Continuă testele cu noul SUV electric Fisker Ocean. Va fi produs în Austria

de Alexandru Monenciu
Marti, 03.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Henrik Fisker continuă testele cu noul SUV electric Ocean. Acesta va fi disponibil în Europa, iar producția este programată să înceapă în luna noiembrie, la uzina Magna din Austria.

Americanii de la Fisker au prezentat noul SUV cu zero emisii Ocean, pe Bătrânul Continent, la începutul lunii martie. În Europa, acesta va fi oferit în trei niveluri de echipare: Sport, Ultra și Extreme.

Dacă versiunea de bază oferă un singur motor electric, 275 CP și 440 de kilometri autonomie, cea de top vine echipată cu două motoare electrice, dispune de 550 CP, iar autonomia ajunge până la 630 de kilometri. În Germania, noul Fisker Ocean pornește de la 41.560 de euro.

Lista de rezervări a fost deschisă în urmă cu două luni, iar producția va demara în luna noiembrie, la uzina Magna din Graz, Austria.

Până atunci, însă, americanii vor să se asigure că Ocean se ridică la așteptările publicului din Europa. Tocmai de aceea, Fisker continuă programul de testare și vrea să vadă cum se descurcă noul SUV cu zero emisii la viteze mari și pe diferite suprafețe de rulare.

via Fisker

Comentarii (8)

  • Gheorghe
    La un pret bun s-ar putea vinde mai bine decat suratele electrice europene
    7 0
  • Gheorghe
    La un pret bun s-ar putea vinde mai bine decat suratele electrice europene
    4 0
  • iar cenzureaza automarket? vreti niste nucleare in cap?
    4 3
  • ovidiu_consta
    De Fiskeru asta se vorbeste deja de vreo 5 ani. Docamdata, insa, doar 'continua testele'... inca 1-2 ani si, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate vedem unul pe strada :-)
    2 2
  • JosCenzura
    Băieții de la AM sunt niște USR-iști. Adică ei consideră că cine are opinii diferite față de ei trebuie cenzurați și băgați la pușcărie.
    3 6
  • "cine are opinii diferite [...] trebuie cenzurați"
    Iar ăsta e nivel de pe$edist.
    4 2
  • JosCenzura
    Da, am greșit. Se mai întâmplă.
    Dar USR-iștii (ca tine) sunt greșiți din naștere.
    Ura, pasiunea pentru cenzură și dorința de a-i băga la pușcărie pe alții - asta-i definește ca extremiști dilii.

    A, era să uit! Ei întotdeauna consideră că cine nu le susține elucubrațiile e PSD-ist, plătit de ruși, etc. Asta e tot ce pot!
    0 3
  • Lucian
    Mie imi place.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru