Stiri Video

Duminica, 02 August 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: Primul test pe pistă pentru Ford GT, modelul care va marca revenirea americanilor la Le Mans

Chiar înainte de prezentarea oficială a modelului Ford GT în varianta dedicată circuitului, inginerii de la Ford Performance testau deja noul bolid pe circuit.
Duminica, 02 August 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un pick-up special: GMC Syclone din 1991

Jay Leno ne prezintă automobilul pe care l-a folosit zilnic în anii '90. Acesta este un pick-up compact produs de General Motors sub numele GMC Syclone.
Vineri, 31 Iulie 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: Tesla Model S P85D se întrece cu un McLaren 650S Spider

Tesla Model S P85D, cel mai rapid model electric de serie, a fost vedeta multor întreceri în linie dreaptă cu diferite mașini convenționale. De data aceasta, modelul din California se întrece cu un McLaren 650S Spider. Învingătorul îl vedeți în clipul de
Vineri, 31 Iulie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Audi ne prezintă evoluția farurilor auto de la lumânări până la lasere

Nemții de la Audi au realizat un clip promoțional în care ne arată cum au evoluat farurile automobilelor în cei peste 100 de ani de evoluție ai acestora. Marca din Ingolstadt promite un viitor luminat cu Laser.
Vineri, 31 Iulie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Lewis Hamilton testează noul Mercedes-Benz GLE Coupe

Lewis Hamilton, dublul campion de Formula 1, apare în noul clip de promovare al lui MErcedes-Benz GLE Coupe. Campionul ne redă primele impresii despre cea mai nouă adăugire la gama Mercedes-Benz.
Joi, 30 Iulie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Povestea neamțului care colecționează și restaurează mașini franțuzești

Cei de la Petrolicious au făcut cunoștință cu Jürgen Clauss, un pasionat al mărcii franțuzești Alpine. Germanul are o colecție întreagă de modele clasice Alpine și a deschis o afacere de restaurări dedicată acestei mărci.
Joi, 30 Iulie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Lexus anunță data prezentării publice a skateboard-ului zburător

Hoverboard-ul de la Lexus va fi prezentat săptămâna viitoare. Oficialii companiei au ales să anunțe acest lucru printr-un clip teaser cu noi imagini ale skateboard-ului zburător.
Joi, 30 Iulie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noii generații Audi A4

AutoExpress a avut ocazia de a testa noua generație a modelului A4. Mult așteptatul rival al lui BMW Seria 3 este plin de tehnologie, este mai silențios și vine cu un interior mult mai spațios.
Joi, 30 Iulie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Cum testează Audi, BMW și Porsche limita mașinilor pe circuitul de la Nurburgring

Testele pe circuitul Nurburgring sunt o etapă esențială din dezvoltarea unor automobile noi. Pentru a se asigura că modelele noi sunt performante în orice situație, piloții de test trebuie să facă manevre extreme pe cel mai solicitant circuit din lume.
Joi, 30 Iulie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Eforturi disperate pentru o parcare cu spatele: 17 minute de încercări nereușite

Pentru unii șoferi manevrele pentru parcare pot deveni o adevărată tortură. O demonstrează șoferița din imaginile următoare: ea s-a străduit vreme de 17 minute să facă o parcre cu spatele.
Miercuri, 29 Iulie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Leonul care rezistă la gloanţe: noile maşini de poliţie din Italia sunt (aproape) indestructibile

Poliţia italiană şi-a schimbat recent flota de maşini, trecând pe Seat Leon. Clipul alăturat surprinde maşinile speciale de poliţie la testele antiglonţ.
Miercuri, 29 Iulie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Un brazilian prezintă o soluție inedită la problema mașinilor parcate pe pista de bicicliști

Un biciclist din Brazilia a decis să ia în mâini problema mașinilor parcate pe pista de bicicliști, așa că a mutat personal un Fiat Uno care obstrucționa drumul dedicat cicliștilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Iulie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Puncte forte și puncte slabe ale noului Jaguar XE, rivalul lui BMW Seria 3

Jurnaliștii britanici au avut ocazia de a testa noul Jaguar XE și transmit primele impresii de la volan. Rivalul lui BMW Seria 3 dă dovadă de unele slăbiciuni, dar recupereză la capitolul ținută de drum.
Luni, 27 Iulie 2015 | TV: Underground

VIDEO: Electrica bate benzina: Tesla Model S umileşte un Ford Mustang de 700 de cai

Deja celebrul mod de rulare "Insane" al modelului electric Tesla Model S reuşeşte să depăşească la performanţe legende tunate precum acest Ford Mustang dus la 700 CP.
Vineri, 24 Iulie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Telefonul poate să aștepte - o nouă campanie de siguranță rutieră

AT&T a lansat o serie de spoturi publicitare pentru a preveni folosirea telefoanelor mobile la volan. Cel de mai sus face parte din seria cu motto-ul "It Can Wait".
Vineri, 24 Iulie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Test pe circuitul Silverstone cu noul McLaren 675LT

Chris Harris a testat noul McLaren 675LT pe circuitul Silverstone. Primele impresii ale jurnalistului britanic despre mașina cu cel mai bun raport putere/greutate din segmentul său le găsiți în materialul de mai sus.
Joi, 23 Iulie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Ferrari 458 Speciale și Porsche 911 GT3 se duelează pe circuit

Chris Harris și Tiff Needell, doi jurnaliști britanici experimentați în arta mânuirii volanului, au făcut un comparativ pe circuit între două modele dedicate acestui mediu. Învingătorul în aflați în clipul de mai sus.
Joi, 23 Iulie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Porsche explică logica din spatele modelelor sale hibride într-un clip fascinant

După ce a câştigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans din acest an cu un hibrid, Porsche mizează pe emoţie pentru a explica logica din spatele gamei sale de hibride de serie: 918 Hybrid, Panamera e-Hybrid şi Cayenne e-Hybrid.
Joi, 23 Iulie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: O pasiune pentru toate vârstele: un copil de doi ani face "cerculeţe" cu un Corvette-jucărie

Pasiunea nu are vârstă. Un copil reuşeşte să ne arate bucuria de a te juca la volanul ueni maşini încă de la vârsta de doi ani.
Joi, 23 Iulie 2015 | TV: Tuning

VIDEO: Cel mai rapid Nissan GT-R din lume își arată capacitățile pe pistă

AMG Alpha Omega, cel mai rapid Nissan GT-R din lume, ne arată ce poate să facă o mașină de 2.000 CP pe o pistă de liniuțe. După cei 402 metri regulamentari, viteza atinsă este de 310 km/h, atinsă în 7.48 secunde.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru