Stiri Video

Marti, 20 Decembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Încă un teaser pentru primul model electric Faraday Future: cum arată blocurile optice

Faraday Future a publicat un nou teaser pentru primul său model electric, care evidenţiază designul blocurilor optice faţă. Maşina va fi lansată în ianuarie la Las Vegas.
Duminica, 18 Decembrie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: O retragere dureroasă: Porsche a ales o metodă emoţionantă pentru a-şi lua rămas bun de la Audi din Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Porsche a transmis un mesaj emoţionant celor de la Audi după ce colegii din Grupul Volkswagen au decis să părăsească Campionatul Mondial de Anduranţa şi, implicit, Cursa de 24 de ore de la Le Mans la sfârşitul sezonului 2016.
Vineri, 16 Decembrie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Eroina din Titanic ne poartă prin istoria fascinantă a Rolls Royce

Rolls Royce privește în trecut cu un scurt film despre istoria sa. Evoluția brandului de-a lungul deceniilor este nrată de Kate Winslet, eroina din filmul Titanic.
Joi, 15 Decembrie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Clipul dureros al zilei: un Lamborghini Murcielago, distrus de autoritățile din Taiwan

Polițiștii din Taiwan preferă soluțiile radicale. După ce șoferul unui Murcielago a importat mașina fără să plătească taxele obligatorii, aceasta a fost confiscată și distrusă în fața jurnaliștilor.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Ce vedem în episodul cinci al show-ului The Grand Tour

Amazon a pubicat un nou promo al emisiunii The Grand Tour, găzduită de Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond. Vedem ce se întâmplă în episodul al cincilea.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Cel mai rapid camion din lume se întrece cu un Volvo S60 Polestar

Volvo încearcă să ne dovedească priceperea sa și când vine vorba despre mașini rapide. Așa că a pus față în față Iron Knight, cel mai rapid camion din lume, echipat cu 2400 de cai, împotriva unui Volvo S60 Polestar, cu 400 de cai putere.
Marti, 13 Decembrie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Poate noul Ford Focus RS să țină piept unui bătrân Subaru de raliu?

Doi jurnaliști au vrut să vadă cât de bun este Ford Focus RS atunci când îl așezi lângă o mașină de raliu. Au ales un bătrân Subaru STI folosit în raliu.
Luni, 12 Decembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Primul clip care anunță lansarea noului Mercedes Clasa E Coupe

Mercedes ne pregătește pentru lansarea noului Clasa E Coupe. Modelul cu trei uși se va alătura gamei care include acum doar sedanul și break-ul.
Luni, 12 Decembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Trailer spectaculos pentru Fast & Furious 8: Land Rover Defender, Ford Mustang şi Chevrolet Camaro fac legea în noul film al seriei

Fast & Furious 8, cunoscut ca The Fate of the Furious, a primit un trailer în care eroii peliculei fac spectacol la volanul unor maşini precum Land Rover Defender, Ford Mustang şi Chevrolet Camaro. Premiera în România este programată în 21 aprilie.
Duminica, 11 Decembrie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Bătaie între generații: vechiul Ford Focus RS dă piept cu noul model

Americanii au pus față în față vechiul Ford Focus RS și noua generație pentru a vedea în ce direcție se trasează duelul.
Sambata, 10 Decembrie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Este noul Audi A5 Coupe suficient de bun pentru a-l bate pe BMW Seria 4?

Jurnalistul Mat Watson a avut deja ocazia să se urce la volanul noului Audi A5 Coupe. Modelul german este disecat în detaliu pentru a vedea dacă este cel mai bun din segment.
Miercuri, 07 Decembrie 2016 | TV: Underground

VIDEO: Cascadorie de efect: întoarcere la 180 de grade în marșarier cu geamurile opace

Un pilot profesionist a reușit să întoarcă un Juke la 180 de grade în marșarier în condițiile în care mașina avea geamurile acoperite cu o folie opacă. Dacă nu vi se pare complicat, urmăriți clipul alăturat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Decembrie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Primul SUV Alfa Romeo, transformat în pictură murală-gigant în Los Angeles

Doi artiști au reușit să transforme lateralul unei clădiri din Los Angeles în pânză pentru o operă de artă a cărui subiect este noul Alfa Romeo Stelvio, primul SUV al mărcii italiene.
Luni, 05 Decembrie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Test drive cu noul BMW Seria 5: are șanse să rămână liderul segmentului?

BMW Seria 5 a fost lansat recent, însă testele internaționale au început deja. Vedem împreună dacă sedanul german își păstreaza coroana în segment.
Luni, 05 Decembrie 2016 | TV: Underground

VIDEO: Cascadorie periculoasă cu un camion Volvo și un parapantist profesionist

Una dintre cele mai periculoase cascadorii recente vine din partea echipei care a inventat celebrul șpagat al lui Van Damme între două camioane. De această dată, eroul este un parapantist care-și riscă viața pe un drum de munte.
Joi, 01 Decembrie 2016 | TV: Underground

VIDEO: Gymkhana oltenească: Simone Tempestini face spectacol în fabrica Ford din Craiova

Ford sărbătorește cu stil Ziua Națională a României în acest an. Profitând de faptul că uzina de la Craiova face 40 de ani, l-a provocat pe Simone Tempestini la un Gymkhana autohton spectaculos în incinta uzinei oltenești.
Luni, 28 Noiembrie 2016 | TV: Funny

VIDEO: "Groapa Bermudelor" în Rusia: a înghițit o mașină care nu mai e de găsit

S-a întâmplat în Ufa, un oraș rusesc din Munții Ural. O Lada Kalina a fost înghițită de o groapă plină cu apă, iar pompierii veniți la locul faptei nu au mai găsit mașina. "Probabil că a fost luată de ape", au declarat echipele de intervenție.
Duminica, 27 Noiembrie 2016 | TV: Tuning

VIDEO: Cum faci un ”banal” Ford Focus RS să sune ca o adevărată mașină de raliu?

Chiar dacă Ford Focus RS este unul dintre compactele sportive care sună fantastic în echiparea standard, o echipă de tuneri s-a gândit să le ofere clienților opțiunea unei modificări sonore. Evacuare ajunge astfel să semenea cu a unei mașini de raliu.
Sambata, 26 Noiembrie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Cascadorie spectaculoasă, dar periculoasă: burnout în mijlocul flăcărilor

Cursele americane de drag au și ele nebunii lor. Unul dintre ei se numește Dave Nelson și tocmai a fost premiat de GoPro după ce cascadoria sa cu un burnout în mijlocul flăcărilor a devenit virală.
Vineri, 25 Noiembrie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Noi avem Crăciunul și Paștele, ei au Ziua Recunoștinței: cum arată un trafic american de coșmar

Ca în fiecare an de Ziua Recunoștinței, traficul din principalele orașe ale SUA devine infernal. Aceste imagini au fost surprinse pe o autostradă de lângă Los Angeles.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru