Fisker

Joi, 31 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu conceptul viitorul SUV Fisker Ocean: prototipul electric va fi expus în luna ianuarie, iar modelul de serie va oferi o autonomie de peste 480 de kilometri

Ocean este numele primului SUV electric de serie pregătit de start-up-ul Fisker. Listele de pre-comenzi se vor deschide în 27 noiembrie, urmând ca prezentarea prototipului să aibă loc în prima parte a lunii ianuarie.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Prototipul viitorului SUV electric Fisker va fi prezentat în luna ianuarie: versiunea de serie va avea peste 480 de kilometri

Henrik Fisker a publicat o nouă imagine teaser cu prototipul viitorului SUV electric dezvoltat de start-up-ul american pe care acesta îl conduce. Vehiculul va fi expus în premieră în luna ianuarie a anului viitor, cel mai probabil în cadrul Consumer Electronics Show.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Fisker susține că va lansa o baterie cu autonomie de peste 800 de kilometri: tehnologia ar urma să apară în 2023

Producătorul american de mașini electrice Fisker susține că lucrează la dezvoltarea unei baterii care poate să ofere o autonomie de peste 800 de kilometri. Tehnologia este programată să apară pe piață în anul 2023.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Autonomie de 800 de kilometri și încărcarea bateriei într-un minut: promisiunea lui Fisker pentru o viitoare mașină electrică

Autonomia mașinilor electrice ar putea ajunge la 800 de kilometri, iar reîncărcarea bateriei va dura un minut, potrivit unui proiect al celebrului Henrik Fisker. Designerul auto susține că a dezvoltat o baterie “inovatoare” pentru mașinile electrice.
Miercuri, 18 Martie 2015 | Industrie

Fisker își schimbă numele în Elux și adoptă un logo nou

Investitorul chinez Wangxiang a căutat să șteargă orice legătură dintre Henrik Fisker și compania cu același nume. Prin urmare, producătorul auto Fisker a fost redenumit Elux.
Duminica, 15 Martie 2015 | Modele noi

Henrik Fisker a creat conceptul Thunderbolt, un supercar bazat pe modelul Aston Martin Vanquish

Fostul șef al departamentului de design Aston Martin, Henrik Fisker a creat un concept numit Thunderbolt. Este un studiu de design ce are la bază modelul Aston Martin Vanquish.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Modele noi

Fisker Karma revine pe piaţă în 2015

Chinezii de la Wanxiang, noii proprietari ai mărcii Fisker, pregătesc relansarea modelului Karma. Acesta se va întoarce pe piaţă în 2015, va avea o versiune entry-level numită Atlantic şi va fi oferit chiar şi în versiune break.
Duminica, 24 Noiembrie 2013 | Industrie

Compania falimentară Fisker Automotive a fost cumpărată de un grup de investiții

Compania americană Fisker Automotive și-a declarat falimentul și a fost achiziționată de grupul de investiții Hybrid Tech Holdings pentru doar 25 milioane dolari.
Joi, 18 Iulie 2013 | Industrie

Zvonuri: Fisker ar putea fi preluat de chinezii de la BAIC

Fisker Automotive, compania defunctă a lui Henrik Fisker, ar putea să fie preluată de un producător din China, BAIC. Beijing Automotive Group vrea să devină lider în China pe piaţa vehiculelor electrice.
Vineri, 10 Mai 2013 | Modele noi

Bob Lutz, fostul vicepreşedinte GM, a înfiinţat o nouă companie auto

Bob Lutz, carismaticul fost vicepreşedinte al General Motors, a înfiinţat o companie specializată în echiparea caroseriilor de Fisker Karma cu motoare V8 de 556 CP. Omul de afaceri susţine că are sute de clienţi interesaţi.
Duminica, 07 Aprilie 2013 | Industrie

Fisker Automotive și-a concediat marea majoritate a angajaților

Compania auto Fisker pare din ce în ce mai aproape de faliment după ce a ales să își concedieze 75% dintre angajați.
Miercuri, 13 Martie 2013 | Industrie

Henrik Fisker a părăsit compania cu acelaşi nume

Henrik Fisker, fondatorul Fisker Automotive, şi-a dat demisia de la conducerea mărcii pe care a fondat-o şi a părăsit compania.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Februarie 2013 | Industrie

Fisker Automotive ar putea fi cumpărat de un concern din China

Chinezii de la Dongfeng Motor Corp au plasat o ofertă pentru achiziţia mărcii Fisker, anunţă americanii de la Bloomberg. Reprezentanţii Fisker au confirmat faptul că au primit oferte din mai multe ţări.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Economic

Fisker caută să încheie o alianţă pentru a supravieţui

Fisker se află într-o situaţie financiară dificilă şi are nevoie de un partener penru a încheia o alianţă. Potrivit oficialilor există discuţii cu trei companii în acest sens.
Sambata, 01 Decembrie 2012 | Industrie

Fisker întrerupe producția modelului Karma din cauza lipsei de baterii

Furnizorul de acumulatori pentru modelul Fisker Karma a dat faliment forțând astfel producătorul să întrerupă producția acestui automobil.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | Modele noi

Fisker Atlantic - lansare amânată pentru 2014

Fisker, producătorul de automobile electrice premium de peste ocean, are probleme financiare şi amână lansarea modelului Atlantic pentru 2014.
Luni, 20 August 2012 | Industrie

Elon Musk (Tesla) atacă Fisker Karma: "O maşină mediocră şi prea scumpă"

Războiul declaraţiilor dintre şefii companiilor Tesla şi Fisker continuă în SUA. În ultimul interviu acordat unei publicaţii americane, Elon Musk critică în tremeni duri hibridul Fisker Karma.
Vineri, 01 Iunie 2012 | General

Fisker a livrat 1.000 de unităţi Karma

Fisker sărbătoreşte livrarea a 1.000 de unităţi Karma. Vorbim de primul model al constructorului de nişă, creaţie care a debutat în 2009 la Salonul Auto de la Detroit.
Miercuri, 09 Mai 2012 | General

Fisker Karma incendiază o casă în SUA, dar se vinde ca pâinea caldă în Olanda

Fisker are parte de veşti bune şi rele. În vreme ce în SUA modelul este investigat pentru incendierea unei case, pe piaţa din Olanda este best-seller-ul segmentului în primele patru luni ale lui 2012.
Joi, 22 Martie 2012 | Modele noi

Fisker Nina - prima schiţă care anunţă sedanul cu motor BMW

Fisker va lansa în 2013 sedanul Nina. Sub capota acestuia se va afla un motor BMW, ajutat de o unitate electrică. Primul contact cu Nina va avea loc în curând la Salonul de la New York.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru