Voteaza:
6 voturi | 4 comentarii

Bătălia electricelor: Comparativ între Hyundai Ioniq 5 și Tesla Model 3

Urmărește un comparativ între noua Hyundai Ioniq 5 și una dintre cele mai populare mașini electrice din lume, Tesla Model 3.

Comentarii (4)

  • la 28.09.2021, 11:39
    Am vazut un Ioniq 5 tras la incarcat in Constanta in Portul Tomis si trebuie sa recunosc ca m-am zgait la el ceva vreme. Era char in saptamana cand se facea mare valva ca va fi primul exemplar prezentat la Tiriac Collection, in fine...
    M-a impresionat spatiul interior, calitatea materialelor si calitatea vopselei, un gri-lila mat satinat absolut impecabil. Masina este mult mai mare in realitate decat lasa pozele sa se inteleaga, undeva intre o compacta si un SUV, garda la sol maricica.
    Tesla a investit foarte mult in tehnologie si senzori, la capitolul calitatea interiorului lasa mult de dorit. De asemenea sistemele de condus autonom sunt calibrate pentru Statele unite unde se circula mult mai mult pe autostrazi si totul este bine marcat si semnalizat.
    +12
  • Edikkk
    la 28.09.2021, 20:01
    Poate vedem şi Rivian în România (a început producţia)

    https://youtu.be/KGqexebCcUo
    -7
  • King rocker
    la 29.09.2021, 18:52
    Hai sa comparăm o mașină care are spatiu in spate cât S class (da!) cu una care are cât C așa. Are sens, nu?
    +1
  • Bobo
    la 01.10.2021, 14:06
    Astept comparativ tesla vs logan, doar tot 4 roti are.
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru