Stiri Video

Miercuri, 26 Iulie 2017 | TV: Teste

VIDEO: McLaren 570S Spyder: performanțe de top și senzații extreme

McLaren 570S Spyder oferă aceleași performanțe de top pe care le întâlnim și în cazul coupe-ului, dar senzațiile oferite sunt mai intense și mai plăcute. Cu toate acestea, jurnaliștii britanici nu sunt mulțumiți de sunetul motorului V8.
Miercuri, 26 Iulie 2017 | TV: Teste

VIDEO: Hyundai i30 și caracterul său practic

Publicația CarWow a testat modelul Hyundai i30. Britanicii ne arată cât este de practic modelul sud-coreean într-un scurt clip video.
Marti, 25 Iulie 2017 | TV: Teste

VIDEO: Britanicii scot în evidență caracterul practic al lui Mitsubishi Outlander PHEV

Britanicii de la CarWow au testat versiunea revizuită a lui Mitsubishi Outlander PHEV. De această dată, aceștia scot în evidență caracterul practic al SUV-ului nipon.
Marti, 25 Iulie 2017 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între coupe-uri de performanță: BMW M4 vs Audi RS5 vs Mercedes AMG C63S

Englezii au vrut să vadă care este cel mai rapid coupe de performanță, așa că au așezat la start noul Audi RS5, BMW M4 Competition și Mercedes AMG C63 S. Câștigător a fost...
Luni, 24 Iulie 2017 | TV: Teste

VIDEO: Ce ai face dacă ai avea noul Bugatti Chiron doar pentru o zi?

Chris Harris, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, a avut ocazia să testeze noul Bugatti Chiron. Hypercar-ul din Molsheim i-a oferit britanicului senzații extreme.
Luni, 24 Iulie 2017 | TV: Teste

Video: Plusurile și minusurile noului Range Rover Velar

Britanicii de la AutoCar au realizat un test video cu noul Range Rover Velar, modelul gândit de britanici drept o alternativă high-end pentru cei care alegeau până acum un Porsche Macan.
Luni, 24 Iulie 2017 | TV: Istorice

VIDEO: Întâlnirea legendelor: Valentino Balboni stă față în față cu Lamborghini Countach

Valentino Balboni, omul care a servit Lamborghini preț de 40 de ani, are parte de o întâlnire specială cu un Countach, legendarul supercar din Sant'Agata Bolognese.
Duminica, 23 Iulie 2017 | TV: Teste

VIDEO: Britanicii ne arată cât de practic este ibericul Seat Leon

Britanicii de la CarWow au testat un Seat Leon. De această dată, jurnaliștii au vrut să vadă cât este de practic modelul iberic.
Sambata, 22 Iulie 2017 | TV: Teste

VIDEO: Audi RS5 Coupe a fost luat la bani mărunți de britanici

Britanicii de la CarBuyer au pus mâna pe Audi RS5 Coupe. Neamțul are o mulțime de calități, dar răspunsul la o singură întrebare îi macină pe toți: este mai bun decât BMW M4?
Vineri, 21 Iulie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Toyota nu renunță: un clip spion cu prototipul viitorului Supra

Zvonurile cu privire la o nouă generație Supra au apărut la scurt timp după semnarea parteneriatului dintre Toyota și BMW. Acum, spionii au reușit să surprindă modelul nipon în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring.
Miercuri, 19 Iulie 2017 | TV: Diverse

VIDEO: 10 lucruri pe care să le iei în considerare atunci când îți alegi viitoarea mașină

Atunci când îți alegi mașina trebuie să iei în considerare o mulțime de lucruri. Iată un top 10 cu cele mai importante aspecte pe care nu trebuie să le uiți atunci când îți cauți un nou partener de drum.
Miercuri, 19 Iulie 2017 | TV: Reclame

VIDEO: Audi prezintă tehnologiile de pe A8 în stilul filmelor de acțiune

Audi a publicat un spot de promovare pentru noua generație A8. De această dată, nemții vin cu câteva scene care par desprinse dintr-un film de acțiune și care scot în evidență noile tehnologii ale navei-amiral.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 Iulie 2017 | TV: Prezentari

VIDEO: 10 lucruri interesante despre noul Hyundai i30 N, rivalul lui Golf GTI

Jurnaliștii publicației CarWow au realizat o listă cu 10 lucruri interesante despre noul Hyundai i30 N, versiunea de performanță a hatchback-ului asiatic.
Luni, 17 Iulie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz CLS, surprins în timpul testelor

Marea majoritate a producătorilor aleg circuitul de la Nurburgring pentru testele desfășurate în timpul procesului de dezvoltare. Astăzi facem cunoștință cu viitorul Mercedes-Benz CLS.
Luni, 17 Iulie 2017 | TV: Funny

Video: Surprize Renault pentru doamnele în vârstă: pilotul Rosemary Smith a devenit cel mai bătrân om care a mers cu un monopost de Formula 1

Rosemary Smith este o doamnă în vârstă de 79 de ani care în anii '60 făcea furori în raliuri. Acum, doamna a devenit cel mai bătrân om care a pilotat un monopost de Formula 1, iar performanța este pusă pe umerii Renault.
Luni, 17 Iulie 2017 | TV: Reclame

VIDEO: Walter Rohrl și Mark Webber au rămas fără cuvinte după o tură pe circuit cu Porsche 911 GT2 RS

Porsche 911 GT2 RS este cel mai proaspăt produs al nemților. Cel mai puternic 911 din istorie oferă 700 de cai putere și 750 Nm, iar piloții Walter Rohrl și Mark Webber au avut ocazia să simtă aceste valori pe circuit.
Luni, 17 Iulie 2017 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativul SUV-urilor compacte. Voi ce ați alege între Peugeot 3008, Toyota C-HR și Seat Ateca?

Francez, japonez sau germano-iberic? Voi ce SUV compact ați alege? Jurnaliștii încearcă să vă ușureze alegerea cu un comparativ între Peugeot 3008, Toyota C-HR și Seat Ateca.
Luni, 17 Iulie 2017 | TV: Prezentari

VIDEO: Audi testează confortul oferit de noul A8 cu o găleată de apă și un trabuc

Audi vrea să ne convingă că noua generație A8 beneficiază de cele mai confortabile suspensii din segment. Iar pentru asta a pus la cale un test ingenios.
Duminica, 16 Iulie 2017 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă amuzantă pentru modelele BMW M: ce se întâmplă când mașina e prea joasă

Constructorul german BMW a gândit o reclamă amuzantă pentru promovarea modelelor din gama de performanță M. Iată ce se poate întâmpla când mașina e prea joasă!
Sambata, 15 Iulie 2017 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între Tesla Model X și Audi SQ7. E mai rapid electricul decât un V8 diesel?

Englezii au pus față în față două dintre cele mai puternice și mai rapide SUV-uri din lume. Tesla Model X încearcă să-i arate lui Audi SQ7 că vremea dieselului a apus. Reușește?
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru