SUV electric

Marti, 05 Septembrie | Masini electrice si hibride

Electricul BMW iX1 primește o nouă versiune de bază: 475 km autonomie

BMW anunță o nouă versiune entry-level pentru electricul iX1. Denumită iX1 eDrive20, aceasta pornește în Germania de la 47.900 de euro.
Miercuri, 16 August | Masini electrice si hibride

Primele imagini neoficiale cu viitoarea electrică Kia EV5

Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din China a publicat o serie de imagini cu viitorul SUV electric Kia EV5. Debutul oficial este programat pentru data de 25 august, la Salonul Auto de la Chengdu.
Luni, 19 Iunie | Masini electrice si hibride

Încă un SUV electric chinezesc în Europa: 489 CP și 483 km autonomie

Chinezii de la Nio vor comercializa SUV-ul cu zero emisii EL6 în Europa, mai exact în țări ca Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia și Olanda. Acesta oferă 489 CP și până la 483 de kilometri autonomie.
Miercuri, 24 Mai | Intern

Prețuri Jeep Avenger în România: start de la 38.900 de euro

Electricul Jeep Avenger poate fi comandat în România. SUV-ul este disponibil în 3 niveluri de echipare și pornește de la 38.900 de euro cu TVA inclus.

Viitoarea Skoda Elroq: omologul electric al lui Karoq ar putea avea 600 km autonomie

Potrivit celor mai recente informații, viitoarea Skoda Elroq, pur electrică, ar putea oferi o autonomie de până la 600 de kilometri. Acest model va fi omologul cu zero emisii al lui Karoq.
Marti, 09 Mai | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu viitorul Volvo EX30. Electricul debutează în 7 iunie

Volvo a publicat un clip teaser cu viitorul SUV electric, de dimensiuni mici, EX30. Prezentarea oficială este programată pentru data de 7 iunie.
Marti, 09 Mai | Masini electrice si hibride

A fost livrat primul SUV electric Fisker Ocean. Autonomie maximă de 707 km

Fisker a început livrările SUV-ului cu zero emisii Ocean. Primul exemplar i-a fost înmânat unui client din Danemarca, chiar de către CEO-ul companiei, Henrik Fisker.
Miercuri, 19 Aprilie | Concepte

Toyota a lansat două concepte la Shanghai. Anunță două SUV-uri electrice pentru China

Constructorul japonez de automobile a prezentat conceptele bZ Sport Crossover și bZ FlexSpace în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Acestea anunță două SUV-uri care vor debuta pe piața din China.
Marti, 18 Aprilie | Concepte

Nissan prezintă conceptul Arizon. Anunță un SUV electric pentru China

Japonezii de la Nissan au lansat conceptul Arizon cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Acesta anunță un viitor SUV cu zero emisii pentru piața din China.
Marti, 18 Aprilie | Modele noi

Noul Polestar 4: SUV electric cu până la 544 CP și 600 km autonomie

Constructorul suedez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul SUV electric Polestar 4. Acesta va ajunge în Europa la începutul anului 2024.
Joi, 30 Martie | Modele noi

Imagini noi cu viitorul SUV electric Smart #3: va ajunge în Europa în 2024

Smart a publicat o serie de imagini oficiale noi cu viitorul său SUV electric, #3. Noul model va fi prezentat în aprilie, iar piața de lansare a noului SUV este China.
Miercuri, 29 Martie | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu viitoarea electrică de performanță Cupra Tavascan

Viitorul model de performanță Cupra Tavascan apare într-un video de promovare, pentru care brand-ul spaniol a colaborat cu artista Rosalia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 29 Martie | Masini electrice si hibride

Kia EV9 va primi o versiune de performanță GT. Debut în 2025

Președintele și CEO-ul Kia, Ho Sung Song, a dezvăluit că SUV-ul electric EV9 va primi, în 2025, și o versiune de performanță GT. Din păcate, oficialul nu a oferit mai multe detalii.
Marti, 28 Martie | Masini electrice si hibride

Fisker Ocean, SUV-ul electric cu cea mai mare autonomie din Europa: 707 kilometri

Americanii de la Fisker au actualizat informațiile tehnice pentru noul lor SUV electric, Ocean. Astfel, echiparea de top Extreme oferă o autonomie de 707 kilometri, cea mai mare dintre toate SUV-urile electrice disponibile pe piața europeană.
Marti, 21 Martie | Concepte

Kia prezintă conceptul EV5, un viitor SUV electric asemănător cu EV9

Kia a prezentat oficial conceptul EV5, care anunță un viitor SUV electric. Ca design, conceptul este aproape identic cu noul EV9, un alt SUV electric ce urmează să fie lansat pe piață mai târziu în acest an.
Joi, 16 Martie | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul SUV electric Audi Q6 e-tron: arhitectură la 800V

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul SUV electric Q6 e-tron. Acesta este primul model, al mărcii din Ingolstadt, construit pe arhitectura Premium Platform Electric (PPE).
Joi, 16 Martie | Modele noi

Noul SsangYong Torres EVX, versiunea electrică a lui Torres: limbaj de design nou

SsangYong a publicat primele imagini oficiale cu noul SUV electric Torres EVX, versiunea cu zero emisii a lui Torres. Față de versiunea cu motoare termice, noul model aduce un design diferit, iar acesta ar putea fi ultimul model lansat sub numele SsangYong.
Miercuri, 15 Martie | Masini electrice si hibride

Porsche anunță un SUV cu 7 locuri, complet electric

Constructorul german de automobile a anunțat lansarea unui nou SUV, cu 7 locuri, complet electric. Acesta ar urma să debuteze în 2027 și va fi poziționat, în gamă, deasupra lui Cayenne.
Luni, 13 Martie | Modele noi

Porsche confirmă: viitorul Cayenne va fi electric

Porsche a confirmat oficial că viitoarea generație a SUV-ului de performanță Cayenne va fi electrică. Noul model va fi lansat în a doua jumătate a deceniului actual, alături de generații electrice noi pentru Macan și 718.
Joi, 09 Martie | Masini electrice si hibride

O nouă imagine cu viitorul SUV electric Ford, bazat pe platformă Volkswagen

Martin Sander, director general Ford Model e Europa, a publicat pe contul său de Twitter o nouă imagine teaser cu viitorul SUV electric al mărcii americane. Acesta va debuta în 21 martie.

Tag-uri similare

Audi, masini electrice, SUV electric, sportiva electrica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru