Poliţiştii australieni atrag atenţia tinerilor cu un Alfa Romeo MiTo

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 25.05.2010
Italienii de la Alfa Romeo îşi continuă colaborarea cu poliţia din Sydney, de data aceasta cu ajutorul lui MiTo. Poliţiştii au primit o maşină în custodie pentru a atrage atenţia tinerilor.

Poliţia din Sydney a primit un Alfa Romeo MiTo pentru o campanie de sensibilizare a publicului tânăr. Scopul australienilor este de a promova siguranţa rutiera în ochii tinerilor, care sunt din ce în ce mai puţin impresionabili în ultima vreme. Modelul primit de poliţiştii italieni face parte din colaborarea pe care o au cei de la Alfa Romeo cu Poliţia din Sydney, până în acest moment poliţiştii având la dispoziţie un Alfa Romeo GT. Poliţia din Sydney a primit anul trecut şi un Fiat 500 în custodie, care a devenit cea mai economică maşină de poliţie din Australia.

“Poliţia va lupta cu infracţionalitatea cu tehnologie de recunoaştere a DNA-ului.”, spuse şeful poliţiei din Sydney. “MiTo captează atenţia tinerilor mult mai bine decât oricare alt model de pe stradă. Această estetică ne permite să atragem atentia tinerilor mult mai uşor”, spuse Bradley Shepherd, şeful poliţiei din Sydney.

Campania precedentă a poliţiştilor australieni avea scopul de a învăţa tinerii şoferi începători că şofatul nu începe în momentul în care obţii permisul de conducere. Promotorii campaniei au încercat să sublinieze faptul că şofatul este un proces continuu de învăţare, care ar trebui să facă toţi şoferii mai atenţi şi mai abili pe zi ce trece.

Poliţiştii au folosit modelul Alfa Romeo GT pe care l-au primit în custodie pentru a semnaliza mai bine locurile unde au avut loc accidente şi pentru a se prezenta în faţa tinerilor care urmau să primească lecţii amănunţite de prim-ajutor şi de şofat.

Via | Autoblog.it

Comentarii (3)

  • Nashpeta
    Ca si sorusa Giulietta o infatisare de nota 3.Designeri -botanisti Alfa,la loc comanda !!!
    8 7
  • @ flavius
    daca ai ramas fara pastile, vezi ca mai are vadim
    8 7
  • Altfel ar trebui atrasa atentia
    Si vb aici in cazul Romaniei. Cand examenul psihologic va fi pe bune, cand se vor innaspri conditiile de acordare permisului celor tineri (fara spaga si fara iertari la greselile de la traseu) atunci vor fi mai putin accidente din partea lor. Iar la prima abatere sa aiba o pedeapsa dubla fata de normal, ca sa fie invatati minte. Ca legea rutiera mi se pare prea blanda. Si sa nu mai zic de locul unde stau echipajele de politie, adica sa stea si ei inainte de un segment cu potential pericol din cauza vitezei, si nu dupa.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru