Stiri Audi TechTalk

Marti, 10 Mai | Audi TechTalk

Istoria lui Audi A8: inovație atunci și acum

Audi A8 este nava amiral a mărcii originare din Ingolstadt. Modelul lansat pentru prima dată în 1994, a adus un șir de inovații și tehnologii cu fiecare generație nouă. Actualmente, A8 se află la cea de-a patra generație și se pregătește să facă un pas mare în eră electrică.
Joi, 31 Martie | Audi TechTalk

4x4 = quattro

Quattro în limba italiană înseamnă „patru”, dar atunci când vine vorba de mașini, „quattro” este sinonim cu Audi, iar Audi este, de cele mai multe ori, sinonim cu „quattro”. Un sistem de tracțiune integrală, legendar, care a evoluat încontinuu și care acum este pregătit pentru a păși în era electrică.
Luni, 28 Februarie | Audi TechTalk

Fundația unui viitor luminos

Cunoscut pentru mașinile sale emblematice, Audi s-a angajat, de mai bine de două decenii, să promoveze un mediu înconjurător curat și sustenabil pentru omenire. În acest articol veți afla povestea Fundației de Mediu Audi și eforturile sale în protejarea planetei.
Vineri, 28 Ianuarie | Audi TechTalk

Simfonie în 5 cilindri

Chiar dacă mai multe nume importante din industria auto au cochetat, de-a lungul anilor, cu motoarele cu cinci cilindri în linie, germanii de la Audi au reușit să dezvolte primul agregat cu cinci cilindri, pe benzină, din industria auto. Se întâmpla în 1976, odată cu lansarea celei de-a doua generații a modelului Audi 100. Restul e istorie.
Vineri, 31 Decembrie 2021 | Audi TechTalk

Audi sparge gheața în Dakar cu o mașină electrică

Audi este un simbol al versatilității, atunci când vine vorba de motorsport. Nicio altă marcă din lume nu a cunoscut o serie de succese în atâtea discipline din lumea sporturilor cu motor. Audi a câștigat cam tot ce se putea la acest capitol, de la Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), Pikes Peak, DTM, Formula E și, bineînțeles, Le Mans. Acum, constructorul german din Ingolstadt este gata pentru, probabil, cea mai dificilă provocare în acest domeniu: Raliul Dakar. Grație Audi, vom avea, în premieră, o mașină cu propulsie electrică în această competiție.
Marti, 21 Decembrie 2021 | Audi TechTalk

Alfabet de tranziție

Nu mai este un secret faptul că mașinile electrice încep, deja, să le înlocuiască pe cele cu motoare termice. Chiar și Audi va deveni o marcă pur electrică din 2026. Până atunci, constructorul german oferă în gama sa o tranziție Plug-in Hybrid. Iar modul în care extinde soluția în gama sa de modele este similară cu o alfabetizare a clienților care se tem de un viitor populat doar cu mașini electrice.
Miercuri, 15 Decembrie 2021 | Audi TechTalk

BattMAN, un erou al reciclării bateriilor

Deși Audi este gata să treacă la o gamă de mașini complet electrice începând din 2026, un aspect important la care marca germană va trebui să ofere atenție sporită este ciclul de utilizare al bateriilor. Pentru asta, Audi a pregătit un sistem inovator, numit BattMAN ReLife, care permite analizarea bateriilor în numai câteva minute.
Joi, 14 Octombrie 2021 | Audi TechTalk

Sustenabilitate în amonte și în aval

Nu e suficient să lansezi o mașină electrică cu o baterie generoasă. Este important ca producția acelei mașini să aibă o amprentă de carbon neutră. Și este la fel de important ca acea mașină să se încarce cu energie din surse regenerabile. Audi ne predă o lecție de sustenabilitate.
Marti, 07 Septembrie 2021 | Audi TechTalk

O mașină pe baterii

Audi a lansat o puternică ofensivă de mașini electrice. Ea se bazează pe o platformă nouă și pe o baterie extrem de versatilă. Am dat caroseria la o parte și ne-am uitat să vedem ce este atât de spectaculos la această baterie cu care este echipat noul Audi Q4 e-tron.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru