6 secunde de recordul pentru sedanuri stabilit de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | TV: Teste

VIDEO: Test cu Tesla Model 3: plusuri și minusuri

Tesla Model 3 a fost unul dintre cele mai așteptate modele ale anului. Iată care sunt plusurile și minusurile produsului lansat de americani.
Marti, 07 Noiembrie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi S6, suprins în timpul testelor de pe Nurburgring

Audi pregătește lansarea noii generații A6. O versiune sportivă este luată în calcul de constructorul german, iar un exemplar de test al viitorului S6 a fost deja surprins în timpul testelor de pe circuitul german de la Nurburgring.
Marti, 07 Noiembrie 2017 | TV: Istorice

VIDEO: Evoluția lui Ford Mustang din 1964 până în prezent

Ford Mustang este unul dintre cele mai iubite și apreciate muscle car-uri din lume, iar Donut Media a pregătit un scurt clip cu evoluția acestuia. Iată principalele modificări aduse în gama Mustang din 1964 și până în prezent.
Marti, 07 Noiembrie 2017 | TV: Diverse

VIDEO: Viitorul Lamborghini Urus apare într-un nou clip oficial: SUV-ul este surprins pe linia de asamblare

Lamborghini a publicat un nou clip din care aflăm cum s-a transformat uzina italienilor în ultima perioadă. În timpul clipului, oficialii Lamborghini au integrat și o serie de imagini cu viitorul SUV Urus aflat pe linia de asamblare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Noiembrie 2017 | TV: Diverse

VIDEO: Imagini de la bordul lui Koenigsegg Agera RS din timpul recordului realizat: viteza maximă atinsă a fost de 457 km/h

Koenigsegg Agera RS a devenit cea mai rapidă mașină de serie, reușind o viteză medie de 447 km/h. La scurt timp după confirmare, au apărut și imagini de la bordul lui Agera RS din timpul celor două încercări. În cea de-a doua, modelul rulează cu 457 km/h.
Luni, 06 Noiembrie 2017 | TV: Diverse

VIDEO: Evoluția unui icon american: 5 minute cu Chevrolet Camaro

De-a lungul timpului, Chevrolet Camaro a reușit să câștige inimile multor pasionați de muscle car-uri. Cele mai importante momente din istoria lui Camaro au fost aduse în prim-plan într-un clip video.
Vineri, 03 Noiembrie 2017 | TV: Comparative

VIDEO: Înfruntare între titani: BMW M760Li față în față cu Porsche Panamera Turbo

Britanicii au pus față în față noul BMW M760Li xDrive și proaspătul Porsche Panamera Turbo. Sedanul din Munchen are 610 de cai putere oferiți de un V12 de 6.6 litri, în timp ce modelul din Stuttgart se laudă cu 550 de cai.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Lamborghini Urus, surprins în haine de camuflaj: italienii testează pe circuitul de la Nurburgring

Lamborghini Urus a fost surprins încă o dată în timpul testelor de pe circuitul german de la Nurburgring. SUV-ul constructorului italian debutează oficial în 4 decembrie.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW X4 facelift, surprins în apropierea circuitului de la Nurburgring

Inginerii BMW contiuă procesul de dezvoltare al viitorului X4 facelift. Un exemplar de teste a fost surprins în apropierea circuitul german de la Nurburgring.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | TV: Trailere

VIDEO: Al doilea sezon al emisiunii The Grand Tour începe în 8 decembrie: trailerul anunță multă acțiune prin noroi și zăpadă și mașini exotice

Amazon a publicat un nou trailer pentru al doilea sezon al emisiunii auto The Grand Tour, care va avea premiera în 8 decembrie și promite multă acțiune prin noroi și zăpadă la volanul unor mașini exotice.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | TV: Diverse

VIDEO: Evoluția modelului Honda Civic: 44 de ani în doar 90 de secunde

Honda Civic este unul dintre cele mai iubite hatchback-uri produse și astăzi. Cele mai importante momente din istoria de 44 de ani a modelului japonez sunt puse în prim-plan într-un scurt clip video
Luni, 30 Octombrie 2017 | TV: Tehnic

VIDEO: Mazda Skyactiv-X: cum funcționează motorul pe benzină cu aprindere prin compresie

Mazda a publicat un scurt clip video cu ajutorul căruia observăm cum funcționează noul motor pe benzină cu aprindere prin compresie din gama Skyactiv-X.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru