Voteaza:
8 voturi | 7 comentarii

Lux la puterea a doua: Comparativ între Mercedes-Maybach Clasa S și Rolls-Royce Phantom

Mercedes-Maybach Clasa S și Rolls-Royce Phantom sunt două dintre cele mai rafinate limuzine de pe piață. Dar oare chiar pot fi comparate cele două modele?

Comentarii (7)

 • la 27.09.2021, 11:59
  @Automarket - gata, nu mai aveti jurnalisti? De-acum ne serviti doar clipuri de pe iutub?
  +19
 • la 27.09.2021, 12:21
  Parcă-s Giurgea & Bratu când hăhăie de glumițele lor răsuflate.
  Ce-avem noi aici însă? Pingbacks YautoubeMarket despre mașini pe care niciun cititor-clicuitor nu și le poate permite -- iluzoriu respiro-ntre 1001 știri via-xyz cu electrocasnice capabile, tapițerii sustenabile, e-platforme upgradabile sau baterii reciclabile.

  Cred deci că-i cazul s-o rad din zonă înainte s-ajung biomasă edikkineză vag gânditoare.
  +21
 • eu
  la 27.09.2021, 12:47
  ma-ntreb cum au ajuns masinile pe mana celor 2 papagali (perfecta analogia @kiro, cu giurgea si bratu)...nu i-a vazut chiar nimeni cand le-au scos pe poarta reprezentantei? nu era nimeni acolo sa sune rapid la politie?
  +16
 • @kiropartz
  la 27.09.2021, 17:02
  Ai ajuns un fel de inexorabil. Dar pana la infatuarea sora cu nesimtirea ce il caracterizeaza pe nebunul satului mai ai. Putin, foarte putin.

  Deci, rade-o!
  -20
 • la 27.09.2021, 20:35
  Securilă de serviciu jurat să nu se lase păgubaş până nu mă “desfiinţează” pe-acilişé [că de! – “inamicul public nr. 1” al crasei imposturi e(co)-globaliste treb’e redus la tăcere cu orice preţ], da’ ce-ar fi s-o tai mata’ în MRM (aceasta este o organizaţie specială – te îndemn s-o descoperi singur, eventual s-o şi frecventezi) ?

  Iar dacă eu sunt nebunul satului, atunci tu eşti Geoană al site-ului.

  On topping:
  Foaie verde portocală,
  nemţii nu fac vreo scofală.
  La superlux, pe englezi,
  nici măcar nu-i egalezi!
  Doar Phaeton, pe ici, pe colo,
  Parcă ar dansa ceva, dar solo.
  +13
 • la 27.09.2021, 21:05
  Apropo, Pootz (numele tău în limba armeană), cu nespus drag te întreb: eşti pregătit să te strivesc ca pe-o ploşniţă? Mai exact, vine, vine, vine…materialul care va priponi încălzirismul pour toujours, mon ami…
  +8
 • Assur
  la 28.09.2021, 09:38
  Nu mi permit nici una nici alta, dar fiind mai batran asociez luxul absolut cu Rolls indiferent de cat de spectaculos o fi si Maybach.
  +7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru