Stiri Video

Sambata, 17 Aprilie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: Să ne amintim de BMW X5 Le Mans, un X5 din prima generație echipat cu motor V12

BMW a decis la un moment dat să echipeze un X5 de primă generație cu motorul V12 al monopostului de Le Mans BMW V12 LMR. Rezultatul este un concept, în prezent găzduit de BMW Group Classic.
Joi, 15 Aprilie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: Am luat la test Aston Martin DBX, un SUV de lux care costă 240.000 de euro

Aston Martin DBX a ajuns în garajul Automarket. N-am ratat ocazia și l-am întors pe toate părțile. Materialele excepționale, obsesia pentru detalii, sunetul motorului V8 de 550 de cai putere, toate par a justifica prețul de aproximativ 240.000 euro.
Duminica, 11 Aprilie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Cum se descurcă Toyota Yaris GR împotriva lui BMW M2

Jurnaliștii englezi au vrut să vadă cât de performant este noul Toyota Yaris GR pe circuit, în comparație cu BMW M2 și cu Ford Fiesta ST. A ieșit un comparativ incitant pe circuit.
Sambata, 10 Aprilie 2021 | TV: Diverse

VIDEO: Prima prelucrare digitală care anticipează designul viitorului Kia Sportage

Un grafician s-a lăsat inspirat de ultimele fotografii spion ale viitorului Kia Sportage și a creat o prelucrare digitală care anticipează designul celui mai popular crossover al sud-coreenilor.
Vineri, 09 Aprilie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Benzină versus electric în duelul dintre Lamborghini Urus și Tesla Model Y

Redeschidem subiectul "benzină versus electric" o dată cu această liniuță dintre Lamborghini Urus și Tesla Model Y.
Joi, 08 Aprilie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: Am luat la „bani mărunți” noul Dacia Spring într-o prezentare detaliată

În cadrul testului nostru cu Dacia Spring am avut timp pentru un video de prezentare, menit să vă arate pe viu dimensiunile mașinii, cum este interiorul de fapt și cât de mare este portbagajul. Enjoy!
Joi, 08 Aprilie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ între Volkswagen Golf R și Audi S3

Grupul Volkswagen nu renunță, cel puțin momentan, la hot hatch-uri, dovadă că și noile generații ale modelelor Golf și Audi A3 pot fi comandate într-o versiune de performanță. Comparativul de față se concentrează pe Golf R și Audi S3, două modele populare
Marti, 06 Aprilie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Duel în segmentul hot hatch-urilor: Volkswagen Golf GTI față în față cu BMW 128ti

Volkswagen Golf GTI și BMW 128ti sunt foarte apropiate pe hârtie, din punct de vedere al performanțelor. Chiar și așa, după un start slab, hot hatch-ul din Wolfsburg pierde această liniuță împotriva rivalului din Munchen.
Luni, 05 Aprilie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: Am luat la test noul Kia Sorento și am detaliat dotările pe care le primești de 57.000 de euro

Noul Kia Sorento a ajuns în garajul Automarket. Motor 2.2 litri diesel, 7 locuri, multă tehnologie și un preț de 57.000 de euro. Detaliem în clipul următor ce primești de această sumă, dar și premierele pe care le bifează SUV-ul Kia.
Miercuri, 31 Martie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Lexus LFA și Porsche Carrera GT într-un nou duel al evacuărilor

Când vine vorba despre mașini cu un sunet impresionant al motorului, Lexus LFA și Porsche Carrera GT se clasează mereu pe primele locuri. Ambele sunt echipate cu un motor V10 aspirat natural.
Sambata, 27 Martie 2021 | TV: Trailere

VIDEO: Lexus a publicat un teaser cu un nou concept electric

Lexus ne arată teaser-ul unui nou concept de mașină electrică. Modelul anticipează o viitoare filosofie de design și va fi dezvăluit în data de 30 martie.
Vineri, 26 Martie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între BMW X6 M Competition și Lamborghini Urus

Poate oare să țină pasul BMW X6 M Competition cu Lamborghini Urus într-o cursă de accelerație? Din punct de vedere al performanțelor, cele două SUV-uri echipate cu motor V8 twin-turbo sunt destul de apropiate. X6 M Competition dispune de 625 CP, iar Urus
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 26 Martie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: Am luat la test noul Dacia Sandero Stepway într-o versiune foarte bine echipată, care costa 16.000 de euro

Noul Dacia Sandero Stepway a ajuns în garajul Automarket. Prin urmare, i-am oferit disecția video cuvenită. Mașina noastră de test costa 14.000 de euro, dar mai beneficia de opționale de aproape 2.000 de euro.
Joi, 25 Martie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Duel între noul Volkswagen Golf R și Honda Civic Type R

Noul Volkswagen Golf R poate fi comandat acum și în România. Unul dintre rivalii modelului german este Honda Civic Type R, iar în clipul video de față poți urmări un duel între cele două hot-hatch-uri.
Luni, 22 Martie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Noul BMW M3 în duel cu eternul rival Audi RS4

Deși unul este sedan, iar celălalt break, Audi RS4 rămâne rivalul tradițional al BMW-ului M3. Noua iterație a modelului din Munchen a fost pus acum față în față cu break-ul din Ingolstadt pentru un comparativ așteptat de toți fanii celor două modele.
Vineri, 19 Martie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: Am luat la test noul Maserati Ghibli facelift, un sedan italian de 97.000 de euro

Maserati Ghibli facelift a ajuns în garajul Automarket. L-am întors pe toate părțile și am detaliat toate dotările pe care le primești de 97.000 de euro, prețul exemplarului testat de noi, echipat cu sistem micro-hibrid și 330 CP.
Luni, 15 Martie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între Tesla Model Y și Ford Mustang Shelby GT500

Cât de rapidă poate fi o mașină electrică în comparație cu un muscle-car? În clipul următor vedem o liniuță între Tesla Model Y și Ford Mustang Shelby GT500.
Duminica, 14 Martie 2021 | TV: Teste

VIDEO: Chinezii au construit un monovolum echipat cu frigider și set de ceai

Sunt multe modele produse în China despre care nu am auzit niciodată. Cum este și acest Roewe iMax8, un monovolum care încearcă să ofere luxul unei limuzine. Și reușește.
Sambata, 13 Martie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între noul BMW M4 și Porsche 911 Carrera

Noul BMW M4 nici nu a aterizat bine în Europa că s-a și trezit la linia de start alături de unul dintre cele mai populare coupe-uri din lume: Porsche 911. Cine câștigă această liniuță teutonă.
Miercuri, 03 Martie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: Am luat la test noul BMW iX3, un SUV 100% electric de 67.000 de euro

Am luat la test noul BMW iX3, adică versiunea 100% electrică a lui X3. Modelul este proaspăt lansat în România și promite o autonomie confortabilă chiar și pe timp de iarnă. Însă, țineți cont că nu oferă 4x4.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru