SUV-ul electric Fisker Ocean a intrat în producție la uzina din Austria

de Alexandru Monenciu
Vineri, 18.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fisker anunță intrarea în producție a SUV-ului electric Ocean. Acesta va fi asamblat la uzina Magna Steyr din Graz, Austria.

Americanii de la Fisker au prezentat SUV-ul cu zero emisii Ocean, în Europa, la începutul lunii martie. Acesta va fi disponibil în 3 niveluri de echipare: Sport, Ultra și Extreme.

În funcție de alegerea făcută, Fisker Ocean vine echipat cu unul sau două motoare electrice, cu puteri cuprinse între 275 CP și 550 CP. Autonomia ajunge până la 630 de kilometri cu o singură încărcare.

Acum, Fisker anunță intrarea în producție a SUV-ului electric Ocean la uzina Magna Steyr din Graz, Austria.

Potrivit constructorului american, în primul trimestru al anului 2023 vor fi produse 300 de unități. În Q2, producția va crește la 8.000 de exemplare, urmând ca în Q3 cifra să crească la 15.000 de unități. Până la finalul anului, Fisker intenționează să producă aproximativ 42.400 de exemplare.

Primele care vor intra pe linia de asamblare sunt cele 5.000 de unități ale ediției de lansare Ocean One.

În Germania, noul Fisker Ocean pornește de la 41.560 de euro, iar prețurile pot să depășească chiar și 69.950 de euro dacă optezi pentru versiunea Ocean Extreme.

via Fisker

Comentarii (3)

  • ACE - Craiova
    Una dintre electricele mele favorite.
    Asteptam pretul pentru Romania.
    8 2
  • Gheorghe
    Tesla lucreaza de zor (din 24.10.2022), la montarea celei mai mari statii publice de incarcare pentru masinile electrice din Romania - in Cluj Napoca: 8 buc. prize de 250 kW!

    https://supercharge.info/changes
    5 5
  • No ce bine… merita sa ne mutam toți la Cluuuj, doar sunt 8 prize, “încăpem” toți ;)
    12 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru