Stiri Video

Joi, 30 August 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Încă un teaser pentru Volkswagen T-Cross: germanii oferă indicii pentru designului nou SUV

Volkswagen a publicat un teaser video în care explică unele elemente de design exterior și interior pentru viitorul T-Cross, SUV-ul care se va lansa pe piață în toamna acestui an.
Joi, 30 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație BMW Seria 3, spionată pe Nurburgring: nemții testează versiunea M340i

Pregătirile pentru lansarea noului BMW Seria 3 au intrat în linie dreaptă. Nemții au publicat imagini realizate în timpul testelor, dar și câteva detalii cu privire la tehnologiile pregătite. Acum, versiunea M340i a fost surprinsă pe Nurburgring.
Marti, 28 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Audi RS Q3, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță ar putea debuta în 2019

Noua generație Audi Q3 a fost prezentată la finalul lunii trecute. Cea mai potentă versiune oferă 230 CP, însă lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Nemții pregătesc versiunea de performanță RS Q3 care ar urma să primească motorul de 2.5 litri de 400 CP.
Luni, 27 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi RS Q8 a fost surprins în timpul testelor: SUV-ul de performanță este așteptat în 2019

Audi testează viitorul RS Q8 pe circuitul de la Nurburgring. Modelul este așteptat în 2019, iar conform zvonurilor, sub capota SUV-ului de performanță se află un sistem hibrid de propulsie de 680 de cai putere.
Joi, 23 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW X3 M, surprins în timpul testelor de pe Nurburgring: SUV-ul de performanță ar putea debuta până la finalul anului

Viitorul BMW X3 M a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Conform zvonurilor, SUV-ul de performanță va avea 450 CP și va fi prezentat până la finalul anului. Aceleași surse sugerează și lansarea unei versiuni X3 M Competition de 475 CP.
Miercuri, 15 August 2018 | TV: Istorice

VIDEO: Evoluția lui Mazda RX-7: 4 minute alături de legendarul model japonez

De-a lungul anilor, Mazda RX-7 a reușit să trezească admirația multor pasionați din domeniul auto. Modelul a fost apreciat la nivel global, iar Mazda ar putea lansa în 2020 un urmaș al lui RX-7 dezvoltat pe baza conceptului RX Vision din 2015.
Marti, 14 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW X7, surprins în timpul testelor pe circuitul de la Nurburgring: SUV-ul cu 7 locuri va fi prezentat la finalul anului

În urmă cu câteva zile, BMW a publicat un clip filmat în timpul testelor efectuate de X7 în Suedia și Africa de Sud. Acum, SUV-ul cu 7 locuri pregătit de nemți a fost spionat în timpul testelor realizate pe circuitul de la Nurburgring.
Vineri, 10 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Porsche 911, surprinsă în timpul testelor: modelul ar putea debuta în octombrie

Viitorul Porsche 911 a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe o autostradă din Germania. Conform surselor, modelul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris, urmând ca debutul comercial să aibă loc în prima parte a anului viitor.
Marti, 07 August 2018 | TV: Istorice

VIDEO: Evoluția lui Toyota Supra: 4 minute alături de legandarul model nipon

De-a lungul anilor, Toyota Supra a reușit să trezească admirația multor pasionați din domeniul auto. Noua generație va fi prezentată până la finalul anului curent, iar japonezii pregătesc și o motorizare cu șase cilindri în linie de 340 CP.
Marti, 07 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz testează viitoarea generație CLA: modelul debutează în 2019

Viitorul Mercedes CLA a fost surprins în timpul testelor. Modelul producătorului german va fi lansat în 2019 și va împrumuta tehnologiile de pe noul Clasa A. Tot în 2019, gama de compacte a constructorului german ar urma să îmbogățească și cu SUV-ul GLB.
Luni, 06 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLE, surprins în timpul testelor: noua generație va fi prezentată până la finalul anului

Viitoarea generație Mercedes-Benz GLE a fost surprinsă în timpul testelor. Noul SUV va fi prezentat până la finalul anului, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Paris din octombrie.
Luni, 30 Iulie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Toyota testează viitorul Supra pe circuitul german de la Nurburgring: modelul va fi prezentat până la finalul anului

Noua generație Toyota Supra a fost surprinsă pe circuitul de la Nurburgring. Modelul niponilor va avea o masă totală de 1.500 de kilograme și va fi disponibil și cu un motor cu șase cilindri în linie preluat din gama BMW.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 Iulie 2018 | TV: Curse auto

Video onboard cu Subaru WRX STI pe Transfăgărășan: 8 minute pe cel mai spectaculos drum de munte din România

Subaru a publicat un clip video de 8 minute de la antrenamentele desfășurate pe Transfăgărășan înainte de stabilirea primului record pe cel mai spectaculos drum de munte din România.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Britanicii testează noua generație Range Rover Evoque pe circuitul de la Nurburgring: SUV-ul va fi prezentat în această toamnă

Noua generație Range Rover Evoque va fi prezentată în cursul acestui anului. SUV-ul britanic va primi modificări minore de design, îmbunătățiri consistente la interior și o platformă revizuită. SUV-ul a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring.
Marti, 24 Iulie 2018 | TV: Trailere

Un teaser video nou cu Lamborghini Aventador SVJ: supercar-ul italian și circuitul german de la Nurburgring

Lamborghini pregătește lansarea lui Aventador SVJ, o ediție specială despre care se zvonește că ar urma să ofere 800 CP. Conform unor voci apropiate companiei, italienii vor să bată recordul lui Porsche 911 GT2 RS de pe circuitul german de la Nurburgring.
Marti, 17 Iulie 2018 | TV: Curse auto

VIDEO: Istoria pe repede înainte: 90 de secunde cu toate mașinile care au câștigat cursa de 24 de ore de la Le Mans

Mașinile care s-au impus în cursa de 24 de ore de la Le Mans "defliează" într-un scurt clip. Alfa Romeo, Bentley, Bugatti, Ferrari, Ford, Jaguar și Porsche sunt doar câteva mărci care s-au impus în cea mai cunoscută cursă de anduranță din lume.
Luni, 16 Iulie 2018 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între Hot Hatch-uri: Fiesta ST vs Yaris GRMN vs Polo GTI vs 208 GTi vs Mini JCW

Ford Fiesta ST, Toyota Yaris GRMN, Volkswagen Polo GTI, Peugeot 208 GTi și Mini JCW sunt modelele care au fost așezate în dreptul liniei de start. Acțiunea s-a desfășurat pe pista unui aeroport, iar cele cinci Hot Hatch-uri s-au duelat pe sfertul de milă.
Luni, 09 Iulie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW testează viitorul X4 M pe circuitul german de la Nurburgring: SUV-ul de performanță debutează în acest an

În urmă cu câteva luni, BMW a prezentat noul X4. SUV-ul poate fi comandat și în România, cea mai potentă versiune având indicativul M40d (326 CP/680 Nm). Până la finalul anului, nemții vor lansa și varianta X4 M care va avea un motor pe benzină de 450 CP.
Luni, 09 Iulie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Porsche Taycan, primul model electric de serie al mărcii, surprins în timpul testelor: lansarea pe piață are loc în 2019

Porsche Taycan, primul model electric al mărcii, va fi lansat pe piață în 2019. Modelul va fi echipat cu două motoare electrice capabile să genereze 600 CP. 500 de kilometri este autonomia anunțată de Porsche, valoare calculată conform standardului NEDC.
Luni, 02 Iulie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație Range Rover Evoque, surprinsă în timpul testelor: SUV-ul britanic debutează în cursul acestui an

Land Rover pregătește o nouă generație Range Rover Evoque, iar recent SUV-ul a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Viitorul Evoque va fi prezentat în această toamnă, urmând ca debutul comercial să aibă loc la începutul anului viitor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru